Nu nezinau tenka daznai pirkti is maximos ir sau ir vaikui,ir kiek skalbta jau net nesuskaiciuoju,nu bet viskas gerai,nei tamposi nei irsta ar dar kas nors. Pirkau sunui basutes,labai fainos ir tampe kol tapo per mazos. Man kazkaip sirdis neleistu vaikui pirkti rubus kur vieneto kaina 60lt,tada ir bijok kad tik nesusiteptu ir neduok dieve suplesytu. Geriau as tuos pinigus panaudociau geresniems vaiko tikslams nei ant rubu. Cia dar turbut daugumos mamu noras pasipuikuoti pries kitas mamas,o mano vaikas nesioja next ar ten dar kokios firmos rubus. O paskui skelbimuose pardavineja,parduodu sunaus megztuka,uzsidejo viena karta per kaledas,atiduodu pigiau mokejau 50lt,tai nesuprantu kam tada pirkti. Nepykit kad labai issipleciau,gal ir ne vietoj
nera del ko pykti gerbiam kitu nuomones
Sveikutes
As taip pat pirkau MAXIMOJE rubelius vaikams. Taciau negaliu skustis bloga kokybe, nes vaikas yra augantis ir nespeja nunesiot.
As taip pat pirkau MAXIMOJE rubelius vaikams. Taciau negaliu skustis bloga kokybe, nes vaikas yra augantis ir nespeja nunesiot.
Pernai rugsėjį pirkau mažiui (6 mėn) rudeninę striukę, likau labai patenkinta, šilta, gerai skalbiasi, atnešiojom visą rudenį ir pavasarį!!
o,as apie MAXIMA buvau ne kokios nuomones,bet cia paskaicius gal mamos ir teisybe sako
pirkau ir sau, ir dukroms - ir avalynę, ir rūbus. nesiskundžiu kokybe.
Na, nezinau, matyt, man nepasiseke Pirkau kudikiukui smelinukus, marskinelius..Tai issitampe apykakles po pirmo devejimo ir skalbimo , dar ir "akytes nubego" marskineliu rankoves Pirkau mergytei megztinuka, grazus, rastuotas toks Bet labai sunku buvo aprengti, nes kaskart rengiant pirstukai ikliudavo i siulu pinkles isvirkstineje puseje I batus net neziuriu, nes jau pati pasimokiau..Nusipirkau karta sportinio stiliaus baciukus, tai kojas is ju istraukt baisu buvo jau pirmus devejimus
Maximoje perku tik kojines ir pedkelnes, bet jos juk Kitu gamintoju
Maximoje perku tik kojines ir pedkelnes, bet jos juk Kitu gamintoju
Pirkau kelis rūbelius, kokybė nebloga, tik asortimentas labai mažas
QUOTE(*Lina* @ 2008 02 16, 19:35)
aš savo dukrytei kai buvo labai mažytė iš maximos buvau nupirkus kombinzoniuką, kokybė nustebino, buvo labai fainas dar komplektuką turėjom
irgi labai gerai nešiojosi
ir vasarinis komplektukas buvo mielas
turėjom ir pižamytes, bodziukus, tai po skalbimo išsitampė,spalvos išbluko
o dabar savo mažei nieko gero nematau maximose, nepatinka man rūbelių kokybė
na, kartais įmanoma rasti neblogų apatinių maikučių bei triusikėlių
irgi labai gerai nešiojosi
ir vasarinis komplektukas buvo mielas
turėjom ir pižamytes, bodziukus, tai po skalbimo išsitampė,spalvos išbluko
o dabar savo mažei nieko gero nematau maximose, nepatinka man rūbelių kokybė
na, kartais įmanoma rasti neblogų apatinių maikučių bei triusikėlių
super modeliukas
Papildyta:
Pora kartu pirkau visai maziukui; 62 - 68dydzio rubeliu, tai likau patenkinta,bet pirkau brangesnius rubelius, zinoma buvau uztaikiusi ant 40% nuolaidos , tai visai nieko. O siaip dabar tai tikrai nieko tinkamesnio negaliu rasti...
perku, kai nuolaidos pasitaiko...
viskas ok - nes mazius greit juos isauga, tad drabuziai lieka idealios bukles...
Del kokybes - kaip kada. Kai kurie drabuziai tikrai per brangus, kokybes/medziagos/sudeties/kainos atzvilgiu - beeet...kaip ir minejau, kaip kada...
viskas ok - nes mazius greit juos isauga, tad drabuziai lieka idealios bukles...
Del kokybes - kaip kada. Kai kurie drabuziai tikrai per brangus, kokybes/medziagos/sudeties/kainos atzvilgiu - beeet...kaip ir minejau, kaip kada...
gal kas zinote ar didesnese maximose buna vaikisku atskiru kombinezonu?
Pirkau Maximoje rubelius 56-68 dydzio ir kokybe tikrai patenkinta
niekas neissitampe ir labai gerai nesiojasi
niekas neissitampe ir labai gerai nesiojasi