Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

QUOTE(Wildberry @ 2009 11 03, 21:57)
Šią savaitę 40 proc. nuolaida apatiniams rūbeliams, kojinėms, pėdkelnėms thumbup.gif Pripirkau Skinijos pėdkelnių, labai gražių šiltų kojinyčių su karvytėm priekyje, keletą apatinių marškinėlių ilgomis rankovėmis thumbup.gif

mes irgi griebem petkelnias Skinijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 14, 15:43)
mes irgi griebem petkelnias Skinijos  drinks_cheers.gif

O aš savo dydžio pupai neberadau nei vienų... sad.gif Matyt per vėlai į medžioklę išsiruošiau...
Atsakyti
man maximoje nepatiko pirkti rubeliai ypac mazylei, nes neatitinka dydziu, parasyta 80 tai as 74 vos kelis kartu uzdejau ir nebetilpo... o pedkelnes kojines tai thumbup.gif visai nebloga kokybe
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 11 14, 15:55)
O aš savo dydžio pupai neberadau nei vienų... sad.gif Matyt per vėlai į medžioklę išsiruošiau...

mes tai tik gavom vienos spalvytes ,bet padidintas visalaik perku ir gerai kad tada tokias pirkau nes buvo realiai pamazintos unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, va buvo bajeris vienas. Nuvaziuoju as su leliu pas mama i svecius, o ji man sako, gera pirkini padariau, nupirkau vaikui visa deze batuku. Apstulbau, sakau is kur ir po kiek, ai sako Maximoj ispardavimas buvo po 5 LT, tai paemiau gal 20 poru visokiu ismeru ir spalvu. Man buvo sokas, apibariau ja, sakiau nei neziuresiu, tokiu papigiai batu nedesiu savo vaikui ir kojos negadinsiu. Bet ... kai priverte mane pazvelgt i batukus (basutes) tai nustebau. Liuks, ir pade kalnelis yra ir priekyje su skylutem, matosi kada pirstukai jau siekia, lankstumas pacio bato irgi geras, tai sunesiojom jau kokias 3 poras skirtingo dydzio. Odyte minksta, niekas negrando. Tai va, sia MAximos preke likau nustebinta, geraja prasme.

O kas liecia rubelius, tai jei jie is storesnio audinio, tai man gerai skalbiasi ir neblunka, bet jei plonyciai bodziukai ar maikutes, tai jau nelabai kas gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsiukas: 22 lapkričio 2009 - 11:11
as savo mazylei nupirkau golfiukus bodi.tai visai nieko ir skalbem jau kelis kartus .nieks neistyso ir spalva vis dar tapati. smile.gif taip ir vyresniems vaikams nuperku kai akcijos vyksta.po kiema jiems lakstyti pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 22, 11:09)
Sveikutes, va buvo bajeris vienas. Nuvaziuoju as su leliu pas mama i svecius, o ji man sako, gera pirkini padariau, nupirkau vaikui visa deze batuku. Apstulbau, sakau is kur ir po kiek, ai sako Maximoj ispardavimas buvo po 5 LT, tai paemiau gal 20 poru visokiu ismeru ir spalvu. Man buvo sokas, apibariau ja, sakiau nei neziuresiu, tokiu papigiai

jums pasiseke thumbup.gif

bet keduku tai nepirkciau nors jie butu ir po lita biggrin.gif nes tikrai niekam tike schmoll.gif
Atsakyti
as tai uzsisakau rubus is Japonijos. Persiuntmas brangokas,bet rubai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
perku vaikams drabužiukus iš maximos ir gan dažnai, ypač kai akcijos būna, nes kokybė man labai patinka thumbup.gif treningučiai labai gražūs būna, esu pirkus ir firminių drabužėlių - disney bei dukrytei H&M džinsiukus šiltus su pamušaliuku nupirkus maximoj bigsmile.gif beja, kartais už juokingas kainytes gerų drabužėlių galima nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Mažylei kažkada pirkau keletą rūbelių maximoj, tai nusivyliau verysad.gif Daugiau ir neperku rūbelių ten. Gal reiktų vėl pabandyt g.gif Gal pataikysiu ir gerą rūbą nupirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 04 gruodžio 2009 - 00:38
As irgi patenkinta,nes buvau prisipirkus Disney firmos drabuzeliu,visi liko kaip nauji:) skalbesi puikiai!!! nesiojasi gerai smile.gif neissitampe. zodziu ne viska is eiles reikia griebti,reikia tik normaliai moketi nusipirkti ir issirinkti kokybiska preke:)
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2009 11 25, 20:52)
perku vaikams drabužiukus iš maximos ir gan dažnai, ypač kai akcijos būna, nes kokybė man labai patinka thumbup.gif treningučiai labai gražūs būna, esu pirkus ir firminių drabužėlių - disney bei dukrytei H&M džinsiukus šiltus su pamušaliuku nupirkus maximoj bigsmile.gif beja, kartais už juokingas kainytes gerų drabužėlių galima nusipirkti thumbup.gif

Na o as kazkaip abejociau,is kur Maximoj H&M prekes? g.gif Pavadinimu galima visokiu uzdeti....na susilaikau situ reikalu ...
As pati esu pirkus tik treninga,dydis pamazintas....susibubulavo nerealiai greitai....pedkelnes irgi nieko ypatingo...zodziu geriau turguj pirkt,nei maximoj 4u.gif
Atsakyti