Labai neblogi parduodami dviejų dalių treningiukai Patogūs laisvalaikiui ar į darželį trinti, gerai skalbiasi, kokybiški.
QUOTE(amam @ 2008 09 14, 15:05)
as tai kartais randu ka nors neblogo. kiek esu pirkus, tai visai nesiskundziu. anksciau nepatikdavo, o dabar arba kokybe pagerejo arba nezinau. ir avalyne esu pirkus, tai beveik neuzmusama!
Nu nežinau, kur jūs tų neužmušamų randate .Man kažkaip labai jau klaikūs pasitaikė
Labai geri "Smile" firmos drabužiai ir labai prastos šlepetės, prakaituoja koja....jos su guminiu paduku, buvo..... išmečiau....
keleta drabuzeliu turim esu ir batu pirkus jau kelis sezonus drengiu niekaip nenudrengiu
As prigriebiau maximoj keleta korlejos sliauztu,kiek esu girdejus tai visai neblogai devis sitos firmos rubukai.Kaip yr istikro paziuresim kiek veliau
Jau 3 pizama vaikui perku is Maximos Smile firmos,tai be priekaistu.Kainos bei kokybes santykis Skalbiu n kartu,taciau nei spalva nepasikeite,nei kas isiro pro siules(kaip yra buve su Zaros )
Trumpiau tariant nenunesiojom,o isaugom ir kitiems dar perleidom
Trumpiau tariant nenunesiojom,o isaugom ir kitiems dar perleidom
nupirkau berniukui liemene ,tai lygtai nieko blogo kolkas negaliu pasakyti
niekad kaskaip nepirkau is maxsimos tai negaliu ir komentuoti ,bet jei siltas ir grazutis tai nieko nematau blogo pirkti ir is maxsimos
nesvarbu visai tos fyrmos
nesvarbu visai tos fyrmos
Aš esu pirkusi kombinzoną iš Maximos! Pirkau jau pavasariop, taip nutiko, kad dukrytei pirmaisiais metais jų reikėjo net kelių dydžių. Į pirmąjį (0-3mėn.) po kažkurio laiko nebetilpome, o parvežtas iš Londono buvo nuo 6mėn, tad reikėjo kažkuo užpildyti šią spragą.
Maximinis buvo jau papigintas ~ 20lt., nešiojom apie 2-3 mėnesius. Niekas jam nenutiko (neprairo, nesusibumbulavo, dabar jau pas kitą vaikutį "nukeliavęs"), tik trūko patogumo - vienas užtrauktukas, dar įsiūtas taip, kad tam, kad aprengti vaikutį, tekdavo vos ne per jėgą labai daug sulenkti vieną kojytę. Žodžiu, užtrukdavau, ir kartais dėl to parikdydavau vaiką.
Kai pradėjom nešioti Next (nuo 6mėn.) - su dviem užtrauktukais, pradžioje negalėjau patikėti kaip viskas paprasta! Jie genijai!
Maximinis buvo jau papigintas ~ 20lt., nešiojom apie 2-3 mėnesius. Niekas jam nenutiko (neprairo, nesusibumbulavo, dabar jau pas kitą vaikutį "nukeliavęs"), tik trūko patogumo - vienas užtrauktukas, dar įsiūtas taip, kad tam, kad aprengti vaikutį, tekdavo vos ne per jėgą labai daug sulenkti vieną kojytę. Žodžiu, užtrukdavau, ir kartais dėl to parikdydavau vaiką.
Kai pradėjom nešioti Next (nuo 6mėn.) - su dviem užtrauktukais, pradžioje negalėjau patikėti kaip viskas paprasta! Jie genijai!
kiek esu pirkusi,tiek nusivylusi,kokybė labai bloga,kaip sakant iki pirmo skalbimo,vieni drabužiai dažo,kiti apsiburbuliuoja,išsitampo,nublunka ir pan.. tikrai nekas.....
Man taipogi yra teke ir nusivilti, ir stebetis gera maksimos kokybe. labiausiai patiko tai ziemines kepurytes, pedkelnes, tikrai grazios ir patvarios. bet visa kita.... apatiniai rubeliai, megztukai... niekada daugiau ten nebepirksiu O siaip tai paskutiniu metu galutinai isitikinau, kad geriau pirkti gera, nors ir padeveta (aisku, nezymiai), nei nauja maksimini ar turgini rubeli.. Va man labai patiko rubeliai is sitos moterytes - http://public.fotki....eveti-rubeliai/ -super grazus, pagrinde Nextai, ir svarbiausia pigu viskas!!!