ai, o dėl valgyklos, tai bent jau mano vaikui tai nepatinka ten eiti. Nu bet yra kaip yra.
QUOTE(lemurmur @ 2009 06 05, 07:49)
8 grupe cia kartais ne visciuku? esu jau truputi girdejus kad ten geros aukletojos.
Aga, viščiukų 8 gr.
QUOTE(Mildute @ 2009 06 05, 14:55)
Na, auklėtojos man visai fainos pasirodė-Roma ir Liucija.
Mano sesės vaikis ėjo pas aulėtoją Liuciją labai patenkinti abu buvo ir mama ir vaikas
mes jau svaite lankom 8 visciuku grupe ir esam patenkinti Net nesitikejau, kad taip greitai vaikai pripras.Aukletoja irgi
QUOTE(aistemo @ 2009 06 08, 13:58)
mes jau svaite lankom 8 visciuku grupe ir esam patenkinti Net nesitikejau, kad taip greitai vaikai pripras.Aukletoja irgi
jiems gerai, jie dvynukai pas jus, kaip suprantu, jie turi vienas kitą
QUOTE(norita @ 2009 06 05, 17:04)
Aga, viščiukų 8 gr.
Mano sesės vaikis ėjo pas aulėtoją Liuciją labai patenkinti abu buvo ir mama ir vaikas
Liucija superinė auklėtoja . Didžiają užaugino, dabar ir mažasis pas ją eina.
QUOTE(aistemo @ 2009 06 08, 13:58)
Kaip gyvena jusu visciukai ar viskas gerai? kaip kolektyvas, aukletojos?
Na 8 grupės auklėtoja tikrai ne Liucija,nes mūsų dukra jau antri metai lanko ir jos auklėtoja vardu Daiva. Auklėtoja tikrai nuostabi, ko nepasakyčiau apie Liuciją. Su savo perdėtu saldumu,nes ji vadavo pora mėnesių mūsų grupės auklėtoją. Kiekvienam geresnė vis kita, čia jau nesiginčysiu..
Gal kuri papasakos apie 3 grupes aukletojas??
Vaikas eina jau antri metai,o verkia kaip eidamas pirma diena .Kiek klausiu vaikai nesimusa.Aukletojos tai geros,tai blogos .....
Vaikas eina jau antri metai,o verkia kaip eidamas pirma diena .Kiek klausiu vaikai nesimusa.Aukletojos tai geros,tai blogos .....
Laba diena, prisirasom ir mes prie lankanciuju si darzeli lankom jau antra savaite, pastebejau kad su teveliu lengviau keliaujam i darzeli, nes su manim tai klykia, rekia, sendien net nurengti negalejau, nes aplink kakla apsivijo ir nepaleido, o mamai tai aisku sirdis plysta vis sako kad bijo, nes vaikuciai i pirstuka kanda na bet ir laki fantazija tikiuosi greitai vaikuciai pirstuku nebekandzios ir mes nebebijosim eiti i darzeli
QUOTE(dute_a @ 2009 09 09, 11:37)
Laba diena, prisirasom ir mes prie lankanciuju si darzeli lankom jau antra savaite, pastebejau kad su teveliu lengviau keliaujam i darzeli, nes su manim tai klykia, rekia, sendien net nurengti negalejau, nes aplink kakla apsivijo ir nepaleido, o mamai tai aisku sirdis plysta vis sako kad bijo, nes vaikuciai i pirstuka kanda na bet ir laki fantazija tikiuosi greitai vaikuciai pirstuku nebekandzios ir mes nebebijosim eiti i darzeli
I kokia grupe eina?