Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar viena vasario 16-osios proga. Ruoniai po maudyniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 16:56)

bitut, baisiai gražios tavo kvadratinukės wub.gif . Man paskutinė labiausiai patiktų, jei ne ta mašina išlindusi
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 17, 17:46)
Sveiki,

Keletas vakaryksciu nuotrauku, laukiu kritikos ir patarimu. Aciuks 4u.gif

user posted image

Koks fainuolis lialiukas. Pūstažandis. Man patinka portretukai tokiu rakursu. Ypač vaikų. Tas žandukas biggrin.gif , pabučiuoti norisi 4u.gif
Papildyta:
O aš ką tik mergaites pafotkinau ( mano ir vyro dukra). Su vyro dukra norėčiau fotosesiją padaryt. Graži ji man, ir fotogeniška. Tik nežinau ar pagrimuot kiek, nes paaugliškas veidas- nelygus toks blush2.gif . O su PS nemoku nulyginti tvarkingai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sea - pirmoji veidukas tikrai kiek tamsoje, norisi aiškiau matyti veiduką, antroji ir vėliau įkelta na snapshotai ir tiek - pirmoji žmonės abu vienoj vietoj sulipę, antroje stulpai iš galvų auga..

Radau ryškinimo bakelį tarp uošvio atiduotos nuotraukų spausdinimo įrangos, pabandžiau su sena juosta, tikrai nieko sudėtingo, bet kaip tą viską padaryti tamsoj blink.gif atidaryti juostos kasetę (net neįsivaizduoju kaip ta padaryt blink.gif ) ir nutaikyt vyniojimo pradžią unsure.gif

Elina, žinok visai neblogai 4u.gif tik.. norisi kiek daugiau erdvės aplinkui ir tas oranžinis atspalvis doh.gif o dėl odos, tai tikrai pabandyk papudruoti, aišku galima dar su šviesa ten kažkaip žaist, bet kadangi pati nemoku, tai nieko nepapasakosiu.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 vasario 2008 - 17:15
QUOTE(Anasko @ 2008 02 17, 16:26)
Aha. o kaip ta juoda lapa fotoshope atidaryti blush2.gif  jei netingi parasyk, a ax.gif

Gerai, pradedam.
File - New. Susirasai koki nori lapo dydi pixeliais, jei desi daug nuotrauku, tai rasyk didesni, nes netilps daug. Tik prisimink, kad nuotraukas mazinsi, tai ir apie tai pagalvok, kad tas juodas labas nebutu kaip 10x30 metru reklaminis skydas smile.gif
ok, susikurei.
Kur yra juosta su visais irankiais, yra apacioje dvi spalvos, juoda ir balta. Pasidarai juoda.
Tada ctrl + backspace. (Mygtukas, kuris trina kas uz jo yra, virs enter). Turi nusidazyti lapas juodai. Jei nepavyko, pasiimk teptuka, dydi dideli ir pati nudazyk viska juodai.
Fona jau turi.
Tuomet atsidarai PS nuotraukas, kurias nori ideti i juoda lapa, balta remeli padarai, kad atsiskirtu nuo juodo fonu, sumazini, nusikopijuoji arba nusitempi i juoda fona ir ten jau delioji.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 17, 18:12)
tas oranžinis atspalvis

Šakės, jau maniau, gal nėr to oranžinio atspalvio doh.gif . Vsio, supykau ant savęs unsure.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 17, 18:13)
Gerai,  pradedam.
File - New. Susirasai koki nori lapo dydi pixeliais, jei desi daug nuotrauku, tai rasyk didesni, nes netilps daug. Tik prisimink, kad nuotraukas mazinsi, tai ir apie tai pagalvok, kad tas juodas labas nebutu kaip 10x30 metru reklaminis skydas smile.gif
ok, susikurei.
Kur yra juosta su visais irankiais, yra apacioje dvi spalvos, juoda ir balta. Pasidarai juoda.
Tada ctrl + backspace. (Mygtukas, kuris trina kas uz jo yra, virs enter). Turi nusidazyti lapas juodai. Jei nepavyko, pasiimk teptuka, dydi dideli ir pati nudazyk viska juodai.
Fona jau turi.
Tuomet atsidarai PS nuotraukas, kurias nori ideti i juoda lapa, balta remeli padarai, kad atsiskirtu nuo juodo fonu, sumazini, nusikopijuoji arba nusitempi i juoda fona ir ten jau delioji.

Oi, einu bandyt, labai noriu tą juodą foną išmokt pasigamint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 17, 17:12)
Radau ryškinimo bakelį tarp uošvio atiduotos nuotraukų spausdinimo įrangos, pabandžiau su sena juosta, tikrai nieko sudėtingo, bet kaip tą viską padaryti tamsoj blink.gif atidaryti juostos kasetę (net neįsivaizduoju kaip ta padaryt blink.gif ) ir nutaikyt vyniojimo pradžią unsure.gif

Elina, žinok visai neblogai 4u.gif tik.. norisi kiek daugiau erdvės aplinkui ir tas oranžinis atspalvis doh.gif o dėl odos, tai tikrai pabandyk papudruoti, aišku galima dar su šviesa ten kažkaip žaist, bet kadangi pati nemoku, tai nieko nepapasakosiu.. unsure.gif

reikės į tamsos kursus pas andriuska eiti, jei priims biggrin.gif

Elina, kadravimas ir atspalvis nepatinka.. blush2.gif gal kada prikalbink merginas kuo nors kartu užsiimt, pvz., megzti, dėlioti puzzlius, gaminti koldūnus arba sausainius, siurbti kambarį, paduoti viena kitai knygą, siuvinėti, skaityti kartu sukritus ant sofos ir tada FOOOTTTKIIINNNNKKKKK jas daug daug kartų.. kad nepozuotų.. 4u.gif
Atsakyti
niu va įsodinom peppi į traukinį.. smile.gif einu padarytų foto žiūrėt.

Sayonara įdėjau tau lauktuvių mažyčių ir laukiu sąskaitos nr į AŽ .. gerai skamba biggrin.gif

Bitute labai man tavo foto.. pirma labiausiai, tik apačios vos vos nukirpčiau smile.gif

Elina, nu man irgi spalvos tokios nenatūralios unsure.gif

sudėsim mūsų susitikimo foto į albumą.. galim užvadint ,, kaip mes mokinomės nusistatyt WB'' biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 17, 17:28)
niu va įsodinom peppi į traukinį..  smile.gif  einu padarytų foto žiūrėt.

Sayonara įdėjau tau lauktuvių mažyčių ir laukiu sąskaitos nr į AŽ  .. gerai skamba  biggrin.gif

sudėsim mūsų susitikimo foto į albumą.. galim užvadint ,, kaip mes mokinomės nusistatyt WB''  biggrin.gif ..

biggrin.gif biggrin.gif ačiū iš anksto, nors neįsivaizduoju, ką Tu čia sugalvojai..smile.gif parašysiu antradienį skaičiukus, dabar vis tiek nedirbs niekas biggrin.gif

laukiam foto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visiems ax.gif
skaityt skaitau sita tema, o pasisakyt nespeju smile.gif blush2.gif
QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 19:17)
Šakės, jau maniau, gal nėr to oranžinio atspalvio doh.gif . Vsio, supykau ant savęs unsure.gif

o pas tave kartais sienos ir lubos ne orandzines arba gelsvos? Su blykste tu cia fotografavai?
Atsakyti
Bite maja, man tavo Vilniaus nuotraukos nerealios, visos ! thumbup.gif

Taaaip noriu namo į Vilnių, ir fotiko, ir susimytinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 17:56)
iš šiandienio tokio netikėto ir šaunaus meet'o  biggrin.gif  bigsmile.gif

user posted image

Grozis thumbup.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 02 17, 18:46)
Sveiki,

Keletas vakaryksciu nuotrauku, laukiu kritikos ir patarimu. Aciuks 4u.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Bite maja, grazios foto, 1 ir 2 labai labai uzkabino 4u.gif

Pirmai nieko nekeisciau. Man labai patinka.

Antroj buciau kitaip aparata laikius smile.gif nuotrauka prasosi horizontalios formos ir erdves vyrukui kur nerti.
Atsakyti
dėkui visiems už komentarus 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 16:34)
bus bus, gaminu valgyt, nes tik tokiu būdu pasiseks kai ką nuvilioti nuo didžiojo kompo..smile.gif

sukūriau albumą. įdėjau kelias nuotraukas. lauksim tavo su Pupeliuku bigsmile.gif

Westa, paskubėk su nuotraukom... smalsu labai biggrin.gif
Atsakyti