esu pirkusi, gal kokybe nera labai gera, bet daigtas naujas, o vaikai vistiek greitai isauga
Man nepatinka maximoj parduodami šliaužtai. Nors medvilniniai, jie vis tiek tokie kieti, "brezentiniai" būna.
Skinijos pėdkelnes reiktų pirkti ne maximose, o pačioje SKINIJOS parduotuvėje, Kaune, Stulginskio g (prie Jonelio kiemo) Vilijampolėje. Čia bent jau 2 litais pigiau.
O va vyresnėliui tai perku kartas nuo karto kokį bliuzoną, džemperiuką. Apatines kelnytes esu pirkus, spalvotų maikučių pikniko dienoms.
Norint ką nors tikrai kokybiško nupirkti vaikui, reikia didelę maximą kasdien "vizituot", eiti kaip į darbą tada ir nuolaidas ištaikysi, ir dydį rasi. O šiaip per laiką jau atsirinkau, kaip kokia medžiaga tarnaus.
Skinijos pėdkelnes reiktų pirkti ne maximose, o pačioje SKINIJOS parduotuvėje, Kaune, Stulginskio g (prie Jonelio kiemo) Vilijampolėje. Čia bent jau 2 litais pigiau.
O va vyresnėliui tai perku kartas nuo karto kokį bliuzoną, džemperiuką. Apatines kelnytes esu pirkus, spalvotų maikučių pikniko dienoms.
Norint ką nors tikrai kokybiško nupirkti vaikui, reikia didelę maximą kasdien "vizituot", eiti kaip į darbą tada ir nuolaidas ištaikysi, ir dydį rasi. O šiaip per laiką jau atsirinkau, kaip kokia medžiaga tarnaus.
As pati nesu pirkusi,nes turim kriksto mama Airijoj,tai ji aprupina.bet mano drauges daug pirkdavo savo vaikams ir nesiskunde.Aisku,pasitaiko visko,bet buna ir laaaaaaaabai geru dalykeliu ir uz maza kaina.
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 03, 11:00)
Siaip, maximoj yra tikrai vertu demesio rubeliu, tik kazkaip keista ten man pirkt drabuzius nors nei karto nenusivyliau vaikiskais rubeliais is ten pirktais.
esu keletą rūbelių pirkus savo pupai, tiesa sakant nenusivyliau, vieni džinsiuka netgi buvo H&M firmos taip kad perkant reikia žiūrėti ir kas gamintojas, nes Maxima tik importuotoja
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko.
ir dar pirkome Korlejos kepuryte, nes kai buvom ju firminej parduotuvej, tai ten tik naujagimiams dydziu buvo. Kas man buvo labai keista.
Is pradziu per maza issirinkau, bet atvaziavau po savaites ir man mielai leido pasikeist i didesne
ir dar pirkome Korlejos kepuryte, nes kai buvom ju firminej parduotuvej, tai ten tik naujagimiams dydziu buvo. Kas man buvo labai keista.
Is pradziu per maza issirinkau, bet atvaziavau po savaites ir man mielai leido pasikeist i didesne
QUOTE(Miliux @ 2008 03 29, 01:18)
:taip kad perkant reikia žiūrėti ir kas gamintojas, nes Maxima tik importuotoja
Pritariu
Ypač kai vaikas dar mažas ir greitai rūbelius išauga, tai net ir tų maximinių nunešiot nespėja (nors iš ten ne daug perkam, bet ką pirkom, tai tikrai net ir po intensyvaus nešiojimo neatrodė ,,varganai")
as per ispardavimus nuperku,nemanau ,kad tai biednumo pozymis
as ir kartais perku is maximos,na nieko sunesiojam
Ir as karts nuo karto per ispardavima nuperku vaikiui koki rubiuka. Megstukas "instyle" po puses metu intensivaus nesiojimo -skalbimo geriau atrodo negu is "seppalos" ; "smile" pavasarine striukite uz 12 litu, gerai atrodo ir si pavasari. "Basic" trikotazas tik man labai nepatinka- issitampo.
MUSU MAZIAI GREIT AUGA.O KOKIBE VIENO RUBELIO GERESNE KITO BLOGESNE.KAIP IR VISUR KITUR.
Esu pirkus berniukui trikotažines kelnytes, bliuzoną su kapišonu, mergytei kelnes tokias ružavas su pamušalu medvilniniu. Kažkada seniai pirkau sūnui du golfukus dryžuotus. Na rankoves tai reikia atlenkt, bet atneiojo gal metus, o dabar dukrytei geri ir puikiai atrodo Aišku tokie rūbeliai daugiau po namus. Dar berniukui pirkau apatiniu iš Disney kolekcijos, kokybė labai gera. Nenubluko, nesuplyšo, jau metai nešiojam.
O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt
O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt
Anksčiau dažniau pirkdavau Maximoj, dabar retai. Pernai vasarą nupirkau bridžiukus (buvo dideli, dabar kaip tik) Tai tikrai superiniai bridžai