QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 19, 10:38)
O as girdejau kad siuo metu darzelyje vyksta kazkokie nesusipratimai. Ateje keletas nauju vaikuciu, kuriu laaaabai priekabios mamytes pasitaike, tai dabar sokdina ant ausu visa darzeli. Panasu kad net direktores kede klibeti pradejo. Kasdien vis patikrinimai ir komisijos is Svietimo...
Negi mamos nesupranta, kad tokie dalykai sukelia labai didele itampa viso kolektyvo nuotaikai? I rkam paskui visa tai atsiliepia? Zinoma kad musu vaikuciams.
Zodziu mamos linkiu nebuti tokios priekabioms...
Kaip pvz... Viena parase skunda atseit kilimai kolidoriuje smirda
Na va kodel tų kilimų nėra.
Lopšeliu aš buvau neraliai patenkinta, tačiau perejus i darželio grupe, labai nusivyliau. Ypač akis bado tas faktas kad vaikai dažnai yra paliekami vieni, o jei kas nutiktų ir tai ne vienas kartas ir ne du. Baisu, kiek girdejau kad tas vyksta ir kitose grupese. Kai mano dukra labai norejo eiti i adrzeli ir po vasaros labai lauke, tad dabar kas ryta ašaros kad nenori, jaučiuosi kaip mama gegutė numesdama savo vaika. Ir nemanau kad čia vaiko problema, jei į lopšeli noredavo eiti, o dabar nenori ir vaikai dabar tie patys, tik auklėtojos kitos.
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho