Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Man kokybe patinka. niekas nei nusiskalbia , nei issitampo. Pirkau ir dzemperiu is sliauztiniu, sarafanu, maikuciu, kelnyciu, sijonuku, zodziu viskas labai labai gerai nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti
Turim trenigiukus,dėvisi puikiai,tik kelnyčių liemens guma(plati) išsitampė.
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2011 07 29, 17:47)
Jau kelinti metai perku sūnui pižamas( su animaciniais personažais), labai puikiai nešiojasi ir skalbiasi, triusiukėlis ir šiaip būna tikrai neblogų drabužėlių. Tik reikia pačiupinėti ir skaityti sudėtį. smile.gif

drinks_cheers.gif pizamytes tikrai geros,trusikeliai ne visi tie brangesni tai gerai nesiojasi ,pigesni irsta siuliukai nekokybiski,dar golfai tie po 29 lt tikrai geri tvirti su elastanu laabai gerai nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 10:13)
drinks_cheers.gif pizamytes tikrai geros,trusikeliai ne visi tie brangesni tai gerai nesiojasi ,pigesni irsta siuliukai  nekokybiski,dar golfai tie po 29 lt tikrai geri tvirti su elastanu laabai gerai nesiojasi thumbup.gif

Golfai po 29 lt tikrai geri, nes paziurekit kas gamintojas mirksiukas.gif Utenos trikotazas 4u.gif
Atsakyti
Netycia kai buvo nuolaidos paemiau suknyte is maximos, tai ir kokybe ir kaina nenuvyle thumbup.gif
neissitampe, nenusiskalbe.. nors buvo ir uogom istepta, ir ant 50 skalbiau. labai likau patenkinta drinks_cheers.gif
susdetis 100 proc cotton, megztu rasteliu wub.gif
Atsakyti
pataikiau per nuolaida
visai nieko
golfai ,megztos suknutes,striuke i darzely nauja 18lt biggrin.gif
Atsakyti
perku tik per nuolaidas: golfiukus, pora bliuzelių esu pirkusi, apatinius rūbelius, pėdkelnes... 4u.gif
Atsakyti
Esu pirkus ne viena ir ne du drabuzius. Kokybe kokybei nelygi.
BODZIUKAI
Esu pirkus DISNEY ilgom rankovytem, tai likau patenkinta. Daugiau pirkau nepasakysiu tiksliai kokios firmos, trumpom rankovem, buvo gal du ar trys pakuotei, tai ir patys pabluko ir piesinukai atlipo, zodziu nuvyle sitie. Dar pirkau ELLEPI, supakuoti po du, be rankovyciu. Va sitais negalejau atsidziaugti. Pirma karta pirkau pernai su nuolaida, bet dasipirkau ir be nuolaidos. Siemet vel 6 pirkau. Be nuolaidos, nes nelaukiau nuolaidu atejus vasarai. Jauciu tai vienintelis pirkinys is maximos be nuolaidos.
PIZAMYTES
Turim vientisa SMILE firmos, tai truputi pasiburbuliavo, bet nesioti galima. DISNEY pasiburbuliavo ir pabluko. Labiausiai patenkinta likau LITTLE STAR pizamyte. Nei bluko, nei pasiburbuliavo. Turim jau kelis menesius, bet pizamyte kaip nauja.
Turim GOLFIUKA, juo esu be galo patenkinta. Kieno gamybos nerandu, tik parasyta PAGAMINTA LIETUVOJE. Pirkciau toki ir be nuolaidos, bet neberandu.
Dar turim VASARINI KOMPLEKTUKA, sortus ir maikute. DIRKJE atnesiojom visa vasara, skalbtas tikrai daug, bet stovis idealus.
PEDKELNES nepamainomos tokios FROTINUKES, va tos tai thumbup.gif . Pirksiu ir siai ziemai nors ir be akcijos. O berods SMILE, tai s.. paskutinis. Uzpakaliukas sviesti pradejo beveik tuoj pat.
KOJINYTES nenuvyle iki siol. Nors tepirkau su neslystasnciais padukais.
Esu pirkus ale TAPUKUS, padukas ale odinis ir kaip megzta kojinyte su suniuku, varlyciu galvytem. SMILE berods. Turejom dvi, tai per ziema atlaike, o gyvuniuku galvytes toliau tarnaus kaip vilnoniu kojiniu ir kepuriu papuosimai thumbup.gif
Pirkau ir tuos garsiuosius TRIUSIKELIUS SU ATEIVIAIS, ismegint dar neteko, nes mazasis visiskai su puoduku nedraugauja.
Oho kad prirasiau doh.gif pasirodo ne tiek mazai pirke esam is Maximos blink.gif Viskas pirkta tik akciju metu isskyrus plonycius bodziukus
Atsakyti
Aš irgi papirkau treningiukų per akciją paskutine, žiūrėsim kaip nešiosis. Kažin ko nesitikiu, bet manau į darželį tikrai bus gerai smile.gif
Atsakyti
Man taip pat patinka. Ir dabar per akcija prisipirkom. O ta tamsiai violetine mergaiciu spalva si rudeni tikrai labai grazi. Megztukai, siltos timputes, velvetiniai sijonukai... labai super mergina atrodo visa violetine rolleyes.gif
Atsakyti
Seniai belankyta tema...
Pradėjau domėtis Maximos rūbais.Šiandien peržiūrėjau asortimentą parduotuvėje. Yra tikrai neblogų rūbelių,bet kainos gana nemažos,kol nėra nuolaidų. Tikiuosi iki rugpjūčio galo bus drabužiams nuolaidų Maximoj g.gif .
Atsakyti
O man nepatinka maximos rubeliai, megstinukas isitampe, bliuskytes spalvos greit nubluko, juodos raudonom demem nusiskalbe, treningo kelnes po keliu savaiciu darzeli keliai skylutem nuejo, trusikeliai isitampe, batukai ir ilgai nelaiko, tai db ten nieko ir neperku, mums is tako rubeliai labiau patinka, taip greit nesusinesioja kaip is maximos, daugiau is ten nieko neperku schmoll.gif
Atsakyti