QUOTE(dute_a @ 2010 10 22, 22:14)
visiskai pritariu
nesu priekabi mama ir tikrai nesikabineju prie kilimu
ale 7 grupes aukletojom esu ziauriai nepatenkinta
o labiausiai mane siutina kaip ir sake Forget-it, tai kad vaikai paliekami visiskai vieni
atlekiu ryte i darziuka su mazium, vaikai vieni zaidzia, paklausus kur aukletoja, tik peciais patampo
juk gali betkada nutikti nelaime, jie gi dar visai mazyciai, gali prisigalvoti visokiu zbitku...ir taip buna beveik kas ryta, karta pralaukiau aukletojos 15min bet taip ir nesulaukiau, vaikai visa laika prabuvo vieni, isbegau i darba ir palikau juos vienus...o direktore geriau ne kilimus ziuretu o aukletojas tvarkytu
Mielos mamytes.....
Neieškokit kažkokių priekbių.Auklėtojos šitame daržlyje yra visos puikios.Jos visą dienelę rūpinasi mūsų mažaisiais,kad jie būtų sotūs,pailsėtų.Vyksta visokie renginiai
.Šitoje grupėje lankė mano draugų vaikutis ir jų atsiliepimai puikūs labai patenkinti jomis,tiek auklėtojomis, tiek auklyte.O kad jie sunkiai eina į darželį tai yra natūralu,juk jiems taip sunku atsiskirti nuo mamų.Kažkada šį darželį lankiau ir aš,dabar leidžiu sąvąjį,atsiminimai kuo puikiausi...Pamenu auklėtoją Drąsute,Regina,Linutę,Albiną,Angelę{kiek žinau jau ši auklėtoja nedirba
],aukl.Romą.Labai norėjom pas ją papulti,tik tada ji dirbo "Borūžėlių" gr.,šiuo metu kiek žinau dirba "Viščiukų" grupėje.Iš pažistamų girdėjau tik labai gerus atgarsius.
Tad mamos bukit geros susipažinkit su jomis ir pačios suprasit,kad be reikalo skundžiatės....