QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 21:33)
Oi dar vakar kaip kokia užmirštuolė pamiršau pasakyti, kad man irgi labai labai super Dzvonkė - praktiškai lietuviškoji Paris Hilton, gal net truputį labiau patinka už Paris, nes Paris kalba kažkokia nelabai man suprantama kalba. Bet kaip pagalvoji tai kaip dvinukės, labai labai labai man patinka tas panašumas.
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 20:34)
o mes dar megstam su savo Brangiausiuoju taip apsirengti - as ruzavute, o jis zydrais rubukais, tai skaitom labai miela, tada vienas kita vadinam kudikiukais tai taip zaisminga ir ilieja i santykelius didelio sarmuko
as aisku nezinau, kaip sako zmoguciai - niekada nesakyk niekada, bet mano nuomone ruzava spalvike man niekada niekada nenusibos
as aisku nezinau, kaip sako zmoguciai - niekada nesakyk niekada, bet mano nuomone ruzava spalvike man niekada niekada nenusibos
Kai gražiai kartu atrodot
Aš nemaniau, kad Sm yra tokių fainų ir stilingų žmogeliukų Myliukas super mamą, myliukas žvaigždes, myliukas, save, myliukas gulbes bet labiausiai myliukas riūūūžavą
Ir kažkas liabai gražių arkliukų idėjo
O kalbasnt apie Parižę tai jos stiliukazzzzz Kai pamačiau ,kad ji be kelnaičių vaikšto aš irgi pradėjau
Tiesa, man Zvonkė nialabai ,nes kartais ir ne riūūūžavai apsirengia
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 21, 16:15)
Ir kažkas liabai gražių arkliukų idėjo
O kalbasnt apie Parižę tai jos stiliukazzzzz Kai pamačiau ,kad ji be kelnaičių vaikšto aš irgi pradėjau
Tiesa, man Zvonkė nialabai ,nes kartais ir ne riūūūžavai apsirengia [/color]
Tiesa, man Zvonkė nialabai ,nes kartais ir ne riūūūžavai apsirengia [/color]
liabas lialyte makaronyte taip smaiksciai kazkaip man nuotaikyte pasneketi siandien
Natalijukas tik scenoje graziai rengiasi nes ja matyt tada pastiliuoja stilistai su geru skoniu o taip maciau ji net rudai ar juodai apsirengia mano nuomone tai nera labai grazu.
O Paris tai tikrai dazniau pataiko graziai apsirengti nei Natalija. Bet mergaites, ko noret, juk pas mus labai mazas pasirinkimas normaliu rubuku
visom rekomenduoju parduotuvytes prie europos pozeminej perejoj nebrangu ir labai graziu rubeliu galima rasti, esu ten pirkus didele ruzava rankine su auksiniais logotipais sulaukiau daug komplimentuku
Papildyta:
dar labai noriu pasigirti savo naguciais, cia pagal sita pavyzduka kuri radau internete mano manikiuriste Oksaniukas, padare lygiai taip pat jauciuosi tarsi grazesne buciau tapus
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 21, 15:13)
Natalijukas tik scenoje graziai rengiasi nes ja matyt tada pastiliuoja stilistai su geru skoniu o taip maciau ji net rudai ar juodai apsirengia mano nuomone tai nera labai grazu.
O Paris tai tikrai dazniau pataiko graziai apsirengti nei Natalija. Bet mergaites, ko noret, juk pas mus labai mazas pasirinkimas normaliu rubuku
visom rekomenduoju parduotuvytes prie europos pozeminej perejoj nebrangu ir labai graziu rubeliu galima rasti, esu ten pirkus didele ruzava rankine su auksiniais logotipais sulaukiau daug komplimentuku
Eik sau, o man jinai tokia panaši i Parisę atrodė, bet nežinau gal jai tikrai či atik rūbukų stoka, daugiau jos jau labai panašios, tai reikia, kad jai kas nors padėtų kaip nors daugiau rūžavų rūbukų nusipirkti, taigi kokia garbė būtų visai antrininkę turėti...Gal kas žinot jos telefončiką, galima būtų parašyti sms apie tą parduotuvytę požeminėj. Va nagiukų nuotrauką irgi paroditi. Negerai kažkaip kai tokia gali būti panaši tik labai rūžavumo truksta
Papildyta:
na dar pasigrožėkim
čia tai labai gražus fonas
Čia man irgi labai patinka
kaip grazu tie pukuciai ant plauku taip lyg vejavaikiska lyg zaisminga
o paskutinio paveikslelio tai biskiuka minteles nepagavau ta prasme juk drambliukai pilki ir nesilanko baruose..
tu turbut tarakonyti esi tokia 'prie meno' ania? as galima irgi sakyti kad prie meno nes as noriu ismokti tapyti ant nagu ivairius paveikslus, saulelydzius ir avinukus. man labai labai patinka mazi aviukai jie tokie kaip is vatos. o dar megstu vata. ne ne mergytes ne paprasta. valgoma
o paskutinio paveikslelio tai biskiuka minteles nepagavau ta prasme juk drambliukai pilki ir nesilanko baruose..
tu turbut tarakonyti esi tokia 'prie meno' ania? as galima irgi sakyti kad prie meno nes as noriu ismokti tapyti ant nagu ivairius paveikslus, saulelydzius ir avinukus. man labai labai patinka mazi aviukai jie tokie kaip is vatos. o dar megstu vata. ne ne mergytes ne paprasta. valgoma
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 21, 19:21)
Pinkružauskas ir sūnūs