Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

QUOTE(electra23 @ 2008 02 16, 19:17)
As siuo klausimu nepykit nepasisakysiu,nes nieko is ten neturiu schmoll.gif ,bet negaliu nepagirt Ugnes wub.gif  wub.gif  wub.gif Lina ji cia nuostabiai atrodo,as be zodziu bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
pirkom kelis darbužėlius iš maximos, bet dažniausiai juos nešiojame prie namų, kieme, tiesa turim vieną neblogą kostiumėlį - sijonuką ir palaidinę, tai šis tinka ir į svečius smile.gif
megztinukų kokybė gan prasta, nepatiko schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(celesta @ 2008 02 16, 21:54)
pirkom kelis darbužėlius iš maximos, bet dažniausiai juos nešiojame prie namų, kieme, tiesa turim vieną neblogą kostiumėlį - sijonuką ir palaidinę, tai šis tinka ir į svečius smile.gif
megztinukų kokybė gan prasta, nepatiko schmoll.gif

mergytė nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
as maximos rubeliu niekad nepirkau vaikui, isskyrius kojinytes blush2.gif
siandien apsipirkinejau, ir uzmaciau visai nieko pizamyte, dar ir su nuolaida tik 10 lt, maikyte tik 4 lt biggrin.gif is kokybes tikrai nieko nesitikiu, dar i r uz tokia kaina, bet be nuolaidu kainoskur kas didesnes siu rubeliu ax.gif na nupirkau tiesiog pabandymui smile.gif kad turreciau ka pasakyti apie kokybe po keliu skalbimu
user posted image
user posted image
Atsakyti
turiu dukrytei nupirkus is maximos tik viena bodziuka aukstu kaklu (golfiuka) 100%medvilne .kokybe schmoll.gif tysalas,na bet pirkdama nieko ir nesitikejau geresnio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2008 02 16, 19:35)

Ugnes kostiumelis tikrai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovillee: 17 vasario 2008 - 12:36
Kiek kartų pati sau esu pirkusi rūbus iš Maximos susigundžius neva tai madingu fasonu ir maža kaina, tai po to spjaudydavausi iš pykčio. Tai kol būdavau nepamiršus paskutinės nuoskaudos, tai ilgai po to nieko nepirkdavau schmoll.gif iki kol pamiršdavau biggrin.gif Tai bendroj sumoj sau esu pirkusi labai nedaug ir iš visų kartų siaubingi prisiminimai.

Tai kai pamačiau šliaužtuką vaikui, nepuoliau gundytis maža kaina, pirmiau sakau pasiklausiu, gal kas bandėt būtent tą konkretų šliaužtuką? rolleyes.gif

O mergaitė nuotraukoje tai wub.gif
Atsakyti
mes turėjom iš maximos šliaužtukus tokius žydrius su laiveliu , tai visai patiko - ir patogu ir atitarnavo kiek reikia ir išmest negaila bigsmile.gif
Atsakyti
Sau esu nusipirkusi trikotazine maikute, tai labai patenkinta thumbup.gif Gal man vaidenasi, bet man maximos rubai labai skirtingi - kai kurie prasti kai kurie atrodo kokybiskai pasiuti, pvz.kepurytes megztos tai super. Sunku vienareiksmiskai pasakyti, ziurint koks produktas, kas siuvo ir ka.

Ko noreciau rasti, tai kokybiskesniu kojiniu suaugusiems, nes kaip vanduo - vienam kartui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 13 liepos 2008 - 23:32
is maximos esu pirkus bodzius, ir viena pizama
pazadejau sau daugiau is ten nieko nepirkti schmoll.gif
nusivyliau unsure.gif
Atsakyti
As savo vaikiukui pavasarine striukyte pirkau, tai labai patenkinta, dar ir siam pavasariui gera bus, labai faina thumbup.gif Dar visokiu kojinyciu, triusikeliu pirkau tai visai nieko viskas pagal kaina, labai patiko triusikiuku rinkinukas su disnejaus piesinukais, tai labai fainiai nesiojasi thumbup.gif Sau maikute buvau pirkusi. tai namuose trinti, super buvo, apiplemavau ir tiesiai i siuksline smile.gif Vyriui maikutes visas perku maksimoj, jo toks darbas, kad nesvarbu kur pirkta tuoj uzsinesiojisi,nusitrynusi buna, nors sirdies neskauda kai metu lauk g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 21 vasario 2008 - 09:56
Aš kažkada esu pirkus sūnui golfukų apatinių kelnyčių, maikyčių, tai sakyčiau šiaip sau... Golfai nepatogūs, sunkiai galva lindo, nors ir ne didžiagalvis maniškis, ir pasiuvimas įdomus. Rankovės per ilgos, reik atlenkt dar, o pats trumpas vos pilva dengia, apie jokį sukišimą į kelnes net nesvajot schmoll.gif O apatiniai tai labai greit iširo per siūles ir išskystėjo.
Daugiau nebeperku rūbų Maximoj, išskyrus Skinijos pėdkelnes, bet ir šios paskutiniu metu suprastėjo labai verysad.gif
Atsakyti
Nenene...Jokiu "Maximinių" daugiau nebepirksiu. Gal kai kurioms ir pasiseka nusipirkt ką geresnio, tik ne man schmoll.gif Visi nubluko, išsitampė po PIRMO skalbimo lotuliukas.gif
Jau geriau taupančioms patarčiau iš "antrų rankų" tongue.gif (firminiai, gražučiai, o jau kokybė thumbup.gif ).
Atsakyti
na aš sakyčiau esu nemažai pirkus iš Maximos, perku nuo pat gimimo vaikui vis ką nors iš ten tai yra pasitaikę ir geros ir prsatos kokybės , prastos kokybės gal labiau leliukų rūbai, bent man , pasitaikė, o didesniam jau ir bliuskutės, ir džinsai, ir striukės labai netgi nebogi thumbup.gif tiktai viena striukė po pirmo skalbimo nusidažė teko išmest unsure.gif , kas liečia iširimus per siūles tai tie patys Utenos trikotažo apatiniai baltinukai mum iširo visa apačia mastau.gif ir aplamai mums beveik visų apatinių baltinukų, maikučių išyra apačia g.gif
Atsakyti