Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Esu pirkus ir mažajai ir didžiajam, tai kokybė kaip kurių drabužių... 1 bodikas ir pižamytė mergytei thumbup.gif Sunui buvau gerą kombinezoną nupirkus... ir kaliošiukus lotuliukas.gif o visa kita (megztukai berniukiški, kelnės) tai nelabai... blush2.gif
Atsakyti
Kai laukiausi mazikes ir kadangi ji mano pirmagime,tai pirkdavau viska ka tik uzmatydavau grazaus smile.gif Neisimtis ir drabuziukai is Maximos. Galiu pasakyti,kad visi pirkti bodziukai nesiojosi puikiai,neissitampe,nenubluko. Perku kojines,pedkelnes,esu pirkusi vasarinius batukus ( sventinius), striukyte. Kuri, beje,puikiai skalbesi,buvo paprastute bet grazi. Zodziu, kartais,ypatingai kai yra taikomos nuolaidos, perkames drabuzelius ir esam patenkintos mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Esu ne vieną drabužį nupirkusi vaikams ir kokybe buvau patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Priklauso nuo drabužėlio.Pvz bodikai,šliaužtai man labai gerai nešiojosi,tačiau pėdkelnės po vieno skalbimo išsitampė,susiburbuliavo ir tiko tik keliauti į šiukšlių dėžę.
Atsakyti
aš irgi galvoju kad priklauso nuo kokybes ir drabuželio ,vieni būna geri kiti ne
Atsakyti
Ieskojau turguj mergytei pizamos,turgus baisiulinis,o pizamos,tai vienas ir tas pats,su tokiu pasildinimu,lyg sinetinis butu....ir cia kada vaikscioju po maksima,o gi ziuriu mano issvajotoji pizamyte thumbup.gif plonyte,medziagyte irgi labai faina ir tik uz 17lt. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
šaunu kad radot drinks_cheers.gif
Atsakyti
As Maximoje golfukus perku, labai patinka - ir spalvu riskiu ir kaina nedidele
Atsakyti
As dazniausiai kojines ,triusikelius perku kai 40 proc ispardavimas buna,tada ir kokybe kaina atitinka.
Atsakyti
Šią savaitę 40 proc. nuolaida apatiniams rūbeliams, kojinėms, pėdkelnėms thumbup.gif Pripirkau Skinijos pėdkelnių, labai gražių šiltų kojinyčių su karvytėm priekyje, keletą apatinių marškinėlių ilgomis rankovėmis thumbup.gif
Atsakyti
Kartais nuperku, kai būna išpardavimai Disney firmos kokią pižamą ar maikutę. Normali kokybė.
Atsakyti
Paskaiciau Jusu atsiliepimus ir likau maloniai nustebinta...Leksim ir mes Maximon pasizvalgyti rubeliu,kai sveciuosimes Lietuveleje .
Atsakyti