Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

esu ir as pirkus vyrui golfu doh.gif doh.gif atsimenu buvo AKCIJA na galvoju dabar tai papirksiu lotuliukas.gif nupirkau as ju net nz kiek bet esme ta kad apsirenge karteli iki skalbimo kaip ir nieko bet...... kaip isiskalbe tai istyso i sonus o is ilgio susitrauke doh.gif kojnes vyriskos vienkartines arba pradyla arba susitrauke doh.gif ,karta berniukui ten pirkau kepuryte (velveto melyna)pavasariui rudeniui ji tinkama na tai vienntelis daiktas is MAXSIMOS pirkatas kuris geras dabar nesioja ir dar nesios nes ziuriu nieko blogo kaip ir nesidaro lotuliukas.gif taiva vienintelis daiktelis kuris thumbup.gif
Atsakyti
As maximoj perku vyresnelei drabuzius nesioti i darzeli,nes ten labai jau gadina rubus.Bet nupirkau viena megstini maximoj tai dukra jau 2 metus nesioja thumbup.gif tikrai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
ne kartą teko pirkti rūbus tiek vaikui tiek sau iš Maximos, perku su mintim, kad juos dėvėsim namie, į kiemą, bet pasitaiko, kad visai nieko rūbelių gaunam, tai ir į svečius puikiai tinka nueiti , kaip kažkas ir minėjo, ten gi ir gamintijai skiriasi, tai labiau į tai reiktų žiūrėt, o ne į tai, kad maxima prekiauja , ne vieną rūbelį vaikui esu nupirkusi ir pav.Kotrynoj, kur po skalbimo išsitampė, nubluko spalva, arba dažė mirksiukas.gif
Atsakyti
pirkom vaikui body, po 2 skalbimų jo plotis tapo toks, kad ir aš įlįsčiau doh.gif Jau geriau kokį next iš second hand pagriebti, bet jau matai kaip atrodo po skalbimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teresik @ 2008 02 19, 23:32)
mes turėjom iš maximos šliaužtukus tokius žydrius su laiveliu , tai visai patiko - ir patogu ir atitarnavo kiek reikia ir išmest negaila bigsmile.gif

Mes ir toki pirkom schmoll.gif ir visai nepatiko, nes tuoj pat uzsegimai isplyso. Spalva isbluko.

Kai nesi bandes nieko kito, gal ir maximimiai atrodo geri. Bet kai gauni dovanu is uzsienio. Tai taip gaila pasidaro, kad pas mus negalima tokiu nuostabiu, kokybisku, spalvingu ir puikiu nusipirkti. O jei ir randi koki, tai 79lt mokejom (italiskas berods)
Atsakyti
maximoj dazniausiai perku apatines maikutes, po kol kas neteko nusivilti thumbup.gif nieks neatiro
is virsutiniu rubeliu iyra teke pirkt striuke, tai visai ir nebloga buvo, o siaip visus kitus rubelius perku kitur biggrin.gif
Atsakyti
Maximoj tikrai nemazai produkcijos yra is Korlejos, tai geriau nuvaziuot i Korlejos firmine parduotuve ir nusipirkt be antkainiu.
Siaip, maximoj yra tikrai vertu demesio rubeliu, tik kazkaip keista ten man pirkt drabuzius smile.gif nors nei karto nenusivyliau vaikiskais rubeliais is ten pirktais.
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2008 02 20, 11:43)
pazadejau sau daugiau is ten nieko nepirkti schmoll.gif
nusivyliau unsure.gif

drinks_cheers.gif
as tokios pat nuomones apie maximos siulomus rubelius: ten kur raso medvilne jauciasi kad is tikruju sintetika verysad.gif
PS gal cia tik naujagimiams tokia kokybe bloga, nezinau- ziuriu kas pirko didesnems vaikams liko patenkinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slonko: 04 kovo 2008 - 14:06
Perkam tik pėdkelnes dabar.
Kadais pirkom golfą, kelnes - tai neblogoskokybės, bet šliaužtinukai ir marškinėliai išsitampė labai.
Atsakyti
Pirkau dukrytei kelis bodikus, siaubingai persikraipė, rankovės trumpos. Geriau tikrai iš "second hand", bent kokybė daug geresnė.

Sau buvau nusipirkus pukinę striukę, po pirmo skalbimo pukai pradėjo listi taip, kad nebuvo imanoma nešiot toliau..
Atsakyti
O man tai iš galvos neišeina Druskininkų didžiojoj maximoj matyti šliaužtukai vaikui. Vilniuj keliose maximose žiūrėjau, nėra schmoll.gif

Būčiau tikrai dėkinga, jei kuri mamytė apsiimtų nupirkt ir atsiųst į Vilnių 4u.gif Padaryčiau pavedimą, aišku.

Gal atsiras kas nors? blush2.gif
Atsakyti
taip, gan daznai perku maximoj rubelius, nes man gaila moket brangiai uz vaoko rubus, nes greit isauga 4u.gif
Atsakyti