QUOTE(mamyytte @ 2011 10 27, 19:32)
Na, tai jo grupiokai tada Na, as esu girdejus, kai grieztai yra subarus vaikucius, bet sakau kol kas tai tikrai tame nieko blogo nematau, nes kitaip tai ten niekas jos net negirdetu Maniskiui tai kazkaip nesvarbu, kokia diena, visom dienom jis labai gerai eina, tik kai atsikelti reikia, bedu turim.. Tai sake, treciadieniniu aukletoju problema per metus laiko issipres tikrai, tai tikekimes taip ir bus Aisku, gaila tu vaikuciu, kurie sunkiau priima naujus zmones, jiems stresas, sunku priprasti, bet is kitos puses, na gal yra ir sokiu tokiu pliusu.. Del Ausrines, tai zinau kad ten eiles vien todel, kad visi ten nori patekti, del darzelio aplinkos, nes labai graziai jis suremontuotas, nauji zaislai, baldeliai ir pan. Gintarelyje yra viena labai graziai suremontuota grupe, kiek maciau net televizorius pliksciaekranis pakabintas ir filmukus rodo, nu zodziu super bituciu grupe, kur eina maniskis, tai remonto senokai nemacius... Labai gaila aisku, mes net su vyru juokavom, kad turbut dar ir mes ant tu paciu baldeliu, spinteliu uzaugom.. Nezinau, ar cia teveliu lesom tos grupes remontuojamos, ar darzelio, bet as tai visai buciau uz, jei teveliai kazkiek susimestu, ir nors tuos senus tapetus pakeistume, ar dar kazka.. Nes kai buvau prausykloj grupes, tai irgi vaizdelis nekoks
O jus dalyvavot grupes susirinkime? As bandziau iskelti sita klausime remonto, bet pritaranciu neatsirado ir aukletoja i tai nesureagavo, nes dar grupe man nieko, bet jau toletai ir prausykla tai baisus As dar uzsiminiau del zaislu, kad butu galima is namu atnesti kokiu, kad daugiau butu, nes jau labai mazai man ten tu zaislu pasirode, bet aukletoja pasake, kad ir taip tie vaikai viska sulauzo, tai jiems uztenka kiek yra Kiek atkreipiau demesi aukletoja visko labai bijo, kazka bijo ne taip pasakyti ar padaryti ir apie pinigus isviso nieko nekalba, gal kada jau buvo nudegusi Bet as tai tikrai nieko pries buciau pagerinti grupes vaizda