Oi mergytės, čia kai tą savo riūžavą katiną demonstravo? Bet prisipažinsiu, nors ir riūžavas, jis toks nemielas, nepūkutis atrodo, net pati stebiuosi ir nežinau kodėl Per mažai pūkuotas kažikoks, gal serga?
Štai koks katytis Dzonkei tiktų
Arba sūniukas
Štai koks katytis Dzonkei tiktų
Arba sūniukas
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 21, 15:13)
liabas lialyte makaronyte taip smaiksciai kazkaip man nuotaikyte pasneketi siandien
[COLOR=fuchsia]O jau nagučių grožis Be žodžių Tik biški mžokai riūūžavos ir biški trumpoki va tokie galėtų būti
Pas mane šian va tokie... Tik ,ne riūžavi Iškart sakau panos BE PAVYDO ,OK?
Ir turiu prisipažinti, šian negalėjau riūžavai rengtis nes buvau tokiam baliuky, kur neleidžia riūžavai, tai apsirėžiau ryyyšia salotine spalviike Aišku neatrodžiau taip gražiai kaip būčiau su riūžava apranga atrodžius, bet visi forsiukai mane gyrė n kartų
Ir dar vat sapnavau šianakt daaaaug gėlyyyčiųųųų ir du ponius
nagiuku ilgis bet spalva tai nea tik tu nesupyk, as nenoriu visai taves iskaudinti, tikrai nenoriu kad sirdute verktu
bet kaip taip negalima rengtis ruzavai..man trupuciuka keistukas nes niu...kazkaip zinai...niu supranti
Tarakonyti ten netikra dzovnke...ten apsimetele dzvonke gi yra zvaigzdute ji tikrai tikrai neturetu laiko rasyti sitam forumelyje.as taip manau
bet kaip taip negalima rengtis ruzavai..man trupuciuka keistukas nes niu...kazkaip zinai...niu supranti
Tarakonyti ten netikra dzovnke...ten apsimetele dzvonke gi yra zvaigzdute ji tikrai tikrai neturetu laiko rasyti sitam forumelyje.as taip manau
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 22, 11:19)
Kokia gėda - turėjome gviazdutę savo gretose ir nesusipažinome...
Praktiškai tokia pati netektis, kaip kad Britnė užsuktų ir nepasisveikintų
QUOTE(Abo @ 2008 02 22, 17:56)
Tj kad ji jau viskas, jau nusigėrus labai, anksčiau ji man patiko liabai, o dabar nebeliabai
aghaa seniau tokia lialyte buvo o dabar jai labai blogai tai va matote ir grazi kaip deive ir piniguciu turi bet nelaiminga liabai liabai gaila
siandien mano nuotaikyte ruzava
QUOTE(Abo @ 2008 02 22, 21:18)
oj mergyt, neklausk, man tai visą vakarą ašarytės byra kai prisimenu Britnę anksčiau
oi vargsyte linkiu is visos savo sirdutes tau siandien sapnuoti penkiolika baltu poniu braidanciu po rasa ir britne...tokia, kokia ji buvo anksciau... gal netgi britne, dzvonke ir paris susikabinusias ir begancias per vaivorykste buciukas
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 22, 19:24)
oi vargsyte linkiu is visos savo sirdutes tau siandien sapnuoti penkiolika baltu poniu braidanciu po rasa ir britne...tokia, kokia ji buvo anksciau... gal netgi britne, dzvonke ir paris susikabinusias ir begancias per vaivorykste buciukas
ačiukas tau mergyt bet dzovkė man nepatinka man patinka blogos mergaitės, o dzvonkė pasikeitė, buvop tokia graži, o dabar jau nebelabai, kaip ir britnė
Papildyta:
va akiniai kaip pankės
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 22, 15:41)
A nu va kaip liūdna O visokios KIŽ'o žvaigždės tai parašo ...nu bralia kaip gaila
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2008 02 22, 15:47)
Laba diena, būsi sesytė bendramintė
Aš net tokius žaidimus žinau, kaip visokiuose žvaigždžių forumuose žaidžia. Susitaria, kad kas nors bus sesytė, puseserytė, dukrytė ir užsirašo į parašą. Nu labai faina žinokit, pasiūlo vieni kitiem ir sutinka tada. Ir paraše savo šeimynėlės narius rašo paraše ir visi mato
Na tarkim mano paraše būtų (na negaliu įsidėt, nes dar nesusitarėm, tai tik parodisiu):
-------------------
Abo: mano miela sesytė
Minerva: antra sesytė
B.Brigite - mylimiausia pusseserytė
ir t.t.negaliu, man tai labai patinka