Mes irgi ko nedareme - ir spastus, ir malunelius stateme, ir visokius dvokiancius dalykus i olas kisome, nu ir nieko
Dabar ir pas mus si reikala padeda spresti katinas - siemet jau kokius 8-9 kurmius sugavo Bet, kiek zinau, ne visi katinai tuos kurmius gaudo
Ruberoido kvapo nemėgsta kurmis, ir dar jei sodo sklypo kraštus apsodinsite pupomis, tai kurmis iškeliaus iš jūsų sklypo. Pas mane kurmis irgi buvo visus agurkus išknisęs ,sėjau iš naujo, aš prismaigsčiau pagalių ir ant jų užmovau plastikinių butelių nuo limonado, gaunasi toks virpėjimas, kai papučia vėjas, na lyg ir nepatiko kurmiui, nes daugiau nekniso.
Labai puiku aparaciuka esu gavusi dovanu. Sake pirktas Thomas Philips krautuveje. Taigi ibedziau ji sklypo centre ( raso, kad apie 20 a. plote veikia) ir visi kurmiai kaipmat dingo. Pasikrauna jis saules baterija ir skleidzia kazkokias bangas, tarsi pypcioja su pertraukomis. Tikrai labai geras, galvoju dar viena isigyti, nes plotas mano didesnis, tad kai kur kampuose pabando galvyte kystelt. :super Beje, sako, kad ir grauzikus isvaiko. Siulyciau isigyt. Kainuoja kazkur apie 50 l.
štai radau apie kurmių baidytuvą įtariu, kad tas pats kur 6301 rašo, tik kaina didesnė tikėtina, kad Thomas philipse pigiau būna, ten daug neblogų dalykėlių pasitaiko...
QUOTE(jolaxus @ 2006 09 18, 10:05)
štai radau apie kurmių baidytuvą įtariu, kad tas pats kur 6301 rašo, tik kaina didesnė tikėtina, kad Thomas philipse pigiau būna, ten daug neblogų dalykėlių pasitaiko...
nusipirkom panašią lempą Thomas Philips parduotuvėje. Sumokėjom - 52 Lt.
Pasikrauna dieną, o naktį rėkia su pertraukom, dar žemėj - vibruoja.
O kurmiai nė velnio nebijo įstatėm tą lempą tiesiog į landą, o iš po nakties - didžiausia krūva išrausta prie pat lempos
Išvijau kurmius pas kaimynus su karbidu Nežinau ar tiksliai parašiau,žinau jis naudojamas virinant.Nusipirkau jo seniuose,tokie akmenukai ir prikišau į skyles,jie padūmina jei žemė šlapia ir baigta Neaišku kaip ilgai,bet kol kas ramu
Geriausias budas, tai silke.
QUOTE(Alambra @ 2005 04 07, 17:04)
Anyta pribado į žemę pagalių, na metro aukščio, o ant jų užmauna plastikinius butelius nuo sprite pvz. 2 l, tai nuo menkaisuio vėjelio jie dreba ir garsą leidžia, sako kad padeda
As irgi taip darau, tik maunu ant metln strypu, gal sumazejo...
Galiu pasidalinti savo šių metų patirtimi . Mama verkdama prašė priemonių nuo kurmių nes buvo tikrai baisu. Nupirkau aš jai rusiškų nuodų kurmiams juos parduoda turguje parveštus iš rusijos jų yra dvejopų vieni kurmius išbaido į kaimynėlio daržą, o yra ir nuodai kurie kurmius išmarina. Dar pirkau kažkokius į ledinukus panašias tabletes kurios siaubingą kvapą skleidžia. Pavadinimų neprisimenu, bet jeigu kam aktualu tai eidama pro turgų galiu pasidomėti. Tiesa jų kaina 3-4 litai
mano sode tai katinas labai padejo ,buvo ten tu kurmiu isiveise , tai katinas is neturejimo ka veikt visus po viena isgaude ir dar mums namo parnese visus parodyti, nu aisku negyvus jau.tai nuo to laiko ne vieno kurmio nebera .
Pageidautina ,kad kate arba katinas butu nekastruotas ,neskitaip tai jiems dzinbuna.
Pageidautina ,kad kate arba katinas butu nekastruotas ,neskitaip tai jiems dzinbuna.
Jo tą ir aš girdėjau kad katinams tikrai dzin nuo kurmiu dar labai saugoti reikia katinus ir nuo varlių jų priėdę jie nepagydomai nugaišta
QUOTE(adėlė @ 2006 11 21, 17:36)
Galiu pasidalinti savo šių metų patirtimi . Mama verkdama prašė priemonių nuo kurmių nes buvo tikrai baisu. Nupirkau aš jai rusiškų nuodų kurmiams juos parduoda turguje parveštus iš rusijos jų yra dvejopų vieni kurmius išbaido į kaimynėlio daržą, o yra ir nuodai kurie kurmius išmarina. Dar pirkau kažkokius į ledinukus panašias tabletes kurios siaubingą kvapą skleidžia. Pavadinimų neprisimenu, bet jeigu kam aktualu tai eidama pro turgų galiu pasidomėti. Tiesa jų kaina 3-4 litai
Mus irgi sode užpuolė kurmiai . Tik pasėjom žolytę ir bac....... išvagojo skersai ir išilgai . Jei būtų nesunku, prašau, parašyti pavadinimą .