Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

savo dukrytei nesu jokio drabuzelio is maximos pirkusi,bet duktereciai,kuri pas mane per vasara apsigyvena esu daug pirkusi biggrin.gif likau patenkinta ax.gif
Atsakyti
Esu pirkusi baltus bodžius užsagstomus per visą priekį. Puikus daiktas! Per n skalbimų neištįso, neišsitampė. Labai patogūs. Norėjau nupirkti dar didesnio dydžio, bet jau nėra.
Atsakyti
Pasitaiko visko ir visur,siaip kokybe tikrai nebloga.Perku ne vien vaikui,o ir sau rubelius.
Atsakyti
nepatinka,issitampo,istysta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 11 birželio 2008 - 00:52
drinks_cheers.gif
QUOTE(laumir @ 2008 06 11, 01:51)
nepatinka,issitampo,istysta schmoll.gif

Atsakyti
Is maximos esu pirkusi tik aptines maikutes,o siaip kiti rubai kuriuos esu pirkusi isitampe,per siules prairo po pirmo skalbimo schmoll.gif
Atsakyti
man ir nepatinka ju kokybe jei kalbet apie vaikiskus rubelius ,seniau pirkdavau o dabar neperku nes greit suplysta nusidevi ir keliauja i siuslyna ax.gif ..o sau arba vyrui tai kaska ir nusiperkam kaskaip netaip nusidevi ,bet velgi kokybe nekokia ,tad stengiuosi dabar is ten nieko nepirkti ,nes neverta tongue.gif jau tada geriau nupedinti i turgu ir kaska nusipirkti,tai nors kaskie atlaiko ilgiau negu maxsiminis daiktas biggrin.gif o kaina beveik vienoda cool.gif
Atsakyti
as vaikams kepures Maximoje perku

tiesa, dar berniukui bridzus nupirkau... tai siek tiek pabluko, bet puse bedos...
o mergaitei komufliazini svarkeli esu nupirkus. atrodo graziai, bet kai su spaudemis, labai greit atsisega. maziukams geriau uztrauktukas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čita: 11 liepos 2008 - 09:50
aš pabandymui nupirkau Maximoje Disney serijos maikutę ir pacios Maximos In Style, (berods taip vadinasi). Disney buvo apie 10 litų brangsenė. Tai kaip bebūtų keista, Disney jau po pirmo skalbimo nubluko, susitrauke ir susiburbuliavo, o In Style nei spalvos nepakeitė, nei susitraukė ar išsitampė. Pagal vieną daiktą, be abejo, sunku spręsti.
Tuo pačiu pirkimu pirkau batukus išeiginius ir tokius ale kedukus odinius. Tai tie kedukai po savaitės atrodė kaip po 2 vaikų 2 sezonų, o nuo batukų pirmo išėjimo metu nusilupo dažai nuo viršaus. Todėl vėl grįžome prie patikimos ir patikrintos, nors ir 3 kartus brangesnės avalynės, kuri po sezono nešiojimo atrodo žymiai geriau, nei maximiniai po savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2008 07 11, 11:15)
aš pabandymui nupirkau Maximoje Disney serijos maikutę ir pacios Maximos In Style, (berods taip vadinasi). Disney buvo apie 10 litų brangsenė. Tai kaip bebūtų keista, Disney jau po pirmo skalbimo nubluko, susitrauke ir susiburbuliavo, o In Style nei spalvos nepakeitė, nei susitraukė ar išsitampė. Pagal vieną daiktą, be abejo, sunku spręsti.
Tuo pačiu pirkimu pirkau batukus išeiginius ir tokius ale kedukus odinius. Tai tie kedukai po savaitės atrodė kaip po 2 vaikų 2 sezonų, o nuo batukų pirmo išėjimo metu nusilupo dažai nuo viršaus. Todėl vėl grįžome prie patikimos ir patikrintos, nors ir 3 kartus brangesnės avalynės, kuri po sezono nešiojimo atrodo žymiai geriau, nei maximiniai po savaitės.

drinks_cheers.gif visiskai sutinku ,jau geriau sumoket 3 karus brangiau uz preke ir isigyti tikrai geros kokybes ,nei pirkti papigiai ir ismesti po 2 savaiciu doh.gif
Atsakyti
Mes ir susigundėm nupirkti ale sporbatukus, tai panešiojo iki pirmo griuvimo biggrin.gif pedkelnės man labai patinka skinijos rolleyes.gif ir in style per išpardavimus visad perku thumbup.gif nupirkau dar kelias maikutes, žinau ką perku todėl priekaištų nereikšiu jei po pirmo skalbimo atrodys,,, biggrin.gif Ir sau apatines kelnaites esu pirkusi tikrai labai gerai nešiojasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 15 liepos 2008 - 14:58
QUOTE(wikonda @ 2008 07 15, 15:57)
Mes ir susigundėm nupirkti ale sporbatukus, tai panešiojo iki pirmo griuvimo biggrin.gif pedkelnės man labai patinka skinijos rolleyes.gif ir in style per išpardavimus visad perku thumbup.gif nupirkau dar kelias maikutes, žinau ką perku todėl priekaištų nereikšiu jei po pirmo skalbimo atrodys,,, biggrin.gif Ir sau apatines kelnaites esu pirkusi tikrai labai gerai nešiojasi ax.gif

aha ,dabar kai paraset apie apatines kelnaites tai ir as ten esu pirkusi ,tai del ju tai tikrai nenusivyliau ,gal papuole geros hihihi.gif kaskaip pastebejau kad suaugusiems geresne kokybe rubu negu vaikams mastau.gif
Atsakyti