Supermamytės, ačiū už kavytę, jūs visos tokios super, kaip miela
Jis mano mylimukas, dailutis, ane?
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 20, 16:03)
koks dailus zmogutis tavo avatarelyje tik nosytei kazkas ten netaip labai gaila zmogucio, matosi geros sirdies jis as iskarto matau koks zmogutis vos paziurejus i akis, nes jos yra sielos veidrodis labiausiai megstu zydras akytes kaip dangus o sitas zmogutis matosi labai myli vaikucius, gyvunelius, geles
siandien nusipirkau ruzava megztinuka ir ruzavus dzinsus, man atrodo jie labai labai tarpusavyje deres, dar pameginsiu priderinti ruzavus batukus
siandien nusprendziau dovanoti sypsena, todel sypsojaus visviems zmonems troleibuse, kai kurie saipesi, bet as vistiek sypsojausi, nes gerumas ir sypsena yra didele galia
labai labai gera kad atsirado sita temute kur mes galime buti savimi
sveikutes, pagal avatara ir as galiu jungtis
QUOTE(lupipita @ 2008 02 20, 19:53)
oi tikrai gali, vasarai noriu tokios maikutes kaip tavo avatarelyje, ir uzrasas
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 17:52)
siandien nusipirkau ruzava megztinuka ir ruzavus dzinsus, man atrodo jie labai labai tarpusavyje deres, dar pameginsiu priderinti ruzavus batukus
Jeigu netiks, mažu perleisi? Nu visur ieškau
Papildyta:
QUOTE(Vailingo @ 2008 02 20, 18:03)
Svarbu sese mąstyti ir rašyti riūžavai, o riūžava čia todėl, kad tai nuoširdžių ir švelnaus būdo žmonių spalva. Yra va tema apie ją, bet dar daug nesužinojau, bet sužinojusi būtinai pasidalinsiu su jumis
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 20:07)
Svarbu sese mąstyti ir rašyti riūžavai, o riūžava čia todėl, kad tai nuoširdžių ir švelnaus būdo žmonių spalva.
[COLOR=fuchsia]Braškyte mažyte, aš labai nuoširdi - ką matau, tą sakau. Bet todėl - nešvelni Tai turbūt netiksiu
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 20:07)
Jeigu netiks, mažu perleisi? Nu visur ieškau
Papildyta:
Svarbu sese mąstyti ir rašyti riūžavai, o riūžava čia todėl, kad tai nuoširdžių ir švelnaus būdo žmonių spalva. Yra va tema apie ją, bet dar daug nesužinojau, bet sužinojusi būtinai pasidalinsiu su jumis
Papildyta:
kad labai man tinka atrodau kaip deive
bet va cia gali uzsisakyt labai graziu suknyciu
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 20, 06:15)
Koks nuostabus sapnas Aš irgi norėčiau tokius sapnuoti Aš tiktai sapnuoju du žmones pievoje tarp pienių ir kelis vienaragius
O čia Tikrai laaaaabai Fainos moterytės (ružavytės) renkasi
O jei aš derinčiau rūžavą su žydra? Gal irgi gražiai būtų
Aš va biši saldainukų su kava
Man atsitiko siuabingas dalykas Man neleidžia Sm moderatroius dėti daugiau '' ''
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 20, 20:19)
Koks nuostabus sapnas Aš irgi norėčiau tokius sapnuoti Aš tiktai sapnuoju du žmones pievoje tarp pienių ir kelis vienaragius
[COLOR=deeppink]keli vienaragiai irgi neblogai..as karta sapnavau kosmara... visa dienele tada buvo sugadinta, kaip paprastai sapnavau upeli tik prie jo atbego ne vienaragis, o paprastas rudas arklys tuomet pagalvojau gal tai zenklas, kad as nepakankamai gera buvau siek tiek sokiruota..
ruzava su zydra man antras pagal grazuma derinukas, po ruzavos su ruzava
man nebeleidzia ruzavai rasyti ot nesmagutis