Jadziūne, aš nesu sublogus, ten blogu kampučiu fotkino ,bet aš visvien myliu fotografus
B.B, o jau avataro groželis Ech, aš sau tinkamo niekaip nerandu
Neues, ar neskaitėte taisyklių ir negerbiate rūūūžavos spalvos?
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 23, 17:13)
Jadziūne, aš nesu sublogus, ten blogu kampučiu fotkino ,bet aš visvien myliu fotografus
tuoj as tau atnesiu man nieko negaila Jums visoms
Papildyta:
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 23, 16:13)
negeras mano kompiuteriukas, padarė klaidelę.
Labai atsiprašau, jau pasitaisiau
Ačiukas už priminimą!
Tekit Brytnę riūžavą, Gerbėjėlės
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 23, 18:36)
Jesus , kokia vonytiaaaaa ... Čia mano viso gyvenimo svajonė- turėti tokią Gal tik tos violetinės pernelyg daug, a?
Oi mergytės, kokia klaiki diena, ne riūžava, o stačiai violetinė Grožis, pasirodo, negarantuoja laimės - ar gali taip būti? Pažiūrėkit, kas nutiko Šviesutei, jau klaida ją burokas vadina, o ji juk tokia adijali moteris, nieko nebesuprantu, net tris mėnesius žmogus negali pabūti laimingas
Pasižiūriu nuotraukytę ir ašaros kaip perlai per persikinį skruostuką rieda, ak
Pasižiūriu nuotraukytę ir ašaros kaip perlai per persikinį skruostuką rieda, ak
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 23, 20:20)
Pažiūrėkit, kas nutiko Šviesutei, jau klaida ją burokas vadina, o ji juk tokia adijali moteris, nieko nebesuprantu, net tris mėnesius žmogus negali pabūti laimingas
Aha, mergytės, išties labai liūdna, kad tokia gražutė ir taip neįvertinta... Ji galėtų būti mano idealas, tik rūbukai galėtų rausvi būti
Kokia ji čia graži...
Papuliai kokie, matosi naturalus, o ne pagaminti Liabai jos man gaila...kai pagalvoji tokio reto grazumo moteris, kur ziuri tie vyrai ta prasme kai pagalvoji jei Tokias Moteris palieka...pripazinkim...visgi mums iki jos pasiekto tobulumo toli dar...ruzavom upem plaukti..tai man baisu kad ir mano Zuikulis pabegs
Einu ta proga isvirsiu jam poros patiekalu vakariene ir patieksiu pasipuosus va sitaip.nes jam taip patinka maziuliukui
tik cia as dar plaukuciu nenusidazius dabar kai ruzavi viskas daug efektingiau ziurisi
Einu ta proga isvirsiu jam poros patiekalu vakariene ir patieksiu pasipuosus va sitaip.nes jam taip patinka maziuliukui
tik cia as dar plaukuciu nenusidazius dabar kai ruzavi viskas daug efektingiau ziurisi