Panaši temelė buvo čia:[URL=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=45025&hl=]
šie jūsų patarimai irgi puikūs. Prašom ir daugiau.
QUOTE(Tutė @ 2007 01 18, 01:06)
Panaši temelė buvo čia:[URL=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=45025&hl=]
Labai labai aciu uz nuorodele. O gal dar yra issibarsciusiu temeliu? Surinkim i viena!
Labas,
Gal galėtumėt pasidalinti patirtim, kaip Jums (ne)pavyko parinkti savo vaikui užsiėmimą?
Mano trimetukas pradėjo žaislus daužyti taip: pastato žaislą ir kitu žaislu taikosi jį numušti. Kiek draudžiu, nepadeda. Kalbamės ir griežtai, ir juokais.. Deja... Ar čia jam pagal raidą priklauso, ar kas nors kita..
Tačiau imu galvoti kitaip: gal tai "mušasi" jo koks nors sportinis talentas - tenisas, kėgliai, ledo ritulys?
Lygtai dar per mažas būtų reguliariom treniruotėm
bet jis ištisai "medžioja" pastatomus žaislus, bokštus, kamuoliukus
Gal galėtumėt pasidalinti patirtim, kaip Jums (ne)pavyko parinkti savo vaikui užsiėmimą?
Mano trimetukas pradėjo žaislus daužyti taip: pastato žaislą ir kitu žaislu taikosi jį numušti. Kiek draudžiu, nepadeda. Kalbamės ir griežtai, ir juokais.. Deja... Ar čia jam pagal raidą priklauso, ar kas nors kita..
Tačiau imu galvoti kitaip: gal tai "mušasi" jo koks nors sportinis talentas - tenisas, kėgliai, ledo ritulys?
Lygtai dar per mažas būtų reguliariom treniruotėm
bet jis ištisai "medžioja" pastatomus žaislus, bokštus, kamuoliukus
sakyčiau, tai vienas vaiko pažinimo būdų pagal savo amžių. Siūlyčiau vesti vaiką kokius nors sportinius užsiėmimus, o tada ir pradės labiau ryškėti kas ir kaip. Nuo trejų metų siūlomas ne vienas
QUOTE(Ingute @ 2003 10 11, 02:35)
As tai tiesa pasakius pakraupus nuo tokios "metodikos"
Man tai grynu gryniausias vaiko kankinimas. As manau vaikas visko savo laiku ismoks. Gerai, kad dar i mokykla nuo pusantru metu nerekomenduoja leisti :-/
Man tai grynu gryniausias vaiko kankinimas. As manau vaikas visko savo laiku ismoks. Gerai, kad dar i mokykla nuo pusantru metu nerekomenduoja leisti :-/
As pritariu ingutei
Mano mazyliui patinka(1.5metuku)ant saldytuvo klijuoti magnetukus(turim spalvotu raideliu ir skaiciu).Buna,kad tarpais klijuoja tik melynus magnetukus,kartais kitos spalvos...
Megsta kamuoli metyti...
Paskutiniu metu megsta reklama per TV ziureti..Kai tik reklama-tai neatitrauksi nuo televizoriaus...
Megsta man padeti skalbinius i skalbimo masina sudeti ir isimti...Ir siaip pats kartais ideda drabuzius ar virtuvinius ranksluoscius,uzdaro dureles,o pasui atidaro ir viska isima...
Megsta pats vartyti knygeles.Paziurejus is sono i ji vartanti knygutes,gali pagalvoti,kad jis jau skaityti moka(tap jis idemiai jas tyrineja,varto,pirstuku rodo i paveiksliukus...).
Megsta zaisti su skalbiniu sagtukais(turim didelius ir ivairiu spalvu),tai megsta delioti,metyti...
Megsta piesti ir piestukus isimti ir vel sudeti i dezute...
Labai megsta muzika.Turim kelis muzikinius zaislus,tai labai daznai su jais uzsiima...
Megsta kamuoli metyti...
Paskutiniu metu megsta reklama per TV ziureti..Kai tik reklama-tai neatitrauksi nuo televizoriaus...
Megsta man padeti skalbinius i skalbimo masina sudeti ir isimti...Ir siaip pats kartais ideda drabuzius ar virtuvinius ranksluoscius,uzdaro dureles,o pasui atidaro ir viska isima...
Megsta pats vartyti knygeles.Paziurejus is sono i ji vartanti knygutes,gali pagalvoti,kad jis jau skaityti moka(tap jis idemiai jas tyrineja,varto,pirstuku rodo i paveiksliukus...).
Megsta zaisti su skalbiniu sagtukais(turim didelius ir ivairiu spalvu),tai megsta delioti,metyti...
Labai megsta muzika.Turim kelis muzikinius zaislus,tai labai daznai su jais uzsiima...
Labai geri mamyciu patarimai ,bandysime ir mes juos ateityje pritaikyti
[quote=ingeborga,2007 02 13, 02:23]Mano mazyliui patinka(1.5metuku)ant saldytuvo klijuoti magnetukus(turim spalvotu raideliu ir skaiciu).Buna,kad tarpais klijuoja tik melynus magnetukus,kartais kitos spalvos...
Megsta kamuoli metyti...
[/quote]
toks jausmas kad apie mano vaika parasei, geras
Papildyta:
o negali buti tavo vaikas tokio amziaus kaip ir mano,nu geras
maniskis tik 2005 08 13
del to ir domisi tais paciais dalykais
[/quote]
maniskis tai dievina multikus teletabius
labai patinka tvarkyti kambarius
Megsta kamuoli metyti...
[/quote]
toks jausmas kad apie mano vaika parasei, geras
Papildyta:
o negali buti tavo vaikas tokio amziaus kaip ir mano,nu geras
maniskis tik 2005 08 13
del to ir domisi tais paciais dalykais
[/quote]
maniskis tai dievina multikus teletabius
labai patinka tvarkyti kambarius
O gal kokių lavinimo žaidimų pasiūlytumėt 10 mėn vaikeliui?
Zaidimas 9-12 men maziukams:
Zoologijos sode
Nupieskite arba susiraskite zurnale (ar internete) ir iskirpkite gyvunus, kuriu garsus mokate pamegdzioti. Geriau, Kad jie butu kuo didesni! Patogiai pasisodinkite salia vaikeli ir kraipydama pries ji iskarpa megzdiokite gyvuna! Leiskit ir mazyliui pabandyti pakartoti. Tuomet imkite kita gyvuna ir vel darykite ta pati! Kita diena pries tardama gyvuno skleidziama garsa padarykite maza pauzele - leiskite mazyliui prisiminti!
Zoologijos sode
Nupieskite arba susiraskite zurnale (ar internete) ir iskirpkite gyvunus, kuriu garsus mokate pamegdzioti. Geriau, Kad jie butu kuo didesni! Patogiai pasisodinkite salia vaikeli ir kraipydama pries ji iskarpa megzdiokite gyvuna! Leiskit ir mazyliui pabandyti pakartoti. Tuomet imkite kita gyvuna ir vel darykite ta pati! Kita diena pries tardama gyvuno skleidziama garsa padarykite maza pauzele - leiskite mazyliui prisiminti!