QUOTE(antuke @ 2010 06 15, 02:02)
Sveikutes
Prisiminiau, kaip mano vaikas lanke si darzeli ir tokia nostalgija apeme, kad net uzsukau paskaityti kaip sis darzeliukas laikos..
maniskis ejo pas sitas dvi aukletojas.. Tikrai kad buvo kazkokios problemos su Genovaite, nes ir mano labai verkdavo tomis dienomis, kai ji dirbdavo.. Bet paskui kazkokiu budu jam pavyko ir su ja susidraugauti.. kaip supratau, sita aukletoja atleido.. Tai gal ir gerai, nes ir man ji atrodo per griezta tokius mazylius priziureti..
o va del Onutes, tai labai labai tikiuosi, jog ji tebedirba.. Nes tikrai isimyleje mes sita aukletoja buvom visi..
Laba,
Sūnus irgi ėjo pas auklėtoją Onutę, o vietoj Genovaitės, dabar yra auklėtoja Irutė, irgi superinė auklėtoja. Sūnui abi auklėtojos labai patiko ir jokių problemų nebuvo. Bet dabar jau mums 3 metai ir mus perkėlė į darželio grupę. Auklėtojos irgi labai fainos, toj pačioj grupėj dukra paruošiamukus baigė. Šiaip tai darželis yra tikrai geras, ir auklėtojos visos fainos, nes daukra jį lankė ir jokių problemų nebuvo, tai kai reikėjo sūnų užrašyti į darželį, tai apie kitą net negalvojom, nors šis darželis mums nėra prie namų.