chm.. pries keleta dienu maximoje pirkau dukrai kepurele.raudonais raisteliais ir apvadais.skubiai reikejo,o laiko po parduotuves lakstyt nebuvo. na ka...dukra aisku raistelius tuoj pat susigrudo i burna,suslapino.vos jie prisiliete prie bodiko-liko raudonu dazu zymes. taip kad iskeliavo kepurele i konteineri... kokybe manau aiski.
Pasiteisines maximinis pirkinys, tai vaikiskos apatines kelnaites is Disney, tai aisku stebuklo nera, ale nesuplyso, nenubluko ir pan. Normalus kainos/kokybes santykis.
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 20:51)
Pasiteisines maximinis pirkinys, tai vaikiskos apatines kelnaites is Disney, tai aisku stebuklo nera, ale nesuplyso, nenubluko ir pan. Normalus kainos/kokybes santykis.
, man irgi visai neblogos tos kelnaitės
teko turėt keletą bodi- tai skystimas kažkoks
dar golfuką pirkau- tai kai pabandžiau išimti dėmes su vaniš, tai taip ir liko baisūs balti plėmai
daugiau neperku nieko iš maximos
Manau net pačioj maksimoj rūbelis rūbeliui nelygu, kalbu apie kokybę. Aš 6mėn sūnui susigundžiau nupirkti vasarinį komplektuką iš "smile" srijos. Ir galiu tik jį pagirti, nes net po keletos skalbimų jis atrodo puikiai. Bet tikiu, ir esu nekart girdėjus, kad bodžiai iš maximos tikras sh... Tai ir nerizikuoj, neperku, praeinu pačiupinėju ir tiek Nors irgi nemanau kad visi...
Smile bodziai is maximos tai labai issitampe, bet pirkau uz 6 lt tipo indiskus, tai puikiai atlaike. Pritariu, In style - gera kokybe
Man pasirodė, kad in style tai maximos etiketė, po kuria slepiasi įvairių gamintojų rūbeliai. Tikrai esu mačiusi labai neblogų, bet mažajam esu pirkusi tik pižamą ale gap už 3,99 Lt
Pirkau dukrytei dzinsiukus is maximos uz 20lt ale labai gerai nesiojasi, patenkinta esu
QUOTE(mole @ 2008 08 21, 16:04)
Man pasirodė, kad in style tai maximos etiketė, po kuria slepiasi įvairių gamintojų rūbeliai. Tikrai esu mačiusi labai neblogų, bet mažajam esu pirkusi tik pižamą ale gap už 3,99 Lt
cia tai geras GAP ir tik 4 lt
kiek esu pirkusi vaikisku(pora velvetiniu kelniu pora bliuzoniuku), tai normali kokybe uz normalia kaina . nieks nei plyso, nei iro, nei nusiskalbe.
Pirkau bernams vasarinius trikotazinius marskinelius, tai po pirmo skalbimo susiskersavo, reiskia buvo sukirpti is istrizos medziagos. Batai laike iki pirmo lietaus, paskui patize tokie liko...
Nupirkau dukrytei kelnytes tai neblogos visai, nenusikalbe, kolkas esu patenkinta, siaip retai perku drabuzius ar batus maximoje