Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Esu pirkus - nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Aš drabužius pirkau - kai kurie neblogi. Tik labai sunku rasti tinkamą dydį - pvz hipermaximoj akropoly pilna drabužių, bet kai reikia kažko konkrečiai, būtinai nebūs mūsų didžio - kabės daug vienuodų daiktų doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mes siais metais kepuriukus neblogus pirkom smile.gif pedkelniu ir kojiniu smile.gif
a, ir dar turim darzelyje sandalus..... tai tiek is maximos
Atsakyti
mes pirkom porą bodžiukų, tai iškart išssitampė, bet šiaip nenubluko. o šliaužtai ir marškinėliai naujagimiui buvo geros kokybės thumbup.gif
Atsakyti
esu pirkus is maksimos vaikui batukai,kelius kartus uzsidejo ir uztrauktukas isejo lauk sad.gif tai nebeperku maksimoje
Atsakyti
Aš irgi saviškiui buvau nupirkus tokią gana gražią striukę, patenkinti buvom, bet greit sugedo užtrauktukas, tikrai labai gaila buvo verysad.gif dabar perskaičiusi kitų pasisakymus pradėjau galvoti, kad neatsitiktinai būtent maximoj pirktos striukės ir sugedo tas užtrauktukas, matyt tokia ten ir kokybė rūbų ir batų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa_lt @ 2008 05 18, 22:10)
esu pirkus is maksimos vaikui batukai,kelius kartus uzsidejo ir uztrauktukas isejo lauk sad.gif tai nebeperku maksimoje

man taip pat buvo doh.gif
Atsakyti
Nupirkau vakar golfuką Maximoj.Bent jau iš pirmo žvilgsnio labai gražus.Bus matyt, koks grožis liks, kai išsiskalbs... biggrin.gif
Bert nebrangiai mokėjau...
Atsakyti
O as kolkas nenusivyliau thumbup.gif Pirkau bodziukus,maikytes.Lygiai tokius pat bodziukus radau firminese parduotuvese uz 3 kart didesne kaina g.gif Sudetis 100% medvilne.Nesiojom kol isaugom,ir vel nupirkau,ir vel baigia isaugt...Neperku bet ko.Gerai apziuriu ir apciupineju mirksiukas.gif sau triusus ir kojinytes megstu pirkt,o vyrui maikes gerai sueina lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as rubelius perku is maximos. Kai kuo esu labai patenkinta, kai kada tenka ir nusivilti. Bet is esmes kokybe nebloga. Kaip pataikai, galima taip issireiksti. Buvo taip, kad pirkti vaiko sliauztukai daug geriau atlaike, nei is firmines parduotuves pirkti thumbup.gif
O kas del batu, tai manau, kad jie nekokybiski ir ju is maximos neperku. Nebet mociutes nuperka mirksiukas.gif Tada suku galva ka su jais daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
aš šiandien nupirkau dukrytei treningiukus iš maximos, tokie fanučiai, medžiagytė labai fainutė. Žiūrėsim kaip jie nešiosis

user posted image
Atsakyti
kaip kada ir as nuperku ka nors Maximoj, tik gaila, kad drabuzeliai issitampo gana greitai.
*Lina*, faini treningiukai thumbup.gif
Atsakyti