Įkraunama...
Įkraunama...

Kurmiai

QUOTE(Getira @ 2010 07 13, 19:03)
Ka padarysi.. As tai kazkokioj sodininku knygoj perskaiciau, kad kurmiai nemegsta... zmoniu plauku kvapo. smile.gif

ne tik, jie iš viso nemėgsta svetimų kvapų ir labai bijo priešų. aš kišu jiems šuns kailio, šuns š... ax.gif , tujos šakelių, viską, kas turi stiprų kvapą, jie tuomet bėga kitur, vieną net žoliapjovės traktoriuku pervažiavom nepastebėję, bėga ne tik urvais, bėga ir paviršiumi.
sėkmės visiems kovojant smile.gif
Atsakyti
Vat apie tujas niekad anksciau nepagalvojau.. Reiks ir man kurmiukams tuju puokste padovanot. biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau radom 100% veikiančią priemonę nuo kurmių, štai kaip atrodo:
user posted image

per 5 dienas - 4 kurmiai, patys negalim patikėt thumbup.gif , o išbandėm beveik viską, kas pas mus prekyboje: ultragarsinius cypalus, nuodus, purškalus, lietuviškus spąstus ir t.t. nepagavom ir nenutručijom nė vieno.
kam tie padarėliai labai atsibodo, ieškokit šių spąstų ebay. veikia žirklių principu, negadina vejos. nehumaniškas, bet veiksmingas metodas.
Atsakyti
NU jo, sie daikciukai humaniskumu tikrai ne is tolo nekvepia. Man panasus i mazas giljotinas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 07 24, 15:40)
pagaliau radom 100% veikiančią priemonę nuo kurmių, štai kaip atrodo:
http://s51.radikal.r...46877f7f875.jpg

kur gauti šitų daikčiukų?
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2011 03 25, 19:13)
kur gauti šitų daikčiukų?

čia
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 03 28, 09:01)

Nelabai supratau kaip ten parašyta, jei neišvardyti šalių pašto kodai, reikia skambinti jiems dėl pristatymo kainos?
Į Lietuvą siunteisi?
Atsakyti
taip, į lietuvą. ne visi siunčia į lietuvą, reikia ieškoti pardavėjo, kuris siunčia. prisiregistruoti ebay ir pirkti. yra tema, kaip pirkti ebay.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 04 18, 14:10)
taip, į lietuvą. ne visi siunčia į lietuvą, reikia ieškoti pardavėjo, kuris siunčia. prisiregistruoti ebay ir pirkti. yra tema, kaip pirkti ebay.

O tai jūs iš šito puslapio kur nurodėt siuntėt? kiek reikėjo dar mokėti už atsiuntimą?
Ar didelis jūsų sklypas? Galvoju kiek man tų spąstų reikėtų g.gif ?
Atsakyti
PRAITA VASARA AŠ SILKĖS PAŠVINKUSIOS PRIKIŠAU TAI BUVO RAMU.. unsure.gif DABAR VĖL VISA TERITORIJA IŠDARKYTA.. verysad.gif KA PERKU NIEKAS NEPADEDA... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiaaš @ 2011 04 18, 14:19)
O tai jūs iš šito puslapio kur nurodėt siuntėt? kiek reikėjo dar mokėti už atsiuntimą?
Ar didelis jūsų sklypas? Galvoju kiek man tų spąstų reikėtų  g.gif ?

taip, iš uk, nors galima iš bet kurios šalies, parodžiau tik kaip ieškoti. siuntimo kainos jau nepamenu, siuntėmės 6 vnt.: draugams, kaimynams, o sau pasilikom 2 vnt. 0.5 ha. pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 21 balandžio 2011 - 13:31
Kas užsisakinėjot Stasio Šaduikio spastus? Ju reikia poros mažiausiai, tai brangokai gaunasi...
SPASTAI KURMIAMS

o kas čia apie humaniškumą kalba... pagaučiau, savom rankom pasmaugčiau, tik deją nepavyksta.
Šiltnamyje visus jaunus daigelius išverte, skersai išilgai išvarė, dabar lauke į braškes perėjo. Na šiaip ar taip jam mirtis, nebent susipras ir išsikraustys pats.
O kate mano tai tik paukščius namo neša :/ sakiau uždarysiu nakčiai šiltnamyje, gal pagaus.. g.gif
Atsakyti