Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Mes dabar nesiojam kombinezoniuka is maximos, bet uz 60 lt. Visai geras thumbup.gif
Atsakyti
niu as irgi kazkaip nebrokiju tu maximiniu rubeliu... thumbup.gif
Atsakyti
Rūbai man ir visai nieko.Sūnui 13metų ir ūgis 173 cm,tai rūbai jam nepigūs. Tai pradėjau pirkti iš maximos ir esu patenkita. Pirkom striukę,batus,daug bliuzonų ir visi puikiai skalbiasi ir nešiojasi.O sau pirkau ispiriamus batus,tai labai greitai suplyšo. Matyt kaip kada pasitaiko. Bet bendrai paėmus,tai esu patenkinta ir toliau ten savo sūnų rengiu.
Atsakyti
visai tie rubai geri.juk kitur mokame uz firma.o kam jos nereikia,galima puikiai maximoj apsipirkt
Atsakyti
dabar labai fainu yra kombinzonu maximoj po 40Lt, o ir paziurejus kokybe atrodo visai gera thumbup.gif:
Atsakyti
mando dukrytė irgi nešiojom kombinezoną iš maximos,priekaištų jokių neturiu.paieškojus tikrai galima rasti kokybiškų rūbelių smile.gif
Atsakyti
Visą laiką pažiūriu kas Maximoj ar Rimi naujo iš vaikiškų rūbų. Neturiu jokių priekaištų ir stengiuosi ten pirkti, nes pavyzdžiui Rimi pirkta žieminė kepurė už 5 Lt man daug geresne, nei prieš tai pirkta iš Mada vaikams už 36 Lt, nei ausys plikos, nei susitraukė po skalbimo, nei nubluko.
Ir iš viso kam pirkti batukus vaikų prekių parduotuvėj už 150-200 Lt, jei Maximo ar Rimi lygiai tokie (odiniai ir su supinatoriais) kainuoja iki 100 Lt. Vaikui juk firmos ženklas nerūpi, nebent čia jau tėvai nori pasirodyti kokioj parduotuvėj perka... Aišku ir man gražu, kai vaikas aprengtas firminiais rūbais, bet, nors ir galėčiau sau leisti, nematau tikslo mokėti daugiau tongue.gif
Atsakyti
as tia jau atsikandau Maximos rubu - smile tai dar nieko, bet strada doh.gif kadangi siemet tokia ziema, o mes rudenini plona ishaugom, iki zieminio dar toli ir jis tikrai siltas, nusipirkom maximoj strados kombenza. sumokejom virs 40 Lt. negana to kad rankoves buvo sulig kelnem. nunesiau patrum pint - sumojeu dar 25 lt. dabar nesiojam. lyg viskas ok , sponkes eme lekt lauk blink.gif batukus reik prisiut - nes nebesilaiko jau net doh.gif pirstiniu nereik, tai nenaudojam. daugiau niekad nepirksiu, o ir medziaga -pasibumbuliavo tokia, nzn nemaloni, kita karta geriau pamokesiu, bet bus daiktas be nervu.
Atsakyti
Man irgi nelabai tie maksiminiai rūbeliai, nors kartais pasitaiko ir visai nieko...Maximos rūbų lentynų nesiaubiu biggrin.gif
Atsakyti
As tai pasidairau per ispardavimus, ateiciai ka nusiperku radusi. Va pavasari nupirkau nauja plona striukyte uz 15 lt, o dzemperiai, bliuzonai irgi buna po 10 lt. O ko nepirkti- i darzeli tinkami. O iseiti i svecius, ar kokia proga ir "firminiu" galima papuosti. Bet vaikai juos visus vienodai terlioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 12 sausio 2007 - 11:57
As irgi nebrokinu Maximos. Ten daznai buna gaminiai geru gamintoju, bet su kitom etiketem, pagaminta specialiai maximai, "kad netersti firmos vardo " doh.gif cool.gif Pati maciau vienos normalios firmos sandeliuose eiles drabuziu su "maximai skirtomis etiketemis".
Atsakyti
Dabar maximoj mariquitos drabuzeliu daug ir kainos palyginus su vaikisku rubu parduotuvemis du kartus mazesnes. Siandien maciau user posted image uz 49lt, 6-7metu amziaus panelems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nes: 23 sausio 2007 - 23:00