QUOTE(Anasko @ 2008 02 17, 15:16)
Norejau paklausti, kaip taip padaryti niekur nerandu informacijos, bandziau antbalto word lapo, bet neiseina, neatidaro failo.
tu nori taip susidėlioti nuotraukas? photoshopo juodas lapas ir nuotraukos kliljuojamos ant to juodo lapo.
Oi jėgelė kaip pagastroliavom neseniai senamiesty, visas kojas sušlapau, sušalau, bet užtat laimiiinga! Taip seniai buvau viena kur išėjus tiesiog pafotografuot, o va čia dar su Bite ir Sayonara susitikom
Rezultatai po savaitės nes juosta..
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 17, 00:27)
Ech kaip fainai pasėdėjom Aš vienas su trim merginom . Labai liuks kompanija buvo. Elina, galėjai nors draugę vietoj savęs atsiųsti
Man labai nesmagu ir gaila. Į sekantį meetą tikrai ateisiu. Tiesiog viskas jau nuo ryto klostėsi mano atėjimo nenaudai. Blogino tai siaubingai, bet dar ir sesę su dukra iš Norvegijos važiavom pasitikti į orouostą 19 val., gal būčiau nevažiavus, bet vyras dar ir savo dukrą pasiėmė, ją palikom pas mano mamą su visais vaikais. Tai kažkaip nedrįsau dingti, juk mama ruošėsi sesės sutikimui, buvo baliukas, tiesiog va taip gavosi
Bite! lomo tikrai gerai čia bet pirmos dvi griūva, nepaisant to super!
Jo tikrai netikėtai čia gavos
Jo tikrai netikėtai čia gavos
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 17, 15:37)
Oi jėgelė kaip pagastroliavom neseniai senamiesty, visas kojas sušlapau, sušalau, bet užtat laimiiinga! Taip seniai buvau viena kur išėjus tiesiog pafotografuot, o va čia dar su Bite ir Sayonara susitikom
oi laukiam laukiam, rezultatų laukiam..
bite, pirma liuksinė.. prikrosinai?..)
šiaip labai smagu buvo, ačiū abiems.. manęs dar neprileido prie kompo, negaliu pažiūrėt, ko pridariau.
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 16:05)
oi laukiam laukiam, rezultatų laukiam..
šiaip labai smagu buvo, ačiū abiems.. manęs dar neprileido prie kompo, negaliu pažiūrėt, ko pridariau.
savo portretų iš tavęs ir laukiu šiandien aš joms už modelį buvau
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 17, 15:25)
tu nori taip susidėlioti nuotraukas? photoshopo juodas lapas ir nuotraukos kliljuojamos ant to juodo lapo.
Aha. o kaip ta juoda lapa fotoshope atidaryti jei netingi parasyk, a Bite Maja nezmoniskai patiko 1ir 2 o trecia ne tokia kaip pirmos dvi, nelabai kabina manes o griuvima matau tik 2oje nuotraukoje
Pasikartosiu, nes jau daug kas sake, bet tu tikrai radai savo pasaukima Fotomene. Ziureciau ir ziureciau i tavo miesta ir architektura, tikrai atrodo niekada nepabos
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 16:08)
savo portretų iš tavęs ir laukiu šiandien aš joms už modelį buvau
bus bus, gaminu valgyt, nes tik tokiu būdu pasiseks kai ką nuvilioti nuo didžiojo kompo..
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 17, 16:43)
pirma būtų miela, bet gaila, kad veidelis tamsoje. kitą kartą pagauk kokį šešėlį dalyje veido, o ne ant jo viso..
antra turėtų dominti tik todėl, kad veiksmas žiemą.
o kokybė lyg ir nebloga, čia jau kiti gal geriau pakomentuos..
Papildyta:
prisiminiau Anasko varveklius. Man rodos, irgi ne iš tos pusės fotografuota, tarsi pasislėpę šešėlyje, nesimato jiems būdingo skaidrumo, to tokio tikro LEDO..