QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 22:09)
Nedaug ir tik nemažintas. Sillwio, o puikiai pradėjau, čia tu apie miestą? Maniau, kad visai nusifotkinau į pievas . Net nebežinau ką galvoti. Sakai, normalios nuotraukos, lėkt ryt į miestą? Gal dar po kortelę pasiknist? Fotkinau tai daug, bet baisiai kreivai gavosi , net nesitikėjau tokio kreivumo
Nepatinka man tavo šarpinimas nors tu ką. Parašyk kaip šarpini, tada pamėginsim mano būdu mažintas, o vėliau gal peppi vistik atras rekomendacijas, kaip reikia šarpinti dideles.
Sakydamas gera pradžia turiu omenyje ne vien nuotraukas, o ir apdirbimą, t.y. jo minimumą.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 22:15)
Zmones, skaitykit, ka raso Desire ir kaip tai fiksuokit. Zmogus zino, ka raso! ir "please", atsizvelkit i tai!
Papildyta:
Įmetu vakarykščia gus nuotrauką kitaip.
QUOTE(Degutė @ 2008 02 20, 22:28)
Na, mažoj nuotraukoj kažkaip linksmai tas žibintas iš viršaus žiūrėjo. Bet man nepavyko niekaip kitaip jo akcentuoti. Taigi subalamutinau ir tiek
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 22:33)
Rida grįžk prie tos bažnyčios ir pabandyk pafotografuot dar kartą, o tie plytiniai pastatai man visai nesižiūri
Prie bažnyčios tai būtinai grįšim Turbūt tai pirmas objektas, kurį fotografavau su didele meile (savaime aišku po šunų ir augalų)
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 22:39)
kokį velnią tu darai, kad tokią kokybę išgauni?
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 20, 23:19)
Atsiprašau labai, bet aš tokių nuotraukų nesuprantu . Ir, mano galva, neverta su ja vargti tobulinant
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 23:39)
Nepatinka man tavo šarpinimas nors tu ką. Parašyk kaip šarpini, tada pamėginsim mano būdu mažintas, o vėliau gal peppi vistik atras rekomendacijas, kaip reikia šarpinti dideles.
Šarpinu per ACDSee 9 Pfoto Manager Unsharp mask. Kitaip nemoku
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 23:39)
Nerealu ( nors tau ( ir daugeliui) nepatinka tokie vertinimai, bet neturiu kito žodžio)
Nauja tema
Papildyta:
Elina manęs paskutinės tavo nuotraukytės nelabai džiugina Aš jau mačiau ką tu gali taip kad darau išvadą kad gali geriau
Ir dar Liovai pasakysiu, kad visas vaikų ir kompozicijos gražumas nublanksta prieš ryškumo nebuvimą Atsimeni kaip sakiau, kad žiūrėk kad jos būtų įdomios ir kitiems, o kas gali būti įdomu nekokybėje Drąsiau drambly
Papildyta:
Elina manęs paskutinės tavo nuotraukytės nelabai džiugina Aš jau mačiau ką tu gali taip kad darau išvadą kad gali geriau
Ir dar Liovai pasakysiu, kad visas vaikų ir kompozicijos gražumas nublanksta prieš ryškumo nebuvimą Atsimeni kaip sakiau, kad žiūrėk kad jos būtų įdomios ir kitiems, o kas gali būti įdomu nekokybėje Drąsiau drambly
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 22:44)
sillwio, nu mano akimis čiut čiut virsta į dešinę .. šiaip gerai pakarpei
Gali būti. Tiesinau puse laipsnio, matyt pertiesinau Po 2 savaičių tampymosi su turkais (nuostabūs žmonės, nuostabi jų tėvynė ir nieko prieš juos neturiu, duok dieve, tfu, alachai, jiems sveikatos) darbe jau savo vardo tiesiai neparašau
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 22:45)
Šarpinu sumažintas
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 22:47)
Atsiprašau labai, bet aš tokių nuotraukų nesuprantu . Ir, mano galva, neverta su ja vargti tobulinant
Nerealu ( nors tau ( ir daugeliui) nepatinka tokie vertinimai, bet neturiu kito žodžio)
Išmesk ACDSee. Ji neskirta nuotraukoms redaguoti. Tai peržiūros programa, į kurią gamintojas kuo toliau, tuo daugiau kiša bereikalingo šūdo. Na, gal reikalingo, bet jų algoritmai atsilieka nuo tokių senių, kaip Adobe.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 22:45)
kokybe mano
Sillwio lb tau aciu aciu uz praleista laika,kad nepatingejai,ir uz suteiktas zinias nors as tikejausi abieju dvyniu vadinasi lauksiu kol Bitele atvesiu ant to kalno,gal jai pasiseks iamzint abu kupolus.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.