Įkraunama...
Įkraunama...

Kurmiai

4u.gif
Na, o aš kurmių visai nenaikinu.Na plotas nemažas 25 arai, tai brangiai kainuotų.
Tiesiog susitaikiau su tuo jų rausimu, išrausia, pereinu kasdien, sukišu, ką išrausė, ant pievos su grėbliu pasidarbuoju.Tegu gyvena, jų toks darbas gaudyti ir ėsti visokį brudą.Man nuodai ir kt.nepatinka, jie gal ir kurmius užmuša, išvaro, bet gi lieka žemėj.Man kurmiai net savotiškai gražūs, katinas buvo pasigavęs, tai atėmiau ir paleidau, tokie storuliukai.Vienus naikinat, kiti ateis, čia amžina kova.Nes gera vieta tuščia ilgai nebūna.
Atsakyti
pas mus tai kapinese buvo apsigyvene, labai jau negrazu kai kapas israustas, tai mociute, kazkaip stiklainiukus ikasdavo galsciu, siauru kakliuku, tai tie ibegdavo, ir nebegaledavo isbegt, taip ir isnyko.
Atsakyti
Labukas
Ilindau i jusu temele, nes ir as turiu sia beda, kurmius. Darze dar dar, bet siltnamis mano labai nuo ju kencia. Bei dar jie ....pyp, pamego vaiku smelio deze, amzinai skyliu pridaro, o ir zemes i smeli sukelia doh.gif , doh.gif prisiskaiciau jusu patarimu, patirciu-bandysiu saskes, padarysiu as jiems begedziams diskoteka
Atsakyti
Antra diena kurmis zaraza gadina gelynus. Cia radau viena posta , kad tipo serenciu jie nemegsta. Cha! Jiems nusispjaut ant serenciu. Visa eile ju man iskilojo. Vakar grudau atgal zemes,kad geles nenuvystu ir ka? Sindi ryte vel visi takai atnaujinti. Teks pakentet iki pirmadienio ir nusipirkt spastus. Per visus gelynus marsiruoja.
Atsakyti
sveikos, mano tetis isrado kurmiams spastus ir pats uzsiima ju gaudymu, rode ji per Vaitiekuno laida. gali paziureti cia Kurmiu spastai

4u.gif
Atsakyti
Na, man, tiesa sakant, tie spąstai paliko įspūdį. Jaučiu, kad susigundysiu
Atsakyti
aga ir man sukėlė smalsumą juos išbandyt, beliko tik surast kur parduoda g.gif
Atsakyti
Kaip supratau-atsiunčia, užsisakyti internetu arba telefonu
Atsakyti
aha uzsisakykit internetu ir jis juos pastu issius 4u.gif
Atsakyti
Pagavus esu ir as keleta su spastukais, bet daugiau vargo nei rezultato. Bet snd mano suo pirma karta iskase ta padara thumbup.gif liko didele duobe, bet ir ji patenjkinta ir as biggrin.gif
veiksmas
user posted image
nufotkinau ir koja kad geriau matytusi dydis
rezultatas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 liepos 2010 - 13:10
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 05, 14:09)
rezultatas  thumbup.gif

bigsmile.gif Maniškės amsės taip peles medžioja rolleyes.gif
user posted image user posted image
Atsakyti