Įkraunama...
Įkraunama...

Kurmiai

peles tai juoku darbas jai pagaut, bet va kurmis buvo ka veikt thumbup.gif
Atsakyti
Nepykit, bet neskaiciau visos temos,nezinau gal kuri tai jau rase, man sake, jog yra vienintelis budas atsikratyti nuo kurmiu tai i urvus leisti vandeni tada jie pabega (tik man atrodo ziaurokas budas, o jei paskesta jie?)
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2010 07 06, 18:56)
Nepykit, bet neskaiciau visos temos,nezinau gal kuri tai jau rase, man sake, jog yra vienintelis budas atsikratyti nuo kurmiu tai i urvus leisti vandeni tada jie pabega (tik man atrodo ziaurokas budas, o jei paskesta jie?)

Kas taip sakė tikriausiai neįsivaizduoja kiek vandens gali tilpti kurmių urveliuose
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 07 07, 00:39)
Kas taip sakė tikriausiai neįsivaizduoja kiek vandens gali tilpti kurmių urveliuose

drinks_cheers.gif Tikra tiesa
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2010 07 06, 18:56)

Pabandykit, pamatysit koks snipstas gausis. Sveiko kurmio tikrai nepaskandinsit tokiu budu biggrin.gif
Atsakyti
Aha, bande mano uosvis su vandeniu kurmius vaikyti. Tik pats nepagalvojo, jog prie kanalo gyvena.Tai visa diena bego vanduo i tuos urvelius, o jis lauke, kol pasimatys, kur tas vanduo kaupiasi. Kazko jam prireike prie to kanalo nueit ir ziuri: ogi i kanala kurmiai isrause tuneli ir vandenukas ten graziai nubega. smile.gif Vat jums ir budas su vandeniu kurmius vaikyt. biggrin.gif
Atsakyti
ar saketes kuri tuos spastukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 09, 09:20)
ar saketes kuri tuos spastukus?  g.gif

Na, pakolkas susilaikiau as nuo ju nes...
Tetis mane pamoke, kad svogunus, morkas, agurkus gerai laistyti dilgyniu uzpilu. Pridedi talpa daug daug paprastu dilgyniu ir uzpili vandeniu ir uzdengi. Turi pastoveti maziausiai savaite, kol surugsta. Smarve baisusine. Tada skiedi tos smarves 1 l ant 10 l ir laistai darza. Na, trasa gera, svogunai pasake aciu akivaizdziai. Ir liko man ta susmirdusi dilgyniu mase. Prisiminiau, jog kurmiai bijo smarves...paemiau i prikisau ju urvelius to dvoko. Ir zinote.....pakolkas tylu ramu, nei vieno unsure.gif . Tai zinokit dar palauksiu kuri laika ir jei neatsiras tikrai-patentuosiu nauja kurmiu isvarymo buda lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 09 liepos 2010 - 10:48
QUOTE(1juraciukas @ 2010 07 09, 11:47)
Na, pakolkas susilaikiau as nuo ju nes...
Tetis mane pamoke, kad svogunus, morkas, agurkus gerai laistyti dilgyniu uzpilu. Pridedi talpa daug daug paprastu dilgyniu ir uzpili vandeniu ir uzdengi. Turi pastoveti maziausiai savaite, kol surugsta. Smarve baisusine. Tada skiedi tos smarves 1 l ant 10 l ir laistai darza. Na, trasa gera, svogunai pasake aciu akivaizdziai. Ir liko man ta susmirdusi dilgyniu mase. Prisiminiau, jog kurmiai bijo smarves...paemiau i prikisau ju urvelius to dvoko. Ir zinote.....pakolkas tylu ramu, nei vieno  unsure.gif . Tai zinokit dar palauksiu kuri laika ir jei neatsiras tikrai-patentuosiu nauja kurmiu isvarymo buda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  tongue.gif

Jo, ir humaniska, ir ekologiska. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getira: 09 liepos 2010 - 13:56
as tai pernai nusipirkau kazkokiu milteliu... ten zoliu kazkokiu misinys... supyliau i kurmiarausius ir kurmiai dingo.
siemet gal koks vienas du tik kurmiarausiai, o pernai pavasari apie 20 buvo
irgi humaniskas metodas pakankamai smile.gif
Atsakyti
didyle: Vat butu idomu zinoti, kuom tuos kurmius trucijot?
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 07 10, 17:53)
didyle: Vat butu idomu zinoti, kuom tuos kurmius trucijot?

tai vat kad neprisimenu.... per karta sunaudojau visa dezute ir ismeciau pakuote... vilniuj, justiniskese yra sodininku parduotuve, ten pirkau, bet nezinau, ar vis dar tokiu prekiauju, ten moteris kasoj man ir rekomendavo
daugiau nieko tikslesnio pasakyti negaliu sad.gif
Atsakyti
Ka padarysi.. As tai kazkokioj sodininku knygoj perskaiciau, kad kurmiai nemegsta... zmoniu plauku kvapo. smile.gif Tai pries pora dienu visa seima woodoo uzsiiminejom: kirpomes, o po to as tuos nukarpytus plaukus sukaisiojau kurmiams i urvus ir dar tuos urvus uzverciau. O tai jau net ir i isltnami buvo prasikase.. Kol kas ramu..
Atsakyti