Labukas vakariukas
Mergytėms batukų radau netyčiukais
Atia
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 18:28)
keli vienaragiai irgi neblogai..as karta sapnavau kosmara... visa dienele tada buvo sugadinta, kaip paprastai sapnavau upeli tik prie jo atbego ne vienaragis, o paprastas rudas arklys tuomet pagalvojau gal tai zenklas, kad as nepakankamai gera buvau siek tiek sokiruota..
ruzava su zydra man antras pagal grazuma derinukas, po ruzavos su ruzava
man nebeleidzia ruzavai rasyti ot nesmagutis
Tikrai bloga buvai ,aš toookių košmarų nesapnuoju ir nenoriu
Tei fanaei dabar jau galėsiu ir mžydrą kažko nusipikt, o dabar pilna spinta riūžavų rūbų Aišku nepabodo,bet.....
O į paskutinę eilutė nekreipsiu dėmesio nes ten spamas
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 17:52)
koks dailus zmogutis tavo avatarelyje tik nosytei kazkas ten netaip labai gaila zmogucio, matosi geros sirdies jis as iskarto matau koks zmogutis vos paziurejus i akis, nes jos yra sielos veidrodis labiausiai megstu zydras akytes kaip dangus o sitas zmogutis matosi labai myli vaikucius, gyvunelius, geles
Čia nuo labanaktuko bučinuko turbūt Vaikučiui, žinoma Ir labai ačiū už palaikymą
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 18:13)
Ypač pirmoji kokia nuostabybė
Ajopt, tema man
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 20, 22:16)
Tikrai bloga buvai ,aš toookių košmarų nesapnuoju ir nenoriu
Tei fanaei dabar jau galėsiu ir mžydrą kažko nusipikt, o dabar pilna spinta riūžavų rūbų Aišku nepabodo,bet.....
O į paskutinę eilutė nekreipsiu dėmesio nes ten spamas
o mes dar megstam su savo Brangiausiuoju taip apsirengti - as ruzavute, o jis zydrais rubukais, tai skaitom labai miela, tada vienas kita vadinam kudikiukais tai taip zaisminga ir ilieja i santykelius didelio sarmuko
as aisku nezinau, kaip sako zmoguciai - niekada nesakyk niekada, bet mano nuomone ruzava spalvike man niekada niekada nenusibos
Erszebeth, labai labai geras skonis yra pas tave mergyt ner uz ka, nedekok, manau cia visos mergaites yra geru sielu ir tu cia visada sulauksi palaikymo
QUOTE(Noa @ 2008 02 20, 21:28)
Ajopt, tema man
Mergyt, ar rankučių nenusiplovei, kad murzinai rašai?
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 18:28)
keli vienaragiai irgi neblogai..as karta sapnavau kosmara... visa dienele tada buvo sugadinta, kaip paprastai sapnavau upeli tik prie jo atbego ne vienaragis, o paprastas rudas arklys tuomet pagalvojau gal tai zenklas, kad as nepakankamai gera buvau siek tiek sokiruota..
Neleidžia kitaip paveiksliuko įdėti
QUOTE(Noa @ 2008 02 20, 20:28)
Ajopt, tema man
Negalima šioje mieloje temytėje ne riūžavai rašyti Net negera ant širdutės paliko, ką dabar pagal Fengšui daryti?
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 20, 22:39)
Neleidžia kitaip paveiksliuko įdėti
Negalima šioje mieloje temytėje ne riūžavai rašyti Net negera ant širdutės paliko, ką dabar pagal Fengšui daryti?
vaje Erszebethele kaip miela tie vienaragiai poniai tarsi as ir mano mazutis
tikrai juk temytej susitarimas yra tad mergaites reiktu laikytis, na kad tvarkyte butu cia ne priekaistukas
MMMM!!!! kokia ružava tema!!!!
QUOTE(gozė @ 2008 02 20, 20:52)
O, laptopiukas kaip mano
aha daugeja, pasirodo daug mergaiciukiu megsta ruzava spalava, man tai vasara labai patinka ruzavos maikutes