Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Norejau paklausti, kaip taip padaryti ax.gif niekur nerandu informacijos, bandziau antbalto word lapo, bet neiseina, neatidaro failo. ziurekit 4 posta
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 17, 15:16)
Norejau paklausti, kaip taip padaryti ax.gif niekur nerandu informacijos, bandziau antbalto word lapo, bet neiseina, neatidaro failo.

tu nori taip susidėlioti nuotraukas? photoshopo juodas lapas ir nuotraukos kliljuojamos ant to juodo lapo.
Atsakyti
Oi jėgelė kaip pagastroliavom neseniai senamiesty, visas kojas sušlapau, sušalau, bet užtat laimiiinga! Taip seniai buvau viena kur išėjus tiesiog pafotografuot, o va čia dar su Bite ir Sayonara susitikom thumbup.gif

Rezultatai po savaitės tongue.gif nes juosta..
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 17, 00:27)
Ech kaip fainai pasėdėjom  thumbup.gif Aš vienas su trim merginom . Labai liuks kompanija buvo. Elina, galėjai nors draugę vietoj savęs atsiųsti sad.gif

Man labai nesmagu ir gaila. Į sekantį meetą tikrai ateisiu. Tiesiog viskas jau nuo ryto klostėsi mano atėjimo nenaudai. Blogino tai siaubingai, bet dar ir sesę su dukra iš Norvegijos važiavom pasitikti į orouostą 19 val., gal būčiau nevažiavus, bet vyras dar ir savo dukrą pasiėmė, ją palikom pas mano mamą su visais vaikais. Tai kažkaip nedrįsau dingti, juk mama ruošėsi sesės sutikimui, buvo baliukas, tiesiog va taip gavosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 vasario 2008 - 15:48
iš šiandienio tokio netikėto ir šaunaus meet'o biggrin.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bite! lomo tikrai gerai čia smile.gif bet pirmos dvi griūva, nepaisant to super! smile.gif

Jo tikrai netikėtai čia gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 17, 15:37)
Oi jėgelė kaip pagastroliavom neseniai senamiesty, visas kojas sušlapau, sušalau, bet užtat laimiiinga! Taip seniai buvau viena kur išėjus tiesiog pafotografuot, o va čia dar su Bite ir Sayonara susitikom thumbup.gif

Rezultatai po savaitės tongue.gif nes juosta..

oi laukiam laukiam, rezultatų laukiam..biggrin.gif

bite, pirma liuksinė.. prikrosinai?..smile.gif)

šiaip labai smagu buvo, ačiū abiems..smile.gif manęs dar neprileido prie kompo, negaliu pažiūrėt, ko pridariau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 16:05)
oi laukiam laukiam, rezultatų laukiam..biggrin.gif

bite, pirma liuksinė.. prikrosinai?..smile.gif)

šiaip labai smagu buvo, ačiū abiems..smile.gif manęs dar neprileido prie kompo, negaliu pažiūrėt, ko pridariau.

savo portretų iš tavęs ir laukiu tongue.gif šiandien aš joms už modelį buvau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 17, 15:25)
tu nori taip susidėlioti nuotraukas? photoshopo juodas lapas ir nuotraukos kliljuojamos ant to juodo lapo.
Aha. o kaip ta juoda lapa fotoshope atidaryti blush2.gif jei netingi parasyk, a ax.gif

Bite Maja nezmoniskai patiko 1ir 2 o trecia ne tokia kaip pirmos dvi, nelabai kabina manes ax.gif o griuvima matau tik 2oje nuotraukoje g.gif
Pasikartosiu, nes jau daug kas sake, bet tu tikrai radai savo pasaukima Fotomene. Ziureciau ir ziureciau i tavo miesta ir architektura, tikrai atrodo niekada nepabos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 16:08)
savo portretų iš tavęs ir laukiu  tongue.gif šiandien aš joms už modelį buvau  doh.gif  biggrin.gif

bus bus, gaminu valgyt, nes tik tokiu būdu pasiseks kai ką nuvilioti nuo didžiojo kompo..smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Keletas vakaryksciu nuotrauku, laukiu kritikos ir patarimu. Aciuks 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Bite maja, grazios foto, 1 ir 2 labai labai uzkabino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 17, 16:43)
Sveiki,

Keletas vakaryksciu nuotrauku, laukiu kritikos ir patarimu. Aciuks 4u.gif

user posted image

user posted image

pirma būtų miela, bet gaila, kad veidelis tamsoje. kitą kartą pagauk kokį šešėlį dalyje veido, o ne ant jo viso.. 4u.gif
antra turėtų dominti tik todėl, kad veiksmas žiemą.
o kokybė lyg ir nebloga, čia jau kiti gal geriau pakomentuos..smile.gif
Papildyta:
prisiminiau Anasko varveklius. Man rodos, irgi ne iš tos pusės fotografuota, tarsi pasislėpę šešėlyje, nesimato jiems būdingo skaidrumo, to tokio tikro LEDO.. 4u.gif
Atsakyti