QUOTE(vaidlena @ 2011 01 09, 00:18)
oi ačiū už palaikymą. aišku ir pačiai būtų smagu, kad susidraugautų su puoduku. na tikėkimės įveiksim mes dar jį
o apie auklytės kiek skaitau tai tirkai neblogi atsiliepimai.
svarbiausiai, kad dar tik priimtų. nors eilę užrašiau kai jai buvo 4mėn. aišku dar per daug strioko ir nebūtų, bet man į darbą būt patogiau grįžti.
o tau gal minėjo kada reiktų pasiskambinti ir pasiteirauti ar priims?
Papildyta:
norėjau dar pasiteirauti kokios kainos lopšelyje mėnesiui?
Mes darželį pradėjom lankyti 2,5m ir lankėm 1 grupę, ir dar su pampersu ėjom, nes ant puoduko nenorėjo sėstis, ir jokių problemų nebuvo. Po poros mėnesių pats vaikas pasakė kad nebenori pamperso. O auklėtojos tikrai puikios, mes dabar lankom 3 grupę ir ten auklėtojos super, tikrai su ėjimu į darželį nėra jokių problemų.
O kaina priklauso nuo to kiek mėnesį yra darbo dienų, darželio grupėj 1 diena su 3 maitinimais kainuoja 7,48 Lt. Lopšelio grupėj kaina buvo 6,98 Lt už dieną, jei gerai pamenu
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2011 01 07, 20:20)
eina per koridorių, ten durys atidaros, skersvėjis, kontaktas su kitų grupių vaikais, o pradžioje tai išviso stresas-ten garsas koks didelis-lėkščių šaukštų, vaikų.... ta valgykla tai man brrrrrrrrr, nors jau pripratom, viskas ok, ale labai apsidžiaugčiau, jei jos neliktų
O man patinka, kad jie valgykloj valgo, nes vyresnė dukra pradžioj lankė darželį kur valgo grupėse, tai kai vakare ateidavom pasiimti ir jei tai būdavo vakarienės laikas, tai bardakas grupėj būdavo, nes vaikai pamatę tėvus nenorėdavo valgyt, tėvai pradėdavo įkalbinėti kad pavalgytų, ir auklėtojom tas lakstymas su puodais, bliūdais po visą darželį.... O dėl atidarytų durų tai pačius tėvelius kaltint reikėtų, nes kai dukra lankė 11 grupę, kuri buvo prie lauko durų ir vakare jei vaikai valgydavo tekdavo palaukti koridoriui, tai retas kuris tėvelis ateidamas į darželį duris uždarydavo... Atrodydavo taip kad grįžę į namus irgi lauko duris atidarytas palieka....