QUOTE(wyshnia @ 2008 02 16, 13:04)
Merginos, pagalvojau ar skype neturit, nes AZ tai nelabai susitarsim, o temos pildyt musu pasitarimais nesinoretu Arba gal reikia tema nauja atidaryt, kur mamu susitikimai
... Jetus, as tai issisiepus ir tokia laiminga vaikstau... Kaip kad ka tik isimylejus buciau ...
... Jetus, as tai issisiepus ir tokia laiminga vaikstau... Kaip kad ka tik isimylejus buciau ...
*****, čia kažkas nerealaus vyksta ne veltui man taip gera buvo ant dūšios nusipirkus tuos bilietus
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 16, 14:59
[
[
Bitele[/b],tu ten gaudais,kai nusileisi gatwicke kur toliau zingsniuot/nes pas juos tu metro iki begalybes...sakau reik susizinot mazum netyc salia lektuvai skristu tai ir isliptume klaidziot kartu
skypu galim chatintis visos kartu.Berods yra funkcija kur gali daug dalyviu pliurpt.Kad neuzverst temos musu dziugavimais.As bijau pirkt bilietus,kol negryzau is slidinejimu,bo su savo "pasiekimais"slidziu fronte nesu tikra,ar be traumu grysiu .Tai bilietus sakinesiuos kovo 2d.Gal ir tarp jusu bus kas aiskiau.
skypu galim chatintis visos kartu.Berods yra funkcija kur gali daug dalyviu pliurpt.Kad neuzverst temos musu dziugavimais.As bijau pirkt bilietus,kol negryzau is slidinejimu,bo su savo "pasiekimais"slidziu fronte nesu tikra,ar be traumu grysiu .Tai bilietus sakinesiuos kovo 2d.Gal ir tarp jusu bus kas aiskiau.
nieko aš ten nesigaudau bet dabar jau nebebaisu visai. aš tavęs labai mielai palaukčiau dviese būtų smagiau ten klaidžiot.
žodžiu, mano lėktuvas atskrenda 03.07 15.25 val.
o išskrendu 03.10 16.15 val.
...nors tikrai galim per skype - jurgajurga10