Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 16, 13:04)
Merginos, pagalvojau ar skype neturit, nes AZ tai nelabai susitarsim, o temos pildyt musu pasitarimais nesinoretu g.gif Arba gal reikia tema nauja atidaryt, kur mamu susitikimai g.gif

... Jetus, as tai issisiepus ir tokia laiminga vaikstau... Kaip kad ka tik isimylejus buciau doh.gif ...

drinks_cheers.gif
*****, čia kažkas nerealaus vyksta doh.gif ne veltui man taip gera buvo ant dūšios nusipirkus tuos bilietus lotuliukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 02 16, 14:59
[cool.gif
Bitele[/b],tu ten gaudais,kai nusileisi gatwicke kur toliau zingsniuot/nes pas juos tu metro iki begalybes...sakau reik susizinot mazum netyc salia lektuvai skristu tai ir isliptume klaidziot kartu smile.gif

skypu galim chatintis visos kartu.Berods yra funkcija kur gali daug dalyviu pliurpt.Kad neuzverst temos musu dziugavimais.As bijau pirkt bilietus,kol negryzau is slidinejimu,bo su savo "pasiekimais"slidziu fronte nesu tikra,ar be traumu grysiu biggrin.gif .Tai bilietus sakinesiuos kovo 2d.Gal ir tarp jusu bus kas aiskiau.

nieko aš ten nesigaudau unsure.gif bet dabar jau nebebaisu visai. aš tavęs labai mielai palaukčiau biggrin.gif dviese būtų smagiau ten klaidžiot.
žodžiu, mano lėktuvas atskrenda 03.07 15.25 val.
o išskrendu 03.10 16.15 val.
...nors tikrai galim per skype - jurgajurga10
Atsakyti
Kodėl jie nuo manęs bėga?

user posted image

user posted image
Papildyta:
o čia peršarpintas variantas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Elina o kodel j/b? Man noretusi spalvoto portreto ax.gif

Sayonara blink.gif blink.gif blink.gif maza faka atsiprasau blush2.gif
Pasirodysiu nenormali, bet man 3 foto uchhhhhhhhhhh kokia super bigsmile.gif 4u.gif (1ir 2 nea rolleyes.gif )
is sienamiescio- 3 labai patiko, tik stulpas kreivas trukdo. O 2 norisi kiek pasviesinti, man tamsoka. 1 kazkas man ten ne taip ax.gif nors ir spalvos grazios ir viskas atrodo vietoje, bet jau toki vaizda maciau ax.gif
ir j/b patiko blush2.gif
Dar karta parasysi kad nemoki fotkinti gausi velniu bigsmile.gif

Juodai juodai pavydziu ph34r.gif kad buvot lauke rolleyes.gif ir dar tokie vaizdai. As nuo sedejimo namie jau isprotejau, ir tuoj pradesiu nesamones rodyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 vasario 2008 - 16:50
QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 16:13)
rodausi savo šios dienos Vilnių. Toli man iki nekurių, bet laukiu kritikos.. blush2.gif toks jausmas, kad man su ryškumais ir aštrumais bėdos niekaip nesibaigia. ką daryt???

pirma - tamsu.
antra - stulpas tikrai netinka, arba kompoziciją kaieks.
trečia man patinka, tik dangų tamsinčiau, o pastatą šviesinčiau.
ketvirta - banali, nuobodus vaizdas.
penkta - tamsi, nekontrastinga.
šešta - šiek tiek nuobodoka, nors nuotrauka gerai žiūrisi. bet man neatrodo, kad ji yra šiosd nuotraukos akcentas.

žaisk su diafragma, gal pavyks išgauti gilesnį ryškumą.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 16:16)
Kodėl jie nuo manęs bėga?

gal dėl to, kad nuotrauka tamsi ir jie bijo susilieti su ta tamsa?
antroje man viskas gerai, apačią gal kiek pakirpčiau
o trečiojoje per daug visokių nereikalingų daiktų. nėra kur sukoncentruoti žvilgsnio.
Atsakyti
Mano ligoniuke.Gaila kojytes, bet neturejau kur trauktis atgal blush2.gif

Echhhhhhh, paskraidyti gal
user posted image

o gal ne
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 vasario 2008 - 17:09
Anasko, man pirmoji labai rolleyes.gif Aisku erdves truksta, ryskumas irgi toks ant ribos truput, bet siai foto man tai tinka - tokia namine, miela. spalvos irgi geros. dabar mastau, kad su atitinkamu pavadinimu ir rubais gal net tiktu temai "pasaka" - raganiuke tokia ant sluotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 16, 15:13)
prabėgom, bet skype visada įjungtas  Buuuchepaula

Į švediją norisi, bet nepavyks. Vasarai planuojam keliones į Airiją ir Italiją. O neplanuotai galiu nebent Lietuvoje šmėlštelt.

Žodžiu, einu vėl į atostogas. Nekūrybinis procesas pas mane. O ir jėgų komentuoti nuotraukas nėra.

Saunuole tu Desiree,surandi laiko ir noro mus aplankyt,gal po tokiu kelioniu atsiras ir jegu ir kurybinis procesas mirksiukas.gif to ir linkiu.
skype neturiu rolleyes.gif del jusu einu instaliuotis hihihi.gif
buvau parke ir as,bet nzn kas gavosi,vilciu daug nedekit,kad parodysiu ka nors flirt.gif
Atsakyti
Kur visi dinge unsure.gif
Turiu klausima/rupesti unsure.gif zodziu noriu perkelt nuotraukas i kompa,o rodo kad nuotrauku nera,nors vakar dar keliau tas nuotraukas g.gif bandziau per PS perkelt(nes fotografuota RAW),rodo langeli su spyna g.gif bet vistiek neleidzia nuotrauku perkelt.Nesuprantu kas galejo atsitikt g.gif gal kam tokia problema buve,zinot kaip issprest?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 16 vasario 2008 - 19:18
QUOTE(gus @ 2008 02 16, 18:58)
Kur visi dinge unsure.gif
Turiu klausima/rupesti unsure.gif zodziu noriu perkelt nuotraukas i kompa,o rodo kad nuotrauku nera,nors vakar dar keliau tas nuotraukas g.gif bandziau per PS perkelt(nes fotografuota RAW),rodo langeli su spyna g.gif bet vistiek neleidzia nuotrauku perkelt.Nesuprantu kas galejo atsitikt g.gif gal kam tokia problema buve,zinot kaip issprest?

korteleje nuotraukos yra? o fotikas jas mato? neteko su tuo susidurti.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 16, 19:39)
korteleje nuotraukos yra? o fotikas jas mato? neteko su tuo susidurti.

aha,taigi snd 400 kadru padariau,fotike as jas matau,o perkelt negaliu unsure.gif kad butu pirmas kartas i ta kortele fotografuota,tai pagalvociau kad koks brokas,o dabar tiek daug kartu as ja naudoju,nu ne tiek daug,kokias 2 savaites,bet kiekviena diena unsure.gif cia tik man taip buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 16, 19:56)
aha,taigi snd 400 kadru padariau,fotike as jas matau,o perkelt negaliu

kazkaip keista, neteko su tuo susidurti, pamegink pafotografuoti dar i ta kortele, gal leis. Naudoji kabeli ar per korteliu skaitytuva keli nuotraukas?
Atsakyti
Anasko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tas maza faka prajuokino biggrin.gif man irgi ta pati patiko, užtat kūdra visai nesuprato manęs biggrin.gif

tiesa, berods, turi gražų ir ekspresyvų modelį namie, išnaudok dažniau..smile.gif patiko mimikos..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 vasario 2008 - 21:49