Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

man maximos drabuziai patinka. 4u.gif aisku jeigu nori kasko isskirtinio ir iseiginio tai firmini perku,bet jei kiekvienai dienai nesioti-sportines kelnes,golfai,megstukai tai tikrai iseina nebrangiai ir gerai. Ir batai man ju visai patinka-pries 2 metus pirkom savo merginai zieminuku su naturaliu kailiu,tai galiu pasakyti kad nepalyginti nei su ecco nei su bartek,net 15 laipsniu salcio kojos buvo siltos,o va dabar bartek turim-tai susalo ir -5 laipsniu. doh.gif
Atsakyti
Aš Maximoje nupirkau pizama, kainavo ne taip jau mazai 40lt, bet po keliu skalbimu išsitampe.

Atsakyti
Rubeliu buna visai fainu kartais, bet palaukiu, kai buna 40 proc. akcija. O tu triusikeliu , kur 7 vnt.(savaitele), sakiau daugiau nepirksiu, po keliu skalbimu visi paveiksliukai atsilaupe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tania100 @ 2010 12 20, 23:40)
man maximos drabuziai patinka. 4u.gif aisku jeigu nori kasko isskirtinio ir iseiginio tai firmini perku,bet jei kiekvienai dienai nesioti-sportines kelnes,golfai,megstukai tai tikrai iseina nebrangiai ir gerai. Ir batai man ju visai patinka-pries 2 metus pirkom savo merginai zieminuku su naturaliu kailiu,tai galiu pasakyti kad nepalyginti nei su ecco nei su bartek,net 15 laipsniu salcio kojos buvo siltos,o va dabar bartek turim-tai susalo ir -5 laipsniu. doh.gif

drinks_cheers.gif as pries menesi pirkau juodus batelius vaikui tikros odos, tai thumbup.gif ir kaina gera, ir lengvi, ir grazus, ir manau patogus, nes kokybiskai pasiuti.
Del Barteku daugelis skundziasi kad vaiku saltos kojos doh.gif
Atsakyti
Nepatinka man, kuo toliau, tuo labiau nusiviliu ju kokybe, o kainos doh.gif doh.gif
nupirkom kambarinius tapukus vaikui, tai po savaites teko ismesti, nuo apatiniu kelnaiciu isbere blink.gif vienintelis geras rubelis, tai megztukas, bet ir kaina jo atitinkama nemaza buvo ax.gif
Atsakyti
neperku,nekokybiski ,net maximos kainos neverti..........
Atsakyti
Perku tik per ispardavima su -40, aisku jei buna ka biggrin.gif Turiu maikiuku mazam, gerai skalbiasi, spalvos ryskios, priekaistu neturiu. Triusikelius su ateiviais turim, labai thumbup.gif Manau reikia atsirinkti, o ne pirkti bet ka, nes duoda pigiau smile.gif
Atsakyti
Paziurejau kad visai nepigus tie maximiniai rubeliai tie kur kokybiski ir grazus atrodo schmoll.gif O kurie pigus atrodo kad isskalbus nieko neliks is ju...
Atsakyti
QUOTE(JovitaKe @ 2011 01 14, 21:38)
Rubeliu buna visai fainu kartais, bet palaukiu, kai buna 40 proc. akcija. O tu triusikeliu , kur 7 vnt.(savaitele), sakiau daugiau nepirksiu, po keliu skalbimu visi paveiksliukai atsilaupe  schmoll.gif

Na nzn mums tie triusikeliai labai vyke, kiek skalbiu nieko jiems neatsitiko, nei paveiksliukai nusilupo, nei issitampe. Pirkom jau didesnius ir likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 02 06, 00:30)
Paziurejau kad visai nepigus tie maximiniai rubeliai tie kur kokybiski ir grazus atrodo schmoll.gif O kurie pigus atrodo kad isskalbus nieko neliks is ju...

Pritariu thumbup.gif Už jų kainas galima rasti ir geresnių firmų rūbelius. Nebent, kai būna išpardavimai, tada galima ir maximos siūlomus rūbelius nupirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2011 02 07, 16:27)
Na nzn mums tie triusikeliai labai vyke, kiek skalbiu nieko jiems neatsitiko, nei paveiksliukai nusilupo, nei issitampe. Pirkom jau didesnius ir likau labai patenkinta.

mums irgi tie trusikai liusiski (cia kur su ateiviais po 7 vnt) - nei spalvos isbluko, nei atsilaupe.
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2011 02 07, 15:27)

mes irgi pirkom tuos triusikelius bigsmile.gif Nu bet nesiojasi tikrai gerai. nei nusiskalbe, nei gumytem kazkas atsitiko g.gif cia gal kaip kiekvienam pakliuna..
Atsakyti