QUOTE(perkunija @ 2008 04 19, 13:28)
Esu pirkus berniukui trikotažines kelnytes, bliuzoną su kapišonu, mergytei kelnes tokias ružavas su pamušalu medvilniniu. Kažkada seniai pirkau sūnui du golfukus dryžuotus. Na rankoves tai reikia atlenkt, bet atneiojo gal metus, o dabar dukrytei geri ir puikiai atrodo Aišku tokie rūbeliai daugiau po namus. Dar berniukui pirkau apatiniu iš Disney kolekcijos, kokybė labai gera. Nenubluko, nesuplyšo, jau metai nešiojam.
O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt
O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt
O skinijos firmines parduotuves tai tik Kaune?
Gal ir Vilniuje kur nors su tom akcijom galima rast?