Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

visi Maximoje pirkti rubiukai labai kokybiski, neteko nusivilti smile.gif
Atsakyti
perku maxsimoje tik kai buna nuolaidos,tada gera kaina uz tokia kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirkau mergaitei apatini trikotaza,tai schmoll.gif nepatiko! doh.gif Dar basutes viena syki pirkau,tai po pirmo isejimo atsiklijavo,tai nebeperku 4u.gif !
Atsakyti
as perku vaikui, i darza drozti pats tas, kokybe gerokai geresne nei kai kuriu cia SM pardavinejanciu lenkiskas prekes.
gariuniniai treningai po pirmo skalbimo jau buna apsivele, maximiniai po menesio apsivelia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 01 rugsėjo 2010 - 12:25
Mes irgi esame kelis kartus is Maximos pirke rubelius, tai nesiskundziu...nesuplyso, nenubluko, kokybe ganetinai nebloga. smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad Maximos rūbelių yra ir pakankamai kokybiškų, dukrai per išpardavimus tikrai nuperku. Žinant kaip greitai vaikai išauga rūbelius, tikrai nemanau, kad verta mokėti didelius pinigus blush2.gif
Atsakyti
Pirkau dukrytei ir pora drabuzeliu ir basutes, tai kolkas nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemaitikė @ 2010 09 01, 20:53)
Aš manau, kad Maximos rūbelių yra ir pakankamai kokybiškų, dukrai per išpardavimus tikrai nuperku. Žinant kaip greitai vaikai išauga rūbelius, tikrai nemanau, kad verta mokėti didelius pinigus blush2.gif

tikrai vien dėl to, kad greitai išauga vaikai rūbelius ir aš perku maximoj, nes ten kaina atitinka kokybę.
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2010 08 29, 17:39)
perku maxsimoje tik kai buna nuolaidos,tada gera kaina uz tokia kokybe mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi perku tada, kai nuolaidos būna, kaip su vyru juokiamės, kada tikroji kaina atsiskleidžia biggrin.gif pvz, pastebėjau, kad Strada peėdkelnės nė kiek neprastesnės už Skinijos, kurios kokybė tikrai suprastėjus. Per paskutinį išpardavimą pirkau kojinių neslystančiu paduku, mokasinus hello kity- tikrai geri, treningiukus, sarafanus kelis, džinsiukus. Kokybė daug geresnė už turguje pardavinėjamų.
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2010 08 29, 18:39)

Aš ir kai nuolaidos tai susigundau kažką nupirkti,o taip tai pvz kokia bliuskytė kainuoja 30lt ir trikotažas nekoks,tai jau man geraiu parsisiųsti už tą pačią kainą ir fainą ir gero trikotažo.tik akcijos ir suvilioja pirkti maximos rūbus o taip tai nepirkčiau,nes kai kaina žema atitinka kokybę tai ir negaila išmesti
Atsakyti
Maximoj rubas rubui nelygus, pirkau maikutes Disney firmos, tai labai superines, zodziu nuo firmos priklauso. 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad kokybe labai varijuoja, ir negalima butu sakyti, kad visi maximos rubeliai prasti, nors tikrai yra ir tokiu.
Pedkelniu per ispardavima uzpirkau tai kol kas nesiskundziu, bet kiek laikys neaisku, buna kad po menesio keliukai jau sviecia, o buna kad ir isaugt speja, o nenusidevi. Ziuresim kaip nesiosis. Dar sijonuka velvetini pirkom, bet is kisenyciu sagutes metalines (kaip dzinsuose kur buna) islakste..
Atsakyti