Esu pirkus - nieko gero
Aš drabužius pirkau - kai kurie neblogi. Tik labai sunku rasti tinkamą dydį - pvz hipermaximoj akropoly pilna drabužių, bet kai reikia kažko konkrečiai, būtinai nebūs mūsų didžio - kabės daug vienuodų daiktų
O mes siais metais kepuriukus neblogus pirkom pedkelniu ir kojiniu
a, ir dar turim darzelyje sandalus..... tai tiek is maximos
a, ir dar turim darzelyje sandalus..... tai tiek is maximos
Aš irgi saviškiui buvau nupirkus tokią gana gražią striukę, patenkinti buvom, bet greit sugedo užtrauktukas, tikrai labai gaila buvo dabar perskaičiusi kitų pasisakymus pradėjau galvoti, kad neatsitiktinai būtent maximoj pirktos striukės ir sugedo tas užtrauktukas, matyt tokia ten ir kokybė rūbų ir batų
QUOTE(neringa_lt @ 2008 05 18, 22:10)
esu pirkus is maksimos vaikui batukai,kelius kartus uzsidejo ir uztrauktukas isejo lauk tai nebeperku maksimoje
man taip pat buvo
O as kolkas nenusivyliau Pirkau bodziukus,maikytes.Lygiai tokius pat bodziukus radau firminese parduotuvese uz 3 kart didesne kaina Sudetis 100% medvilne.Nesiojom kol isaugom,ir vel nupirkau,ir vel baigia isaugt...Neperku bet ko.Gerai apziuriu ir apciupineju sau triusus ir kojinytes megstu pirkt,o vyrui maikes gerai sueina
Na as rubelius perku is maximos. Kai kuo esu labai patenkinta, kai kada tenka ir nusivilti. Bet is esmes kokybe nebloga. Kaip pataikai, galima taip issireiksti. Buvo taip, kad pirkti vaiko sliauztukai daug geriau atlaike, nei is firmines parduotuves pirkti
O kas del batu, tai manau, kad jie nekokybiski ir ju is maximos neperku. Nebet mociutes nuperka Tada suku galva ka su jais daryti
O kas del batu, tai manau, kad jie nekokybiski ir ju is maximos neperku. Nebet mociutes nuperka Tada suku galva ka su jais daryti
aš šiandien nupirkau dukrytei treningiukus iš maximos, tokie fanučiai, medžiagytė labai fainutė. Žiūrėsim kaip jie nešiosis
kaip kada ir as nuperku ka nors Maximoj, tik gaila, kad drabuzeliai issitampo gana greitai.
*Lina*, faini treningiukai
*Lina*, faini treningiukai