labanaktukas, mazuliukes. Jadziunyte, gydyk galvyte
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 25, 01:10)
sitas orginaliukas apie kita... ne apie manea...
bet vis tiek groziiiissss ruzavas....
QUOTE(Guncia @ 2008 02 25, 01:14)
ax ax ax... koks grozis... ir blizga... ir mirksi....
labanaktukas mergaites....
niu taip siltai moteriskai pasijutau... tiek silumos ir meiles cia jusu namuciuose....
Oj, mergytes, ar priimsit mane i savo rateli? Visas savaitgalis toks blogas buvo, kad uzklydus cia taaaaip apeme geras jausmas... Nesenai emiau dievint riuzava spalva, tai dabar net sirdele apsalo
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 25, 01:18)
oj nuo sitos tai is vis.... nusiruzavinu iki padu...
Na labukas rytelis, Mažytės , aš jau darbely, eisiu gerti kavutės su viršininkėliu
Ačiukas jums už palinkėjimus, šiandien jau galvytės neskauda , linkiu Jums gerulės dienelės
Ačiukas jums už palinkėjimus, šiandien jau galvytės neskauda , linkiu Jums gerulės dienelės
labas rytas, kaip savaitgalis, gerai kad mano darbiukas dabar maziuka auginti ir nereikia labai anksti keltis, nors maziukas keliasi pakankamai anksti, bet jei reiktu i darba reiktu dar anksciau keltis
labules mergytes
kavyte rytine geriat...
na tai ir as jums atnesiau.... ruzavutes tokios...
o savaitgalis tai grazutis buvo siltutis... niekur eiti nereikejo, nes vejukas neleido,,, niu ir gerai taip buvo namuose murkti.... kad dar taip siandien galeciau toliau murkti....
kavyte rytine geriat...
na tai ir as jums atnesiau.... ruzavutes tokios...
o savaitgalis tai grazutis buvo siltutis... niekur eiti nereikejo, nes vejukas neleido,,, niu ir gerai taip buvo namuose murkti.... kad dar taip siandien galeciau toliau murkti....
LABAS RYTAS,NENORIU NIEKO IZEISTI,BET KAZKAIP KVAILAI VISKAS ATRODO?
QUOTE(jusrob @ 2008 02 25, 09:28)
o kodel, tau taip atrodo...