Įkraunama...
Įkraunama...

Kurmiai

šviežias žuvies galvas apkasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif pripylėm į urvus vadinamo "rasolo" nuo silkių. Pylėm negailėdami į urvus. doh.gif doh.gif doh.gif tai jau po to- ėjo skersai ir išilgai viso sklypo ir rausia toliau urvus tik aišku šalia tų kurie silkėm sulaistyti cry.gif cry.gif cry.gif kaip juos išvyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(libertyyy @ 2008 05 01, 20:13)
mes bandem irgbi labai daug ka...ir tuos aparatus kazkokius kiom i zeme kur kazkokiais garsais atbaido tuos kurmius ir chemija  viska.. nes turejom viena kurmi  tai visa kiema isrause buvo nieks nepadejo..tai susinervaves MB nznau kokiu budu jis ten..ikiso ranka i urva..istrauke ta kurmi ir su tapke uzmuse..baigesi karaliavimas musu kieme... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau rašiau, bet matyt visos temos neskaitote sad.gif priberkit į kurmių urvus nuodų, skirtų pelėms. Suės ir nudvės, nebent esat gamtos mylėtojos ir jų gailit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 23 gegužės 2009 - 20:09
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 23, 20:09)
Jau rašiau, bet matyt visos temos  neskaitote sad.gif priberkit į kurmių urvus nuodų, skirtų pelėms. Suės ir nudvės, nebent esat gamtos mylėtojos ir jų gailit  g.gif

ar pati bandėte? Aš bandžiau,neėda tų grūdų,jie mėsėėdžiai,tai maišydavau tuos nuodus-grūdus su faršu, beviltiškas darbas,išknisa viską į paviršių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 05 23, 22:35)
ar pati bandėte? Aš bandžiau,neėda tų grūdų,jie mėsėėdžiai,tai maišydavau tuos nuodus-grūdus su faršu, beviltiškas darbas,išknisa viską į paviršių doh.gif

Taip, bandžiau, tik bėriau ne grūdus, o specialias granulytes. Veterinarinės vaistinės jomis prekiauja thumbup.gif Granulės veiksmingesnės, grūdai-nuodai, atgyvenęs dalykas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 24 gegužės 2009 - 20:41
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 05 24, 00:35)

Maciau pas daug ka ir sake zmones , kad padeda elementariausias plastikinis butelys uzmautas ant pagalio ir ismeigtas i dirva mirksiukas.gif pasmaigstykite ir gal pavyks atsikratyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2009 05 31, 15:31)
Maciau pas daug ka ir sake zmones , kad padeda elementariausias plastikinis butelys uzmautas ant pagalio ir ismeigtas i dirva  mirksiukas.gif pasmaigstykite ir gal pavyks atsikratyti  smile.gif

Pradžioje padeda, o vėliau jie prie triukšmo pripranta ir rausia nekreipdami dėmesio g.gif
Atsakyti

Įkišiu ir aš savo nuomonę dėl gaudymo tų kenkėjų (kam gyvūnėliai, o kam kenkėjai biggrin.gif ). Nusipirkome iš žmogaus (rodė apie kurmių gaudymą TV laidą su H. Vaitiekūnu) tokius spąstukus, nes net žoliapjovė stringa nuo prigamintų kalnų pievoje, parsisiuntėme, ir baigiame (rašau daugiskaita, lyg aš čia nagus kišu labiausiai hihihi.gif ) tuo "gėriu" atsikratyti, spąstukai savo funkciją pilnai atlieka (svarbu, viską daryti pagal nurodymus).

Tikiuosi, mano gėlytės nebekentės ir tik dar labiau sužydės smile.gif
Atsakyti
Pas mama kaime visas kiemas israustas,siaubas kazkoks.stovi tas pypsiantis aparatas,berem nuodu,dejom silkes,alieju,alyva,dumines saskes,karbidas.na niekas nepadeda schmoll.gif norim nusipirkti tokia gaudykle kur juos pagauna,bet gaila 200 lt atiduot nezinant ar pades.o tos gaudykles kur tokie vamzdeliai,irgi nepadejo unsure.gif .jau bijom kad vaikas kokiam urve neprapultu kai atvaziuojam blink.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 06 07, 15:42)
Įkišiu ir aš savo nuomonę dėl gaudymo tų kenkėjų (kam gyvūnėliai, o kam kenkėjai  biggrin.gif ). Nusipirkome iš žmogaus (rodė apie kurmių gaudymą TV laidą  su H. Vaitiekūnu) tokius spąstukus, nes net žoliapjovė stringa nuo prigamintų kalnų pievoje, parsisiuntėme, ir  baigiame (rašau daugiskaita, lyg aš čia nagus kišu labiausiai    hihihi.gif ) tuo "gėriu" atsikratyti, spąstukai savo funkciją pilnai atlieka (svarbu, viską daryti pagal nurodymus).

Tikiuosi, mano gėlytės nebekentės ir tik dar labiau sužydės  smile.gif

Nu geras... siaip tai nusipirkom ir mes is to vyrioko tuos spastukus, tai antra savaite - ir nieko nepagavom, o vaizdas sode tik blogeja nuo ju duobuciu verysad.gif
Patvoryj sudeje, bet... verysad.gif
Atsakyti
Turiu,ir as sia beda ,pasistatem pirmi metai siltnami ,o tie parazitai jau ten darbuojasi,viska isbandem ,reikes spastukus isbandyti,bet kur juos perkate?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 10, 12:41)
Turiu,ir as sia beda ,pasistatem pirmi metai siltnami ,o tie parazitai jau ten darbuojasi,viska isbandem ,reikes spastukus isbandyti,bet kur juos perkate?

Kiek girdejau kazkokiu tai spastuku buna pirkti ir Senukuos, bet mes pirkom is to zmogaus, kur Vaitiekunas per BTV reklamavo. Jo telefonas 8 686 69843. Tik problema tame, kad mes per dvi savaites dar nieko nepagavom verysad.gif
Atsakyti