Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaidimai

QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 07 31, 16:13)
Tiesiog nežinau ar čia pataikiau g.gif ,bet įdėsiu į šią temelią smile.gif Tik vaikams kurie jau pažysta skaičiukus,taip pat tinka spalvinimui.
http://picasaweb.goo...im/TurmaDaMNica

Aciu, labai labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2004 03 26, 15:08)
Fainai sugalvota  thumbup.gif  thumbup.gif
O as cia va vartinejau, skaitinejau internete ir radau, kad yra tokie visokie suvarstomi zaislai. Ne nezinau kaip paaiskinti g.gif  Pvz. fanierinis eziukas su skylutemis ir prie sito eziuko reikia privarstyti grybus, uogas, vaisius su raisteliais. Turbut supratot apei ka as cia. O vat kur gaut tokiu zaislu? Gal kas matet-regejot?

tai jei gerai supratau,suvarstomi jie yra šniureliu?jei taip tai aš panašių mačiau senukuose,kur reikia lėle aprenkti ar tai kokiį gyvunėlį ir pan... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 08 04, 17:58)
tai jei gerai supratau,suvarstomi jie yra šniureliu?jei taip tai aš panašių mačiau senukuose,kur reikia lėle aprenkti ar tai kokiį gyvunėlį ir pan... smile.gif

Dar mačiau knygynuose tokių knygučių storais lapais ir su skylutėm. Ten irgi kažkaip reikia varstyti šniūrelius.
Atsakyti
QUOTE(mazge-maze @ 2007 04 17, 22:56)
mano dukryte ir mielai varto knygutes,ziuri  telatabius,zaidzia smelio dezeje,ypac megsta grojancius zaisliukus kur reik paspaust o ten ar dainuoja ar raideles sako,kai nusibosta ima kita ir taip zaidzia.as visus zaislus sudejus i deze didele tai kol iskrausto kolo pazaidzia kartais ir atgal susideda.kurie nusibosta padedu ant dugno nes neiskrausto iki apacios po to apkeiciu.daznai kambari sukeiciu zaislus vietom ir jai jau idomiau biggrin.gif megsta man padet tvarkytis,sluoja,valo...labai eina i tas vietas kur yra gyvuneliu kad ir i parka kur pauksciuku daug ar i kaima... vacation1.gif  ir cia megsta suptis thumbup.gif

maniske panasaus amziaus kaip tavo ir tokie pat pomegiai. plius dar dainavima reiketu pamineti, nes daug dainuojam pacios ir daug vaikisku kompaktu klausomes bei vaziavima dviraciu, masina ir paspirtuku.
as savo dvimetes kazkaip ypatingai dar nelavinu. daug komentuoju kur kas ir kaip, ziurim kartu knygeles, lyginam kur pvz. didelis suo, o kur mazas, kur balta suknele, o kur melyna ir pan. plastelinu bandom lipdyti, bet mazajai dar tik kazkas panasaus i kamuoliuka iseina... lavinames dar smelio dezej pagrinde. smile.gif
Papildyta:
Skaiciau mokslinius tyrimus, kad kuo daugiau su vaiku seimoje bendraujama ty. kalbama, tuo geresne jo kalbine raiska ateityje. as saviskei dar kudikysteje visokis istorijas jau pasakodavau biggrin.gif , taigi paziuresim ar teisingi tie tyrimu rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazylei dabar 1,6metai.Gal turit kokiu pasiulymu kaip galeciau uzimti savo mazyle.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Mano berniukui jau beveik du metukai, pastaruoju metu labai megsta dėlione iš triju detaliu, pvz.: pilis, karuna ir sostas; miskas, kankoriežis ir grybas ir t.t. Nors toks zaidimas raso kad nuo triju metuku. Tokiu rinkinuku yra tikrai nemazai. pasakoju apie tuos paveiksliukus.
bandysiu kada dežutes nuotrauka ideti, labai geras dalykelis, ir vaikui patinka thumbup.gif , dar ieskau panasiu, bet yra tik paprastesni, iš dvieju daliu.
Dar kieme turim dideli batuta, tai ko ten neisdarinejam doh.gif fiziniam vaiko vystimuisi gerai, raumenims, lygsvarai, o kaip smagu thumbup.gif
dar labai knygutes patinka vartyti, visko klausineja, nors pats zino, bet mama turi pasakyti, papasakoti.
Atsakyti
Maniske taip pat deliones be galo megsta. pradejo nuo tu mediniu, kur paveiksliuka i tam tikra forma ideti reikia, o dabar dvieju - triju daliu deliones deda (pavyzdziui kur avyte prie avies, versiuka prie karves prideti reikia ir t.t.).
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Mano dukrytei mėgstamiausias žaidimas - rankioti nuo kelio akmenėlius ir kitas "gėrybes".. Pas tėvus tai smagu - savas kiemas ir nebaisu, o aplink namus vien gatvės ir šuniukų takai schmoll.gif
Lavinamės pagal Silberg knygeles "Vaiko smegenų mankšta", bet iš ten pateiktų tam tikram amžiui žaidimų "prigyja" kokie 4-5. Vaikštome ar mušame šaukštais įvairiu tempu, darome mankštą (prašau kartoti mano judesius), prašau rodyti mano ir savo įvairias kūno dalis (paskutiniu metu atradimu tapo pilvas ir bamba biggrin.gif ).
Taip pat prašau atnešti jos mėgstamus žaislus, pažįsta jau 6 (lėlytę, ančiuką, didelį kamuoliuką ir mažą kamuoliuką, balioną, šuniuką).
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 07 31, 16:13)
Tiesiog nežinau ar čia pataikiau g.gif ,bet įdėsiu į šią temelią smile.gif Tik vaikams kurie jau pažysta skaičiukus,taip pat tinka spalvinimui.
http://picasaweb.goo...im/TurmaDaMNica

labai gera nuorada thumbup.gif thumbup.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 08 26, 12:49)
Mano mazylei dabar 1,6metai.Gal turit kokiu pasiulymu kaip galeciau uzimti savo mazyle.
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Pries kelis postus rasiau uzduoteles tokiems leliams,nesbudami metuku ir 2menesiu jau pradejom lavintis pagal anas uzduotis. Dabar mums jau 2metukai ir vis dar labai patinka verti makaronus. Perejom ant puzliu (mediniu) labai puikiai viska sudelioja.
Piesiam guasu, akvarele, moka nupiesti akytes, nosyte, burnyte.

O cia dar keletas uzduoteliu:

Is geltono popieriaus iskirpti saule, duoti vaikui teptuku istepti klijais ir duoti apklijuoti zirniais. Tinka lavinti smulkiajai motorikai.

Perpjauti per puse bulve, ispjauti kokia nors forma ir duoti vaikui stampuoti, pries tai pemerkus i dazus.

Is modilino nulipdyti lekstute, dezute, saule ar katik norima ir duoti ispausti ivairaus dydzio makaronus, pupeles, zirnius.

Galima lipdyti ir is druskos-miltu teslos, o kai sudziuna - nudazyti.

Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 10 01, 16:05)
Pries kelis postus rasiau uzduoteles tokiems leliams,nesbudami metuku ir 2menesiu jau pradejom lavintis pagal anas uzduotis. Dabar mums jau 2metukai ir vis dar labai patinka verti makaronus. Perejom ant puzliu (mediniu) labai puikiai viska sudelioja.
Piesiam guasu, akvarele, moka nupiesti akytes, nosyte, burnyte.

O cia dar keletas uzduoteliu:

Is geltono popieriaus iskirpti saule, duoti vaikui teptuku istepti klijais ir duoti apklijuoti zirniais. Tinka lavinti smulkiajai motorikai.

Perpjauti per puse bulve, ispjauti kokia nors forma ir duoti vaikui stampuoti, pries tai pemerkus i dazus.

Is modilino nulipdyti lekstute, dezute, saule ar katik norima ir duoti ispausti ivairaus dydzio makaronus, pupeles, zirnius.

Galima lipdyti ir is druskos-miltu teslos, o kai sudziuna - nudazyti.

Sekmes  thumbup.gif

Aciu labai thumbup.gif , reikes ir mums ka nors isbandyti, prisiminti senus gerus 4u.gif laikus....
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 10 01, 15:12)
Aciu labai  thumbup.gif , reikes ir mums ka nors isbandyti, prisiminti senus gerus  4u.gif laikus....

O kodel prisiminti? Esat kazka jau bande ir nebedaret, ar tai cia palanams i prieki, kai maziukas gims? blush2.gif
Atsakyti