na va pagaliau preme ir tai tik su pazystamos pokalbiu su direktore
na jau zygiuosim i darza nuo kovo, o gal ir anksciau
na va jau buvome apsiziureti , nuo pirmadienio bandysiu pratinti maziuke i darza
negi niekas nelanko lopselio, kad taip tylu? gal dar atsiras lankanciu ir pasidalins informacija
negi niekas nelanko lopselio, kad taip tylu? gal dar atsiras lankanciu ir pasidalins informacija
Ar reikėjo kam nors pamokėti?
Papasakok trumpai kaip sekasi mažiukei?
Mamos o prašymą į darželį reikia rašyti laisva forma?
aš taip pat norėčiau savo vaikiuką leisti į šį darželį. Gal žinote, kokio dydžio kyšį reikia duot už tai, kad jį priimtų?
o as noreciau paklausti nuo kada reikia susirupinti vieta darzelyje? nes kiek girdejome buna eiles ir pan.,?
QUOTE(Kovas @ 2006 03 08, 15:14)
Ar reikėjo kam nors pamokėti?
as kysio nedaviau giminaite veda dukteri tai jinai pakalbejo su direktore, kad priimtu daba eina i ta pacia grupe abi panos
kaip suprast laisva forma? ten duoda lapa ir rasai tokia ir tokia dukteri ar sunu noriu leisti nuo tada ir tada i darzeli, tevo duomenys ir motinos lytais viskas
dabar sitam darzeli vietu nera nebent nuo rugsejo
daba sekasi ok neverkia norei eina pirmas 4 dienas buvo sunkoka verke bet tai buna visems
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 20, 23:49)
o as noreciau paklausti nuo kada reikia susirupinti vieta darzelyje? nes kiek girdejome buna eiles ir pan.,?
as manau kaip gimsta vaikelis jau reiketu susirupinti, paziureti,nuspresti koki darzeli noretumem,kad lankytu atzalos, parasyti pareiskima galima ir keliuose darzeliuose, tada bus ramu nereiks kysiu ir pan.
as neturėjau nei pažįstamų, nei pinigėlių nedaviau, tiesiog rudens pabaigoje nuėjau ir parašiau prašymą , kad priimtų nuo balandžio mėnesio kovo viduryje buvau nuėjusi, nes reikėjo patvirtinti, kad tikrai ateisim - ir viskas - mes jau sarašuose.
QUOTE(hadesa @ 2006 03 30, 12:25)
as neturėjau nei pažįstamų, nei pinigėlių nedaviau, tiesiog rudens pabaigoje nuėjau ir parašiau prašymą , kad priimtų nuo balandžio mėnesio kovo viduryje buvau nuėjusi, nes reikėjo patvirtinti, kad tikrai ateisim - ir viskas - mes jau sarašuose.
jus vat lauket eileja puse metu del to ir preme ar jau einat i dazeli? kaip sekasi ? gal i pirma grupe einat?
QUOTE(Indriuske @ 2006 04 05, 09:07)
jus vat lauket eileja puse metu del to ir preme ar jau einat i dazeli? kaip sekasi ? gal i pirma grupe einat?
neinam dar, dar reikaliuku kitam mieste turim, tai dar pakeliaus su manim o jau po velyku zygiuosim nezinau dar i kuria grupe, nes direktore sake, kad kai jau nuspresim ateiti, tai ji tada palydes mus, ui kaip jaudinuosi
o mes jau irgi užsirašėme į šį darželį. nuo rugsėjo mano mažulis jau žingsniuos. Aišku, buvau pasiruošusi vokelį,bet neprireikė jo atiduot
QUOTE(hadesa @ 2006 04 06, 19:01)
neinam dar, dar reikaliuku kitam mieste turim, tai dar pakeliaus su manim o jau po velyku zygiuosim nezinau dar i kuria grupe, nes direktore sake, kad kai jau nuspresim ateiti, tai ji tada palydes mus, ui kaip jaudinuosi
kaip eisit i darzeli papasakokit kaip sekesi? kokioje grupeja gal i ta pacia papulsit galiu pasakyti pirmom dienom bus labai sunku tau ir vaikui,bet po keliu dieneliu apsiprasit ir viskas bus
QUOTE(hadesa @ 2006 04 06, 19:01)
na tai kaip sekesi vesti atzalele i darzeli?