Įkraunama...
Įkraunama...

Rūžavų avatarų savininkų tema

kaip man patinka mergyt wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
O kastu man būsi? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
gal superdupertopmegacoolsesytė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 22, 22:30)
gal superdupertopmegacoolsesytė?  g.gif

Aš moku tik lenkiškai blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

---------

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 22 vasario 2008 - 22:54
o o o kaip as nudziugau jus mergaites net isivaizdavimo neturit wub.gif jus visos man pusseserytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ta progyte noriu jums pasirodyti blush2.gif cia as ta kur laikau kamuoliuka. tik labai nepeikit blush2.gif as pati negalvoju kad as ten amziaus grazuole, grazi tai taip, bet ne amziaus grazuole blush2.gif
user posted image

ui net uzmirsau pasisveikinti, su nuostabiu rytuku jus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2008 02 23, 00:52)
Aš moku tik lenkiškai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
---------

user posted image

Gdy wyobraźnia pisarza lub rysownika styka się z kinową rzeczywistością efekty końcowe mogą okazać się rozbrajająco śmieszne. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 23 vasario 2008 - 09:59
Labas rytukas, koks džiaugsmelis, kad aptikau šią temytę wub.gif wub.gif wub.gif jau maniau, kad šitam forume nerasiu artimų sielai žmogiukų, o jūs tokios nuostabybės wub.gif wub.gif wub.gif ir sapniukus panašius sapnuojame, ach wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uoj, labas Mergytės wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Nu kaip fajniaj, kad Jus radau, man labai trūko tokio malonaus bendravimo
yahoo.gif Ar priimtumėt mane į Jūsų būrelį? blush2.gif flirt.gif
Iškart pristatau, aš Jadziūnė, aš buvusi alkoholikė (dabar problemų jau neturiu), štai aš prieš keleta metų:
user posted image
Štai aš dabar (ta juoda ne spamas, ten dukra mano, nepykit wub.gif )
user posted image
Esu netekėjusi, nors kai kam vis kyla klausimų:
user posted image
Ar galiu į Jūsų gražią kompanijėlę, a? blush2.gif

Atsakyti
ui ui Jadziune labukas, kokia grazi buvai blink.gif thumbup.gif kaip kokia manekene wub.gif ir sparnai kokie wub.gif tu praktiskai lyg pegasas is sapnu wub.gif
user posted image

o dabar irgi nieko atrodai, labai grazios akys mirksiukas.gif

dukryte labai glazute bet neaiskutis man kam gi reikia savo daryti negrazesne nei esi is tiesu..ta juoda spalva...nius bet as nonoriukas cia skleist bloga nuotaika, todel manau kad ji pati susipras ka daro, nes poto gali labai labai negerutis buti..is pradziu juodi rubai, poto valgo saulegrazas, poto pjausto kaciukams galvas unsure.gif

sutikimo pyragutis :4u
:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 23, 15:06)
ui ui Jadziune labukas, kokia grazi buvai blink.gif  thumbup.gif kaip kokia manekene wub.gif ir sparnai kokie wub.gif tu praktiskai lyg pegasas is sapnu wub.gif
:4u
:

Labas, Bryga, mua mua oro_buckis.gif oro_buckis.gif Ko gi pribiedniajiešsia, Tu irgi ne ką prastesnė, na nedįsti, tiek to, aš įdėsiu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ale akurat as grazi kaip angelas wub.gif dar pasidaziau plaukus rolleyes.gif
user posted image

duosiu kirpejos kontakciukus jei noresit zuikytes mirksiukas.gif

ka darot zylutes? wub.gif as tapau paveiksla, siek tiek drovu rodyt bet... blush2.gif mamyte man sakdavo kad labai graziai piesiu ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 23, 16:16)
Ale akurat as grazi kaip angelas wub.gif dar pasidaziau plaukus

Nu blemmmm doh.gif , koki čiotkej plaukaiiii wub.gif , kaip fajniaij, labai norėčiau tokios spalvytės...
Aš va irgi padailinau kiek avatarą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
juooo tikrai geriau Jadziun bet man kazkaip ten veide tos bites gerai isiziurejus matosi neigiama emocija...o tas juk ner labai gerai mirksiukas.gif

siulyciau kazka tokio wub.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Labukas, mergaičiukės bigsmile.gif
Kokia esu laimingutė, kad suradau Jūsų temukę bigsmile.gif .
Ar priimsite ir mane į tokį gražuoliuką Jūsų būrelį wub.gif ?
Va, galiu surengti stilingutį bling bling vakarėlį:
user posted image
Tai maloniai prrašome į svečiukus. Mano šuniukas nepiktukas, jis labbai gerutis gražutis, Gudzi Gudzi wub.gif:
user posted image
Atsakyti