kAS CIA MASINIS SMEGENELIU SUMINKSTEJIMAS,NEMARUOLE IR TU?
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 09:30)
niu oi kokia tiu....
koks smegeneliu... mes cia geru svelniu dusiu susirinke... o tiu mus taip negraziai....
tiu geriau papasakok, ar megsti ruzava spalva... ar nea...
as tai kudikius ir parselius labai ruzavus megstu.... tokie mieluciai....
Jau rasiau,kad nenoriu nieko izeisti,jei izeidziau atsiprasau,tik,kad kazkaip............nezinau,nezinau
Papildyta:
OI gi bus spamas
Papildyta:
OI gi bus spamas
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 09:37)
Jau rasiau,kad nenoriu nieko izeisti,jei izeidziau atsiprasau,tik,kad kazkaip............nezinau,nezinau
oi nea... neizeidei....
o del to nezinau nezinau, juk cia bendraminciai, tai kas ka traukia, tai ir traukia.... mus ruuuzaaavaass gyvenimas patraukeeeee
Na spalva ruzava megstu,ypac vasara,kai rudai nudegu,tai ta ruzava taip graziai atrodo Ir saliono sienos pas mane svelniai ruzavoos vat.
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 09:41)
Na spalva ruzava megstu,ypac vasara,kai rudai nudegu,tai ta ruzava taip graziai atrodo Ir saliono sienos pas mane svelniai ruzavoos vat.
na tai tada viskas su tavim gerai....
o as tai tokio miegamojo siai nakciai noreciua... ka daryt...
Nu tokiam graziam kambariuke lovas reiktu sustumt,tada viskas butu ciki,roziniam kambari,rozine meile
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 10:28)
Kas kvailai atrodo?
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 10:41)
Nu taigi Tu, Saulele, visiškai riūūūžava Taigis tau čia ir vietelė
CIa tapkutes,pasimatuokit,gal kuriai tiks
labas rytas mergaiciukes
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 08:41)
oi nigaliu nu prisizvengiau is pat ryto cia toj temelej,super nuotaika pirmadieniui
as tai pradzioj ruzavai ruzavai nudegu
QUOTE(Guncia @ 2008 02 25, 11:40)
tai tu man irgi labai patinki.... nes ruzava oda toks grozis...
visai buvau pamirsus, kad ne vien kudikiai ir parseliai buna ruzavi... dar ir pirmas idegio sluoksnis pas baltaodes mergaites- irgi ruzavas