Šią savaitę 40 proc. nuolaida apatiniams rūbeliams, kojinėms, pėdkelnėms Pripirkau Skinijos pėdkelnių, labai gražių šiltų kojinyčių su karvytėm priekyje, keletą apatinių marškinėlių ilgomis rankovėmis
man maximoje nepatiko pirkti rubeliai ypac mazylei, nes neatitinka dydziu, parasyta 80 tai as 74 vos kelis kartu uzdejau ir nebetilpo... o pedkelnes kojines tai visai nebloga kokybe
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
Sveikutes, va buvo bajeris vienas. Nuvaziuoju as su leliu pas mama i svecius, o ji man sako, gera pirkini padariau, nupirkau vaikui visa deze batuku. Apstulbau, sakau is kur ir po kiek, ai sako Maximoj ispardavimas buvo po 5 LT, tai paemiau gal 20 poru visokiu ismeru ir spalvu. Man buvo sokas, apibariau ja, sakiau nei neziuresiu, tokiu papigiai batu nedesiu savo vaikui ir kojos negadinsiu. Bet ... kai priverte mane pazvelgt i batukus (basutes) tai nustebau. Liuks, ir pade kalnelis yra ir priekyje su skylutem, matosi kada pirstukai jau siekia, lankstumas pacio bato irgi geras, tai sunesiojom jau kokias 3 poras skirtingo dydzio. Odyte minksta, niekas negrando. Tai va, sia MAximos preke likau nustebinta, geraja prasme.
O kas liecia rubelius, tai jei jie is storesnio audinio, tai man gerai skalbiasi ir neblunka, bet jei plonyciai bodziukai ar maikutes, tai jau nelabai kas gero.
as savo mazylei nupirkau golfiukus bodi.tai visai nieko ir skalbem jau kelis kartus .nieks neistyso ir spalva vis dar tapati. taip ir vyresniems vaikams nuperku kai akcijos vyksta.po kiema jiems lakstyti pats tas
Sveikutes, va buvo bajeris vienas. Nuvaziuoju as su leliu pas mama i svecius, o ji man sako, gera pirkini padariau, nupirkau vaikui visa deze batuku. Apstulbau, sakau is kur ir po kiek, ai sako Maximoj ispardavimas buvo po 5 LT, tai paemiau gal 20 poru visokiu ismeru ir spalvu. Man buvo sokas, apibariau ja, sakiau nei neziuresiu, tokiu papigiai
perku vaikams drabužiukus iš maximos ir gan dažnai, ypač kai akcijos būna, nes kokybė man labai patinka treningučiai labai gražūs būna, esu pirkus ir firminių drabužėlių - disney bei dukrytei H&M džinsiukus šiltus su pamušaliuku nupirkus maximoj beja, kartais už juokingas kainytes gerų drabužėlių galima nusipirkti
Mažylei kažkada pirkau keletą rūbelių maximoj, tai nusivyliau Daugiau ir neperku rūbelių ten. Gal reiktų vėl pabandyt Gal pataikysiu ir gerą rūbą nupirkt
As irgi patenkinta,nes buvau prisipirkus Disney firmos drabuzeliu,visi liko kaip nauji:) skalbesi puikiai!!! nesiojasi gerai neissitampe. zodziu ne viska is eiles reikia griebti,reikia tik normaliai moketi nusipirkti ir issirinkti kokybiska preke:)
perku vaikams drabužiukus iš maximos ir gan dažnai, ypač kai akcijos būna, nes kokybė man labai patinka treningučiai labai gražūs būna, esu pirkus ir firminių drabužėlių - disney bei dukrytei H&M džinsiukus šiltus su pamušaliuku nupirkus maximoj beja, kartais už juokingas kainytes gerų drabužėlių galima nusipirkti
Na o as kazkaip abejociau,is kur Maximoj H&M prekes? Pavadinimu galima visokiu uzdeti....na susilaikau situ reikalu ...
As pati esu pirkus tik treninga,dydis pamazintas....susibubulavo nerealiai greitai....pedkelnes irgi nieko ypatingo...zodziu geriau turguj pirkt,nei maximoj