pripylėm į urvus vadinamo "rasolo" nuo silkių. Pylėm negailėdami į urvus. tai jau po to- ėjo skersai ir išilgai viso sklypo ir rausia toliau urvus tik aišku šalia tų kurie silkėm sulaistyti kaip juos išvyti
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(libertyyy @ 2008 05 01, 20:13)
mes bandem irgbi labai daug ka...ir tuos aparatus kazkokius kiom i zeme kur kazkokiais garsais atbaido tuos kurmius ir chemija viska.. nes turejom viena kurmi tai visa kiema isrause buvo nieks nepadejo..tai susinervaves MB nznau kokiu budu jis ten..ikiso ranka i urva..istrauke ta kurmi ir su tapke uzmuse..baigesi karaliavimas musu kieme...
Jau rašiau, bet matyt visos temos neskaitote priberkit į kurmių urvus nuodų, skirtų pelėms. Suės ir nudvės, nebent esat gamtos mylėtojos ir jų gailit
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 23, 20:09)
Jau rašiau, bet matyt visos temos neskaitote priberkit į kurmių urvus nuodų, skirtų pelėms. Suės ir nudvės, nebent esat gamtos mylėtojos ir jų gailit
ar pati bandėte? Aš bandžiau,neėda tų grūdų,jie mėsėėdžiai,tai maišydavau tuos nuodus-grūdus su faršu, beviltiškas darbas,išknisa viską į paviršių
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 05 23, 22:35)
ar pati bandėte? Aš bandžiau,neėda tų grūdų,jie mėsėėdžiai,tai maišydavau tuos nuodus-grūdus su faršu, beviltiškas darbas,išknisa viską į paviršių
Taip, bandžiau, tik bėriau ne grūdus, o specialias granulytes. Veterinarinės vaistinės jomis prekiauja Granulės veiksmingesnės, grūdai-nuodai, atgyvenęs dalykas
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 05 24, 00:35)
Maciau pas daug ka ir sake zmones , kad padeda elementariausias plastikinis butelys uzmautas ant pagalio ir ismeigtas i dirva pasmaigstykite ir gal pavyks atsikratyti
QUOTE(gerdulka @ 2009 05 31, 15:31)
Maciau pas daug ka ir sake zmones , kad padeda elementariausias plastikinis butelys uzmautas ant pagalio ir ismeigtas i dirva pasmaigstykite ir gal pavyks atsikratyti
Pradžioje padeda, o vėliau jie prie triukšmo pripranta ir rausia nekreipdami dėmesio
Įkišiu ir aš savo nuomonę dėl gaudymo tų kenkėjų (kam gyvūnėliai, o kam kenkėjai ). Nusipirkome iš žmogaus (rodė apie kurmių gaudymą TV laidą su H. Vaitiekūnu) tokius spąstukus, nes net žoliapjovė stringa nuo prigamintų kalnų pievoje, parsisiuntėme, ir baigiame (rašau daugiskaita, lyg aš čia nagus kišu labiausiai ) tuo "gėriu" atsikratyti, spąstukai savo funkciją pilnai atlieka (svarbu, viską daryti pagal nurodymus).
Tikiuosi, mano gėlytės nebekentės ir tik dar labiau sužydės
Pas mama kaime visas kiemas israustas,siaubas kazkoks.stovi tas pypsiantis aparatas,berem nuodu,dejom silkes,alieju,alyva,dumines saskes,karbidas.na niekas nepadeda norim nusipirkti tokia gaudykle kur juos pagauna,bet gaila 200 lt atiduot nezinant ar pades.o tos gaudykles kur tokie vamzdeliai,irgi nepadejo .jau bijom kad vaikas kokiam urve neprapultu kai atvaziuojam
QUOTE(syri @ 2009 06 07, 15:42)
Įkišiu ir aš savo nuomonę dėl gaudymo tų kenkėjų (kam gyvūnėliai, o kam kenkėjai ). Nusipirkome iš žmogaus (rodė apie kurmių gaudymą TV laidą su H. Vaitiekūnu) tokius spąstukus, nes net žoliapjovė stringa nuo prigamintų kalnų pievoje, parsisiuntėme, ir baigiame (rašau daugiskaita, lyg aš čia nagus kišu labiausiai ) tuo "gėriu" atsikratyti, spąstukai savo funkciją pilnai atlieka (svarbu, viską daryti pagal nurodymus).
Nu geras... siaip tai nusipirkom ir mes is to vyrioko tuos spastukus, tai antra savaite - ir nieko nepagavom, o vaizdas sode tik blogeja nuo ju duobuciu
Patvoryj sudeje, bet...
QUOTE(satanele @ 2009 06 10, 12:41)
Turiu,ir as sia beda ,pasistatem pirmi metai siltnami ,o tie parazitai jau ten darbuojasi,viska isbandem ,reikes spastukus isbandyti,bet kur juos perkate?
Kiek girdejau kazkokiu tai spastuku buna pirkti ir Senukuos, bet mes pirkom is to zmogaus, kur Vaitiekunas per BTV reklamavo. Jo telefonas 8 686 69843. Tik problema tame, kad mes per dvi savaites dar nieko nepagavom