Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Maximoj esu pirkus tik du golfukus per išpardavimą po 9 lt. Tikrai nesiskundžiu, bet daugiau neperku vis tiek..Gal įsitikinimas.. ax.gif
Atsakyti
Na va, dar praejusia savaite gan tolerantiskai pasisakiau, o dabar ziuriu, kad beveik visos musu isigytos pedkelnes (kazkur pries menesi) jau baigineja savo gyvenima. Ne tik keliai, bet ir uzpakaliukas sviecia, o atrodo isvis tragiskai.. Cia as apie Strada firma kalbu. Kazkas baisaus doh.gif . Sugalvojau pataupyt, o gavos, kad paislaidavau.. Pernai turejau is Lindexo, vaikas kaip tik ropojo, sliauziojo, ir nieko - isaugo, tai dar atidejom, kitiems bus.
Atsakyti
paskutiniai mano maxima pirkiniai:
dzinsai vaikui uz 10 lt. minksti, fainuciai, atnesiojom iki isaugom ir kitiem perleidom
dzinsai uz 24 lt , kieti, nepatogus, nenesiojam
plonos kelnytes uz 35 thumbup.gif labai gerai atvaiksciojo visa siltaji sezona
plonas golfukas uz 20, sekmingai nesioja.
dvi pizamytes po 35. rizikavau, galvojau nusiskalbs. o gi ne. puikios thumbup.gif
mergaitei triusikeliai po 5 lt thumbup.gif daugiau tokiu nebematau schmoll.gif , kiti po 3 lt tai geras s.....
berniukiskas dzemperis, isaugom ir ieskojom dar tokio paties , yra zali tokie, bet dydziu nebera schmoll.gif
kepure-ismeciau, pirstines- 1 kartui wink.gif pedkelnes ir kojines kaip pataikau
striuke tiesa turejom 40 lt mokejau tai negalejom atsidziaugt kokybe, tik man siaip jinai tokia "maksimine " blush2.gif nu bet nesiojosi i darza thumbup.gif mano vaikas kai i darza nueina tai striukes skalbiu kasdien dabar doh.gif tai kai gera firmine striuke suplese krumuose kazkur kieme, tai gaila labai buvo, o maximos rubeliai neretai buna visai neblogi...
tiesa maikes perku dydziu didesnes, iskart isskalbiu ir tada nesioja. bet perku tik kai buna joms akcija buna ilgom rankovem po 4.99 smile.gif
mergytes bliuskyte plona susiskalbe po pirmo karto o pvz golfa ruzava su suniuku pirkom pries menesi tai esam labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Nepatinka MAXiminiai.Skinijos pėdkelnes kartais perku,o drabužių schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes

is maximos daznai perku vaikui treningines kelnytes, dzemperius, pizamytes, giedrytes, pernai ziema ir kepures-saliko-pirstiniu komplekta. Labai patiko kokybe ir svarbiausia- kaina prieinama. Dzemperiukai nepakartojami, keliu sluoksniu medvilne. jei tik buna nuolaidos tai butinai ka nuperku, nes uz tokius pat rubelius specializuotose parduotuvese sumakame daug daugiau arba is viso negauname. Cia nereklamuoju maximos, bet dziaugiames ka ir uz kiek ten nusiperkame thumbup.gif
Atsakyti
Manau visokiu rubeliu buna. As tai isciupineju, isziurineju ir tik tada perku. Tai pakolkas nesiskundziu, o kai kuo net labai dziaugiuosi., medvilniniai megstukai tikrai malonus. Na bet mes dar labai mazi tai ir neilgai nesiojam, nezinau kaip bus veliau. Beje Korlejos sliaustiniai tai tikrai tokie patys kaip ir kitose parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 29, 23:44)
Na va, dar praejusia savaite gan tolerantiskai pasisakiau, o dabar ziuriu, kad beveik visos musu isigytos pedkelnes (kazkur pries menesi) jau baigineja savo gyvenima. Ne tik keliai, bet ir uzpakaliukas sviecia, o atrodo isvis tragiskai.. Cia as apie Strada firma kalbu. Kazkas baisaus  doh.gif . Sugalvojau pataupyt, o gavos, kad paislaidavau.. Pernai turejau is Lindexo, vaikas kaip tik ropojo, sliauziojo, ir nieko - isaugo, tai dar atidejom, kitiems bus.

vat, aš irgi pasidžiaugus neseniai buvau......tik mano didelė, tai nieks nešviečia, nes keliais nevaikšto, bet kažkaip keistai juosmuo sutrumpėjo g.gif na čiut laikos tos pėdkelnės doh.gif tookios tapo- ale pažemintu liemeniu doh.gif
Atsakyti
o as vaikisku maikuciu pripirkau- issitampe doh.gif
Atsakyti
o as noriu pagirti maximoje parduodamus trusikelius. druge pasiule, bet tikrai geri, jau n kartu skalbiau, bet neisbluko ir geriau atrodo nei pirkau pardeje vokiskus. tai tie trusikeliai kur savaitele, po 7 vnt. tokioje tasele sudeti. ir su aplikacijos auto priemoniu yra, bei ten kazkokiais ateiviais, spalvingi ir sunui labai patinka. as si ta perku ir nesiskundziu, pvz. tokie bodziukai frotiniai is isores su suniukais thumbup.gif zodziu reikia ziuret, pilna yra ir s...., as daziasiai apsiperku per 40 % rubu akcija.
Atsakyti
Perkame l.retai Maximoje, labiau nuperka močiutės ką randa geresnio per išpardavimus. Tačiau triusikėliais mergaitei nusivyliau-gražūs lipdukai jau po pirmo plovimo pusė dingo, berniukiški dar laiko, nors ploviau tik du kartus. Pėdkelnės irgi nieko gero, kaip anksčiau minėjo mamytė, tai nusipūkavo, kitos ištyso, dar kitos-greitai suplyšo... Bliuskutės visai neblogos ir batukus žiemai pirkau-patiko. Šiaip nemėgstu Maximinių drabužių, bet būna ir ten neblogų variantų... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliu feja @ 2010 10 27, 21:42)
Manau visokiu rubeliu buna. As tai isciupineju, isziurineju ir tik tada perku. Tai pakolkas nesiskundziu, o kai kuo net labai dziaugiuosi., medvilniniai megstukai tikrai malonus. Na bet mes dar labai mazi tai ir neilgai nesiojam, nezinau kaip bus veliau. Beje Korlejos sliaustiniai tai tikrai tokie patys kaip ir kitose parduotuvese.

aš irgi esu pirkus treningiuką dukrytei iš maximos, labai ryški spalva, tikrai galvojau kad nusiskalbs, ar susiburbuliuos. Bet nei viena, nei kita neatsitiko. Dar kelnes pirkau, irgi gerai išsilaikė, o skalbiu kas antrą dieną. Tikiu, kad yra įvairios kokybės rūbelių, bet bent jau man kol kas blogų nepasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Spangalytė @ 2010 11 15, 15:33)
o as noriu pagirti maximoje parduodamus trusikelius. druge pasiule, bet tikrai geri, jau n kartu skalbiau, bet neisbluko ir geriau atrodo nei pirkau pardeje vokiskus. tai tie trusikeliai kur savaitele, po 7 vnt.  tokioje tasele sudeti. ir su aplikacijos auto priemoniu yra, bei ten kazkokiais ateiviais, spalvingi ir sunui labai patinka. as si ta perku ir nesiskundziu, pvz. tokie bodziukai frotiniai is isores su suniukais  thumbup.gif zodziu reikia ziuret, pilna yra ir s...., as daziasiai apsiperku per 40 % rubu akcija.

va ir aš savaitėlę ( 7 vnt. supakuotus triusikėlius) merginai nupirkau....geraI, kad su 40 proc nuolaida per JAMAM doh.gif Jau gumytės išsitampė......nepatiko man.
Atsakyti