QUOTE(gatopreto @ 2008 06 04, 23:12)
Jeeetauuu Nemuškit jūs jų, geriau pas mane pereksportuokit Praeitą vasarą grambuoliai visas rožes nurijo, parazitai, o kurmiai jų lervas neblogai išnaikina... O neužsiveisia, nors tu ką jiems...
grambuoliai tai cia tie vadinamieji kurkliai?
QUOTE(Mader @ 2008 06 06, 11:13)
grambuoliai tai cia tie vadinamieji kurkliai?
grambuoliai - tai vadinamosios "klevo bobos", tokie dideli pavasario skraidūnai
dekui o as jau apsidziaugiau kad kurklius naikuna
Nebežinau kur kreiptis-gal kas galit kokių patarimų duoti į gėlių darželį ir žalią pievelę prie namų įsimetė kurmis-baigia viską sudarkyti Gal kas žinot tikrai kokį veiksmingą ir patikrintą būdą kaip jį iš ten išvaryti?????? Būčiau labai dėkinga už visus patarimus ir pasiūlymus
QUOTE(Mader @ 2008 06 06, 11:17)
dekui o as jau apsidziaugiau kad kurklius naikuna
Kurmiai kurklius naikina taip pat,jie jais maitinasi.
Pas mane tu nelabuju taip pat abstu.Ko tik nesiemiem viskas =0.Tika va klausimas,kiek reiketu tos dvokiancios silkes 35 arams?
Taip pat darzeli auginu pupas,tai patikekit,kurmiu taikiny jos yra pirmos
QUOTE(zemec @ 2008 05 05, 14:18)
kai rausia sode tai galima ir stiklainius, ir butelius. o ka daryti, kai rausia kapuose? ten nei stiklainio, nei butelio nepadesi! nes vaizdelis nekoks butu!
taip,taip, pas mus ta pati situacija. vakar gryžtant is kapų net verkiau ko tik ten nedarėme.o jis net gėles išrauses, o jos aišku nuvyto...
as nuo kurmiu perku tokius miltelius. kazkaip tie visi budai su tepalais, dyzeliais, spastais - nelabai tinka. kazkaip nervuoja jie mane bet ne tiek.
miltelius perku senukuose, buvo tokia sodo darzo prekiu parduotuve - kaune PC dainava, tai joje tie milteliai stebuklingi. reikejo atkasti kiekviena kurmiarausi, ir i ta jo tuneliuka iberti tokiu granulyciu. ant virsaus uzdedi akmenuka (kad neuzgriutu kurmiarausis) ir uzkasi zeme. jos aisku visam laikui kurmiu neisvaro, bet viena vasarele buvo ramu. ant kitos vasaros vel gryzo o dabar senukuose tokiusoe mazuose plastikiniuose kibireliuose panasios paskirties iltuku yra, tai jie gal kiek trumpiau veikia. bet ju visada turiu, pamatau pirma kurmiarausi ir pripilu i ji - ir vel ramu. na toks zaidimas gaunasi, bet kazkaip kiti budai nelabai man... jie to marmalo kvapo nemegsta, tai ir bega nuo jo kol "kvepia".
miltelius perku senukuose, buvo tokia sodo darzo prekiu parduotuve - kaune PC dainava, tai joje tie milteliai stebuklingi. reikejo atkasti kiekviena kurmiarausi, ir i ta jo tuneliuka iberti tokiu granulyciu. ant virsaus uzdedi akmenuka (kad neuzgriutu kurmiarausis) ir uzkasi zeme. jos aisku visam laikui kurmiu neisvaro, bet viena vasarele buvo ramu. ant kitos vasaros vel gryzo o dabar senukuose tokiusoe mazuose plastikiniuose kibireliuose panasios paskirties iltuku yra, tai jie gal kiek trumpiau veikia. bet ju visada turiu, pamatau pirma kurmiarausi ir pripilu i ji - ir vel ramu. na toks zaidimas gaunasi, bet kazkaip kiti budai nelabai man... jie to marmalo kvapo nemegsta, tai ir bega nuo jo kol "kvepia".
o kažin ar gėlėms jie nekenkia?
QUOTE(zina-vėžys @ 2008 07 10, 16:34)
o kažin ar gėlėms jie nekenkia?
itariu kad nekenkia, nes ju ir pilti reikia tik kelis saukstus. vakare galesiu paziureti kas ten i sudeti ieina. bet toki milteliai lyg i pelenus nesa ar ka, lengvi labai. dar lyg sakeliu kazkokiu yra.
pas mane prie raganes buvo issirauses, tai papyliau - o ragane dar gyva ir pasakiskai zydi
Gal galėtum parašyti, kaip tie miltukai vadinasi??????
kur jų būna? Senukuose? Lėksiu pirkt ir jau ryt nuvešiu tam kurmiui, kur kapus gadina