Skaitau ir negaliu patiketi, kad taip daugelis skundziasi Maximos rubeliais As savo abiems vaikams labai daznai perku rubus butent cia (isskyrus avalyne). Ir man labai super Kokybes ir kainos santykis mano manymu labai geras. Skalbiu istisai nes maniskiai abu terliai na nieks nenubluko, nieks neprairo..... net nezinau..... keista
Va bazeje ar turgui tai tikrai neperku. Ziauriai esu nusivylus ir ne viena kart
Mes ir kelias pižamas vaikiškas turim,tai skalbiam dažnai,o būklė labai gera,nei kas nusiplovė,nei suplyšo
sveikos mamytes, na tema idomi tiek niekada nesigundziau maximos prekemis ypac kas liecia apranga vaikams, nezinau kokia kokybe didesniu vaiku aprangos, bet naujagymiams tikrai nieko verta, uz tokia kaina nera ko tiketis kazko gero, nors kartais kaina ir apgauna,nevisada kas pigu tas bloga, o kas brangu turi buti gera, bet cia tik mano nuomone, ka maximos preke pirkti tau jau geriau loritos,
labai retai, bet nusiperku kartais ir iš Maximos, paskutinys pirkinys tikrai vykęs, Bratz raudoni treningiukai
man tai tie rubeliai issitampo avalynes ten isvis neperku
apie maximos avalyne galiu pasakyti tik tiek jei pasiseke tai jie laiko gerai, sau perku ne viena karta, viei greit suplyso, o kiti (ziemiai) liko dar vienam sezonui ir gana daznai nesiojau ir nesunesiojau, vaikui nupirkau pavasarinius-rudeniius batukus, tai irgi nenusivyliau, gerai laiko, tik tiek kai su dviratuku vazinejom, kol nemokejo koju gerai laikyti virsu nudilino, ir beje vaikui jie labai pritiko, labai gerai nesiojasi.
apie rubus galiu pasalyti ta pati, perku daznai is maximos rubu kai pigesnis ar akcijos, bua kad pasitaiko nekokybiskas, bet tai retas dalykas. vaikas turi dzemperi, dzisus, triusikelius, kojines, apatines maikes, golfiukus, daug kartu skalbiau ei issitampe, nei isbluko, kojines su triusikeliais pastoviai virinu vasara, nes zemiu vaikas, tai nei spalva nepasikeite, nei forma.
taigi galima pasitiketi maximos produkcija, mazai % kada nepasiseka, norfos produkcija baisesne
apie rubus galiu pasalyti ta pati, perku daznai is maximos rubu kai pigesnis ar akcijos, bua kad pasitaiko nekokybiskas, bet tai retas dalykas. vaikas turi dzemperi, dzisus, triusikelius, kojines, apatines maikes, golfiukus, daug kartu skalbiau ei issitampe, nei isbluko, kojines su triusikeliais pastoviai virinu vasara, nes zemiu vaikas, tai nei spalva nepasikeite, nei forma.
taigi galima pasitiketi maximos produkcija, mazai % kada nepasiseka, norfos produkcija baisesne
Vieninteli (ir pakutini ) kart pirkau slauztinukus pries gimstant vaikams. Knopkes visos isplyso, nors tuos sliauztus tikrai devejom ne per daugiausiai. Zodziu visiskas s
O geriausia kokybe tei NEXT Geriau ju deveta, nei toki nauja...
O geriausia kokybe tei NEXT Geriau ju deveta, nei toki nauja...
As taip pat daznai MAXIMOJE perku rubelius vaikams. Taciau negaliu skustis bloga kokybe, nes vaikas yra augantis ir greit isauga - nespeja nunesiot. Dar padedu ir kitam busimam
na ir as daznai perku. Sliauztiniu tai neteko pirkt, bet pirkau ir ziemini kombinzona, ir pavasarine striukyte, ir dzinsiukus (tikrai ne vienus), ir pedkelnes, ir kojines, ir triusikelius... O megztiniais as isvis nesizaviu niekur, nebent sudetis nebloga. Zodziu tikrai nemazai ir nesiskundziu.
o aš tai iš tų nelaimingųjų tarpo, kur jokio padoraus maximinio rūbo dar neteko nusipirkti Na nekalbu apie skinijos pėdkelnes ar disney apatinį trikotažą, maximiniams jų nepriskiriu. O batus pirkau tik vienus, bet baisūs tapo po pirmo lietaus... Žodžiu, nedraugaunu aš su maximos rūbeliais ir batais
as ir nedraugaunu. kaskada cia perejau per vaikisku skyriu ir nieko grazaus nemaciau
aaaa tiesa cia kaip buvo akcijos 40% rubams tai nupirkau bliuskyte su kempiniuku ,bet dar nebuvo nei karto uzsidejes tai nz kaip ten su ja bus
aaaa tiesa cia kaip buvo akcijos 40% rubams tai nupirkau bliuskyte su kempiniuku ,bet dar nebuvo nei karto uzsidejes tai nz kaip ten su ja bus