Įkraunama...
Įkraunama...

Kurmiai

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 12 27, 04:13)
Tik ne ikasti o ismeigti. Mum labai padejo as net nustebau kad ztsikraciau bedos taip pigiai. smile.gif
Sakot bailus... g.gif kad ne vienas buvo , tai net nezinau ar jie visi ten tokie bailiai, gal... rolleyes.gif O gris tai buvo grizes kai tik isemem ta daikta, bet pamate idejom atgal tai apsiribojo 1 skylute zemeje, tai dabar jo ir neisiminejom iki pat salciu. Lai stovi ir pypsi pastoviai kad nesugalvotu grist. Uzjauciu jum labai, zinau kokia tai kancia su kurmiais pieva dalyntis . doh.gif O kaip suprast gaudyt? Ar zudot juos ar kur isvezat ?

Įkasam į jų landą spąstus, gaudom kaip žiurkes biggrin.gif
Atsakyti
o nebandėte su tom "bambioškėm" vaikyt ? Sako reik padekt dagtį ir įmest į urvą, paskui lenta uždengt ax.gif Reiks pabandyt, nes jau baisu kas darosi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas bandet uzsisakyti is http://www.trenk.lt/ nes pazejau kainos neblogos ,pigiau nei ebay ar amazon.Kaip jum ju pardudodami spastai, geri? Nes esu turejus panasius, tai gan neblogai veike ir isgaudziau kurmius is darzo.O dabar arteja pavasaris ir zinau kad ju vel atsiras , o spastu nerandu.Gal turit daugiau kokiu pasiulymu su spastais, nes esu bandzius nuodus ir butelius kabinti,bet nepadejo.O spastai kaskaip suveike ir patiko visai.Pasidalinkit svetainem ir nuomonem apie spastus.Aciu smile.gif
Atsakyti
kurmių byla
Atsakyti
As ir skaiciau ir visiskai pritariu, kad tie elektriniai kurmiu baidykliai yra dydele nesamone.Manau kurmis tiesiog pripranta prie garso ir toliau gyvena.Buvo kaimyne nusipirkus kaskada is ukiniu prekiu parduotuves, tai nieko nepadejo.
Atsakyti
Ar jus ta baidykle turejot bent kad taip jau sakot jog nesamone? Nezinau kaip ten kam nepadeda, as pacia pigiausia nupirkau ir man padejo. Galima sakyt issigelbejimas mano buvo. smile.gif Tarp kitko nieko keisto kad kazkam nesuveikia, tam lape instrukcijos parasyta buvo keleta faktoriu pvz. jei sklypas prie gelezinkelio ar judraus kelio, zodziu ten kur vibracijos didesnes. Kas ten dar neprisimenu jau. blush2.gif Visokiausiu pletku ir as girdejusi, kaip pvz. nupirko kad neatsirastu ( buvo pas visus kaimynus o pas juos ne), pastate baidykle ir visi kurmiai subego pas juos, na cia man irgi toks ,,isistikines'' zmogus taip atkalbinejo nuo pirkimo, aciu D uzteko proto nepagailet tu 25Lt ir vargo bent jau kol kas nematyt. Manau verta pabandyt kiekvienam pries tai kaip spastus det ar nuodus barstyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 06, 04:44)
Ar jus ta baidykle turejot bent kad taip jau  sakot jog nesamone? Nezinau kaip ten kam nepadeda, as pacia pigiausia nupirkau ir man padejo.  Galima sakyt issigelbejimas mano buvo.  smile.gif Tarp kitko nieko keisto kad kazkam nesuveikia, tam lape instrukcijos parasyta buvo keleta faktoriu pvz. jei sklypas prie gelezinkelio ar judraus kelio, zodziu ten kur vibracijos didesnes. Kas ten dar neprisimenu jau.  blush2.gif  Visokiausiu pletku ir as girdejusi, kaip pvz.  nupirko kad neatsirastu ( buvo pas visus kaimynus o pas juos ne), pastate baidykle ir visi kurmiai subego pas juos, na cia man irgi toks ,,isistikines'' zmogus taip atkalbinejo nuo pirkimo, aciu D uzteko proto nepagailet tu 25Lt ir vargo bent jau kol kas nematyt. Manau verta pabandyt kiekvienam pries tai kaip spastus det ar nuodus barstyt. smile.gif

Tiesiog pas jus zeme nederlinga ir kurmiai isejo del mazos vibracijos, bet jei zeme butu vos derlingesne tai kurmiai pasiliktu.Tai yra pripazinta daugeliu mokslininku kad tokie aparatai padeda tik tada kai kieme yra 1-2 kurmiai.Cia kaip zmogui lieptu gyventi prie gelezinkelio pirmas dienas butu nekas, bet jei reiktu tai gyventu.(daugelis gyvena).
Atsakyti
QUOTE(Kristina2012 @ 2012 01 06, 14:10)
Tiesiog pas jus zeme nederlinga ir kurmiai isejo del mazos vibracijos, bet jei zeme butu vos derlingesne tai kurmiai pasiliktu.Tai yra pripazinta daugeliu mokslininku kad tokie aparatai padeda tik tada kai kieme yra 1-2 kurmiai.Cia kaip zmogui lieptu gyventi prie gelezinkelio pirmas dienas butu nekas, bet jei reiktu tai gyventu.(daugelis gyvena).

Tikriausiai kad nederlinga, nes kurmiai atsirado tik kai traktorius krumus isrove, perkase zeme ir tujas pasodinau. Nesamone tikrai nepavadinciau nes tai tikrai veiksminga priemone, kiek zinau ne tik man. O kur radot mokslininku tyrimus? butu idomu paskaityt manau visiem, gal isiaiskintumem kam ir kada gali padet o kada neverta ir bandyt. smile.gif Beje nezinau ar tai nuo to vibrojancio ir cypiancio daikto ar ne bet is sklypo dingo lauko peles ir drezu seimyna, bet drezai ne pilnai aisikrauste, tiesiog persikele i tolimiausia sklypo daly uz namo po balkonu.
P.S kaip gaila kad nera sniego, nes neateina i namus kiti laukti sveciai - stirnos ir zuikiai. verysad.gif
Atsakyti
sveikos,oho kokios fainos diskusijos thumbup.gif mes vargom irgi smarkiai su siais padareliais,kiek isleidom pinigu jau nezinau doh.gif bet pernai nupirko vyras spastus (isbandytos buvo visos imanomos ir perskaitytos priemones),tai pagaliau pradejom juos gaudyt,gaila kad zuna,bet kai vietoj zoles vien kupstai jau gailestis po truputi isgaruoja,ir tik taip isnaikinom,jokios kitos priemones nepadejo.....
http://www.google.lt...m...x=129&ty=76
tokie pas mus,kolkas tikrai labai dziaugiames smile.gif
Atsakyti
Pats nebandžiau, bet gal visai veiksminga.
http://www.kurmiai-stop.lt/
Atsakyti
Mes anksčiau atsikratę kurmių buvom su dideliu vėjo malūnėliu. Bet nieko amžino nėra. Susidėvėjo iki skutelių. Iškart kurmis atsirado. Mes jį ignoravom, o dabar visa pieva išrausta doh.gif Bandysim vėl su vėjo malūnėliais išprašyti juos. Tėvams patarėm vėjo malūnėlius statyt - netikėjo, bet ... tik reikėjo kantrybės. Dabar sakė du metus kurmių nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 22, 01:09)
Mes anksčiau atsikratę kurmių buvom su dideliu vėjo malūnėliu. Bet nieko amžino nėra. Susidėvėjo iki skutelių. Iškart kurmis atsirado. Mes jį ignoravom, o dabar visa pieva išrausta  doh.gif Bandysim vėl su vėjo malūnėliais išprašyti juos. Tėvams patarėm vėjo malūnėlius statyt - netikėjo, bet ... tik reikėjo kantrybės. Dabar sakė du metus kurmių nebeturi.

Ką reiškia dideliu? Kokio čia didumo būtų jau didelis? Pirkot ar patys darėt?
Atsakyti