Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Man nepatinka kokybe drabuziu pirktu maximoj schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pries kelis menesius buvo akcija golfiukams, po 12lt- zali, zali dryzuoti, rudi.

Tai zinokit super man, jau kelis men nesiojam ir kas savaite skalbiu, nes su jais i darzeli eina. O jie ir siandien kaip nauji atrodo, tikrai tikrai bigsmile.gif
http://i135.photobuc...pg?t=1204802449
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 03 06, 13:23)
Pries kelis menesius buvo akcija golfiukams, po 12lt- zali, zali dryzuoti, rudi.

Tai zinokit super man, jau kelis men nesiojam ir kas savaite skalbiu, nes su jais i darzeli eina. O jie ir siandien kaip nauji atrodo, tikrai tikrai  bigsmile.gif
http://i135.photobuc...pg?t=1204802449

tikrai, atrodo thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif kokį drabužėlį maximoje nusipirksi priklauso nuo gamintojo, esu pirkusi dukrytei striukytę pavasariui, tai esu patenkinta, bet susigundžiau nupirkti odinius strados batukus, tai nusyviliau, nes nešiojo beveik metus ir taip neprasinešiojo nuolat trinė kojytę, dėdavom pleistriukus. Tačiau kai kartą buvo batų išpardavimas tai su nuolaida, už 23lt nusipirkau sau odinius batelius, tai nešiojau 3 metus thumbup.gif ir dar šiais metais bus geri.
Atsakyti
As esu daug savo vaikui pirkus is maximos drabuziu, tai kokybe labai daug priklauso nuo gamintojo, pvz, turim kelias maikutes 'smile' firmos, tai tikrai labai thumbup.gif , nei nubluko, nei issitampe, nei aplikacijos susigadino. Dar 'in style' neblogi drabuziai, bet 'strada' ir 'basic' tai schmoll.gif , man labai nepatiko.
Turim maximiniu dzinsu, striukiu, tai visai neblogai nesiojasi, gerai skalbiasi, bet batu ten neperku nei sau, nei vaikui. Viena karta pirkau batelius, tai koja prakaituodavo siaubingai vaikui ir siaip nepatogus buvo, nenoredavo ju autis. Beje, praeita vasara maciau buvo 'adams' firmos drabuzeliu maziukams, jie tikrai turetu but kokybiski bigsmile.gif
Ir dar, mano nuomone, maximoj drabuzius galima pirkti tik per ispardavimus, nes be nuolaidu kainos tikrai neatitinka kokybes schmoll.gif
Atsakyti
SMILE firmos turėjom kostiumuką, megztuką gerai nešiojosi, pėdkelnės visai geros. Šiaip vizualiai maloniai atrodo, bet mažai jų perku Maximoje.
Atsakyti
na aš irgi buvau kelis bodžiukus nuprkus maksimoje, tai labai greit nusiskalbė ir nebegražūs liko, sakiau daugiau nebepirksiu ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raamke @ 2008 03 14, 16:10)
na aš irgi buvau kelis bodžiukus nuprkus maksimoje, tai labai greit nusiskalbė ir nebegražūs liko, sakiau daugiau nebepirksiu ten schmoll.gif

As lygiai taip pat jais buvau labai nepatenkinta verysad.gif
Atsakyti
Ai tiesa, aš tai esu papirkus nemažai pėdkelnių. Bet irgi labai greitai pradilo ir praplyšo. Turiu pasakyt, kad greitai praplyšo ir specializuotose vaikų rūbų parduotuvėse pirktos pėdkelnės už trigubai didesnę kainą nei maximoj g.gif
Atsakyti
Aš perku vaikui į darželi sportines kelnes ir džemperius, nes labai greit suplėšo kelnių kelius (kiliminė danga žaidimo kambary). Tai nors negaila, kad nedaug sumokėta.... Visai neblogi džinsiukai mums pakliuvo.... Pirkau golfiuką, tai irgi visai nieko...
Atsakyti
Pati tai nieko nesu pirkusi, ale esu gavusi dovanai iš senelių, jie perka iš ten biggrin.gif , galiu pasakyti, kad visai neblogi šilti šliaužtai, džemperiukai
Atsakyti
Karts nuo karto apsiperkam maximoj.
maziui labai superiniu sliauztuku uztaikem; golfus po 6 lt pirkau (veliau apziurejau ant etiketes kad Utenos trikotazo - matyt kazkokie likuciai buvo like), kelis sykius pirkau striukes, kuriomis likau labai patenkinta , o pukine striuke dickiui nupirkus labai nusivyliau, nes nei metu neatlaike nors 80 lt kainavo, kai tuo tarpu rudenine uz 29 lt jau 3 metai sode tarnauja ir galo nesimato.
Maximoj - laimes dalykas ant kokio rubo pataikysi, na bet per ispardavima tikrai verta, jei kas ir netinka del kokybes tai bent jau kruvos pinigu nebuna kainave.
Beje, perkam vaikam apatini trikotaza is maximos.
Atsakyti