Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

QUOTE(perkunija @ 2008 04 19, 13:28)
Esu pirkus berniukui trikotažines kelnytes, bliuzoną su kapišonu, mergytei kelnes tokias ružavas su pamušalu medvilniniu. Kažkada seniai pirkau sūnui du golfukus dryžuotus. Na rankoves tai reikia atlenkt, bet atneiojo gal metus, o dabar dukrytei geri ir puikiai atrodo  thumbup.gif Aišku tokie rūbeliai daugiau po namus. Dar berniukui pirkau apatiniu iš Disney kolekcijos, kokybė labai gera. Nenubluko, nesuplyšo, jau metai nešiojam.

O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt  schmoll.gif

O skinijos firmines parduotuves tai tik Kaune?

Gal ir Vilniuje kur nors su tom akcijom galima rast?
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 03, 18:06)
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko.

ir dar pirkome Korlejos kepuryte, nes kai buvom ju firminej parduotuvej, tai ten tik naujagimiams dydziu buvo. Kas man buvo labai keista.
Is pradziu per maza issirinkau, bet atvaziavau po savaites ir man mielai leido pasikeist i didesne smile.gif

va is tos smile tai tikrai nieko gero pusesere pirko tai po dkalbimo i ploti kaip dejo...... as pati buvau mergai sliaustus nusiziurejus,bet kai pamaciau kas is puskes bodikes liko praejo noras.
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 03, 17:06)
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko.

Man tų SMILE dydžiai tai doh.gif Nupirkau pižamą mažiui, grįžus iškart sumečiau skalbti. Vakare po maudynių jau galvoju pasipuošim nauju. Bet kažkaip įtartinai man ji pasirodė. Bandau rengti - akurat permaža. Nors pirkau 62 cm, kuris mums dar didokas turėtų būti doh.gif Tai jau geriau iš Lindex brangiau sumokėsiu , tai nors žinoriu, kad su dydžiu viskas gerai. O ir pati medžiaga SMILE man kietoka pasirodė unsure.gif
Atsakyti
Mes perkam rūbelius, avalynę ir ji visai gera. Nereik norėt,kad laikytų 10 metų,bet kadangi vaikai auga ir vis norisi kažko naujo,tai visai neblogai yra ten apsipirkti,o dar kai yra visokių akcijų,tai išvis thumbup.gif Va neseniai užsipirkom pėdkelnių po 0.99 kur reali kaina atrodo buvo 6.99. o ko nepirkt...
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2008 04 29, 23:02)
Man tų SMILE dydžiai tai  doh.gif Nupirkau pižamą mažiui, grįžus iškart sumečiau skalbti. Vakare po maudynių  jau galvoju pasipuošim nauju. Bet kažkaip įtartinai man ji pasirodė. Bandau rengti  - akurat permaža. Nors pirkau 62 cm, kuris mums dar didokas turėtų būti  doh.gif Tai jau geriau iš Lindex brangiau sumokėsiu , tai nors žinoriu, kad su dydžiu viskas gerai. O ir pati medžiaga SMILE man kietoka pasirodė  unsure.gif

jo jau smile pižamytės net 2 dydžiais pamažintos.Prasimečiau ir aš.Dar pirkau sportinį kostiumėlį,tai po 3 skalbimų susiburbuliavo doh.gif
Atsakyti
kartais ir maximoje pasitaiko neblogu rubeliu...
kepurytes neblogos, tos medvilnines su snapeliais
smile.gif
batu dar nebandem is ten pirkti
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 17, 14:27)
as maximos rubeliu niekad nepirkau vaikui, isskyrius kojinytes  blush2.gif
siandien apsipirkinejau, ir uzmaciau visai nieko pizamyte, dar ir su nuolaida tik 10 lt, maikyte tik 4 lt  biggrin.gif  is kokybes tikrai nieko nesitikiu, dar i r uz tokia kaina, bet be nuolaidu kainoskur kas didesnes siu rubeliu  ax.gif  na nupirkau tiesiog pabandymui smile.gif kad turreciau ka pasakyti apie kokybe po keliu skalbimu
user posted image
user posted image

mes tokia irgi turim,tik dar nebandziau biggrin.gif
Atsakyti
perkant Maximoj truputi loterija...nors esu pirkusi velvetines kelnes su peliuko medziagyte viduje - tai thumbup.gif , visa rudeni vaiksciojo po kiema ir dabar pavasari. O uzvakar aptikau netycia labai grazia striuke - su issegamu pasiltinimu, kuri galima atskirai nesioti. Tai labai smagi striukyte, bet tik viena buvo ir pasiseske kad dydis tinkamas ir kaina thumbup.gif . Bet didele dauguma drabuziu (o ypac bodziai) tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stitch: 07 gegužės 2008 - 13:23
As taip pat maximoj kartais paieskau drabuziu. Paskutiniu metu joje randu geresnes kokybes, gal maxima persiorentuoja prie reiklesnio kokybei pirkejo g.gif
vakar nupirkau fainas kamufliazines spalvos kelnytes maziui ir dar su nuolaida dabar 30%
manau ten verta uzsukti, juk ir kainos dar geros!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labanoriska: 08 gegužės 2008 - 16:42
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 16, 17:59)
Daviau paiešką, tokios temos nerado, tad užvedu naują - pakalbėkim apie rūbelius parduodamus Maximoje.

Kilo noras užvesti tokią temą, nes vakar Maximoje pastebėjau gan gražius šliaužtinukus vaikui už berods 19.99 Lt. Tokie balti ir žydri. Gan gražūs, nebrangūs ir parašyta 100% vilna. Kadangi aš praktikuoju kuo natūralesnius audinius savo vaikams, tai man kaip ir  thumbup.gif būtų. Bet...

to rūbelio audinys man vizualiai panašesnis į sintetinį. Be to, tokia maža kaina. Na gerai, maximoj būna kai ko už nedidelę kainą. Bet didžiausią įtarimą sukėlė tai, kad šalia guli pledas. Ant lentynos parašytą - vilnonis. O ant paties pledo - kad medvilninis. Vat ir pasitikėk, kad nori  irnesakyk.gif

O kad kaina buvo visai ne tokia, kokia buvo nurodyta, tai čia jau daugybę kartų turbūt kiekvienas patyręs tai.

Tad ir norisi pasiklaust, gal kas turit nupirkę savo vaikams? Kaip nešiojasi? Ar iš tiesų panašu, kad tikra vilna?

Aš pirkau iš maximos pašiltintą šlaiužtinuką savo mažiukui, tai buvo neblogas.Gal tik dėl spalvos turiu priekaištų, kad po poros skalbimų apibluko, bet nešiojosi gerai.Iš kitos pusės, kiek tokiems mažiukams tų drabužėlių bereikia - greitai išauga ir jau mesk lauk.
Atsakyti
Aš savo mažei batukų per akciją pripirkau. Odiniai, ir visai smagūs. Dar nešiojame Maximoje pirktas apatines maikutes, golfus, šiltas kelnytes. Neperku bet ko, bet jei matau, kad daiktas geros kokybės, tai ko nepirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmase: 15 gegužės 2008 - 19:10
esu pirkusi ir nemazai, dazniausiai nusivildavau doh.gif uztenka iki pirmo skalbimo
Atsakyti