Sayonara, pasakyk, man prasau, kaip tai ir kodel turi reiksme / beigi verte?
Elina, tu nepyk, bet uzsiciklinai vienoj vietoj. Man nepatinka, atsibodo, ir panasiai. Turi laiko bei uzsispyrimo padaryti kazka, tai kam tau reikia blaskytis? As zinau, tu labai protinga, todel neisizeisi. Del visa ko - ATLEISK.
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:16)
patiko man tas pagautas momentas.. verta buvo pamirkt lauke ir padaryt kokius.. 100 jei ne daugiau kadrų
visu metu laiku serija manau atrodytu efektingai
gali pvz kiekvieno menesio ta pacia diena fotografuoti, ta pacia valanda - gautusi taip pat manau labai idomi serija is 12 nuotrauku tik cia jau manau spalvu reiketu o supynes tai labai fotogeniskos
menulis irgi super
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:28)
nieko neisduodu ka parveziau
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:36)
beje, nežinau, ar niekas nematė, ar nepatiko, bet albume apie klaipėdiečių susitikimą man patiko kai kurios peppi nuotraukos.. tokios tamsios, sodrios.. kai kurias siūlyčiau į temą dėti ir padiskutuoti..
tu man parasyk pradzioje kurios tau atrodo vertos aptarimo
man viena naktine patiko, grynai kompoziciskai...
beje su Zveriaus blicu gavau labai neblogus rezultatus ir tik is pirmojo karto tai ka imanoma islauzti jei ji prisijaukinti cia kalba ta, kuri anksciau apie blicus atsiliepinejo blogai ir tik blogai
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:47)
klausyk, tikiuos tu ne apie tai, apie ką aš galvoju, a????
o apie ka gi tu galvoji ?
QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 21:07)
Sayonara, pasakyk, man prasau, kaip tai ir kodel turi reiksme / beigi verte?
tiesiog smalsu. kartais bendraujant su žmogumi galima ir nesąmonę kokią pasakyti, jeigu manai, kad kalbi su moterimi, o iš tikro - su vyru. aišku, man tai jokių problemų nesąmones kalbėt, aš pripratus, tiesiog smalsumas suėmė..
peppi, ryt surašysiu, kurios man patiko, šiandien jau einu migdyt nekurių kadrų..
QUOTE(Degutė @ 2008 02 20, 20:50)
Įdomi ištyrinėjau kiek įmanoma knygas, parodžiau vyrui lentyną, kaip priimtiną pavyzdį. Argi galima sakyt, kad neįdomi? Apie katinus irgi tyliai užsiminiau, bet tikiuosi, neišgirdo nes nepradėjo mano norų kitų skaičiuoti
na, nors tiek naudos galiu tau visą parodyt... pati sugalvojau
QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 20:55)
Taip, nuotrauku nekomentuoju. Bet Bitei Majai - as lietuviskai neskaitau, todel muge nedomina. Jei tikrai ruosies sekmadieni, imesiu nr., susiderinsim. Vyna/ar dar ka statau, neabejotinai. Beje, viena is Tavo nuotrauku imciau dovanai, gal net dvi - savo nuoziura sakyk kurios to vertos... man, deja, visos super!....
Beje, netinginciu, labai prasau pakomentuot mano paskutine nuotrauka - tiketina, kad greitai ja perfotografuosiu
Beje, netinginciu, labai prasau pakomentuot mano paskutine nuotrauka - tiketina, kad greitai ja perfotografuosiu
nu čia dabar - lietuviškai neskaitau šiaip tai kaip ir ruošiuos, bet kartoju, kad viskas priklausys nuo oro
QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 22:07)
Elina, tu nepyk, bet uzsiciklinai vienoj vietoj. Man nepatinka, atsibodo, ir panasiai. Turi laiko bei uzsispyrimo padaryti kazka, tai kam tau reikia blaskytis? As zinau, tu labai protinga, todel neisizeisi. Del visa ko - ATLEISK.
Ko čia užsikudakavai . Niekad nepykstu.
O šitą....beje....taigi, kurioje vietoje aš užsiciklinau?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 22:09)
tiesiog smalsu.
Esu 99 proc. tikra, kad de Nada- moteris. Mergina. Nė karto nepegalvojau, kad vyras. Arba- labai moteriškos sielos vyriškis
O Šita geriau žiūrisi. Na bet vistiek man kažkiek pakrypę kairėn
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:36)
beje, nežinau, ar niekas nematė, ar nepatiko, bet albume apie klaipėdiečių susitikimą man patiko kai kurios peppi nuotraukos.. tokios tamsios, sodrios.. kai kurias siūlyčiau į temą dėti ir padiskutuoti..
Matė, matė
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 21:03)
Dar tokia nuotraukytė
Pgl mane, ar tai žvakė, ar tai kažkas ten per vidurį neryškus, o gal ir abu objektai nereikalingi. Mergaitė, su susidomėjimu stebinti paveikslą. Įdomiai. Bet gal kiek paveikslo daugiau reiktų?
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 21:12)
na, nors tiek naudos galiu tau visą parodyt... pati sugalvojau
Ačiū Ale kopijuot nesiruošiu, tik labai patiko ne vienodi langeliai, spalva ir tas masyvumas Planuojam gi kažkada name darbo kambarį su knygų lentynom įsirengti...
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 12:31)
Ar normalus yra EF 70-200mm f4 IS teleobjektyvas už 2.900 lt ( naujas)? Ar verčiau pataupyt ant f 2,8 ?
Ir ką manot apie EOS Mark II body ? ( čia man pasiūlė nebrangiai, mažai naudotą, gal susigundyti?) Niekaip nerandu naujo kainos .
Ir ką manot apie EOS Mark II body ? ( čia man pasiūlė nebrangiai, mažai naudotą, gal susigundyti?) Niekaip nerandu naujo kainos .
Objektyvas tikrai geras. 2.8 geriau, bet kainos/kokybėsa santykis, f4.0 geresnis. Kaip tokio greičio tele objektyvas man jis nepasirodė labai sunkus (pati bandžiau). Kaina kaip lietuvoje - nebloga, bet pažystamas iš usa parsivežė naują už 2k+ Ltl.
Fotoaparato manau nepirk. Kam jis tau toks? Sensoriaus crop faktorius 1.3 neduos labai didelio skirtumo nuo tavo naudojamo 1.6. Jis skirtas sporto žurnalistams (žinau, kad pati fotografuoji sportuojančius vaikus, bet tai ne tas pats ). Jo pagrindinis privalumas - 8,5 fps.
Pagalvok ko tau reikia. Jeigu žinai, kad reikia didesnio sensoriaus - tai šiuo metu geriausias variantas 5D. Full frame sensorius, mažai triukšmų, geras AF, bet lėtas.
Jeigu FF nereikia, 40D bus patogesnis naudoti. Naujas geras AF, naujas greitas procesorius, LiveView ir t.t.
Gal jeigu pati parašytum kuo tave traukia Mark II, tai galėtume konkrečiau atsakyti. O jeigu traukia dėl to, kad "profesionalus" tai žinok jis vadinasi "profesionalus" todėl, kad 8.5fps, nebijo lietaus (weather seal), ir palaiko įvairius prof. priedus - wireless, gps ir t.t., o ne todėl, kad geriau fotografuoja. Kokybė 5D (ir tikėtina 40D) būtų geresnė.
"šviesos" namų darbams, nes nelabai man aišku, kur jas iš tikrųjų reikia dėti
kampuose yra šiukšlių, bet dar nesugalvojau, kokį kitą šviesos šaltinį panaudot. šitas mažokas, todėl palieka šešėlius/apskritimus, kurie man nereikalingi.
baimės akys
kampuose yra šiukšlių, bet dar nesugalvojau, kokį kitą šviesos šaltinį panaudot. šitas mažokas, todėl palieka šešėlius/apskritimus, kurie man nereikalingi.
baimės akys
Sveikutes,
ui kokios diskusijos uzvire apie musu (naujoku) nuotraukas Is tikruju baugu dabar ir nuotraukeles rodyti Bet rizikuosiu...
Pries pora dieneliu buvom prekybos centre...
"Visur su masinom arba be masinu niekur..."
Sioje gaila maziuko rankytes nukirstos, ale bet taip isejo Ir kojytes judesy, bet mano akiai si nuotraukele labai miela Galit sudirbt jei klystu, nepyksiu (Bitei majai taikau (juokauju))
Ups, atsiprasau uz nuotrauku dydi
ui kokios diskusijos uzvire apie musu (naujoku) nuotraukas Is tikruju baugu dabar ir nuotraukeles rodyti Bet rizikuosiu...
Pries pora dieneliu buvom prekybos centre...
"Visur su masinom arba be masinu niekur..."
Sioje gaila maziuko rankytes nukirstos, ale bet taip isejo Ir kojytes judesy, bet mano akiai si nuotraukele labai miela Galit sudirbt jei klystu, nepyksiu (Bitei majai taikau (juokauju))
Ups, atsiprasau uz nuotrauku dydi
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 20, 15:07)
svelni ramybe
Yes Labai labai patinka. Patinka viskas. Apdirbimas, pastelinės spalvos, kompozicija, žemės/dangaus santykis - visuma visiškai banalų daiktą (objektą) padarė labai įdomų.
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 20, 15:13)
Dariau apšvietimo virtualių pamokų namų darbus - bandžiau fotografuoti blizgantį objektą. Gal turite idėjų kaip reiktų naikinti raudono stovelio atspindį taurėje . Kita kritika irgi labai laukiama
Fizika yra fizika (o tiksliau geometrija) ir atspindys fotografuojant tokiu kampu visada bus. Gali bandyt kitą fotografavimo kampą.
QUOTE(Keite @ 2008 02 20, 16:53)
spalvų žaismas
Labai gerai. Šaunuolė. Puikus tvarkingos kompozicijos pavyzdys.
QUOTE(marakeš @ 2008 02 20, 17:11)
Desiree, meškiukų užduotis buvo man. Tuo tobulėjimas ir pasibaigė
Su šarpu persistengei. Turbūt nebuvo ryškumo ir bandei gelbėt? Stogų kraštai ir balkonai gražiai spindi nuo peršarpinimo. Pataisyk. Pataisyk dar ir griuvimą į kairę. Manau situacija pagerės.
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 19:49)
ir dedu viena savo siandienine, idomu, ka apie ja galvojat
Galvoju, kad neblogai. Man gal kiek kairės daugoka ir viršaus mažoka, dar rėmelis sunkokas ir puodeliai fone šiek tiek blaško.
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 20:05)
Mano miestas
Elina, puikiai pradėjai, dabar tęsk toliau. Šarpinai?
tebūnie šiandien spalvotos supynės ..
Tebūnie. Labai gerai.
Sayonara, jei nori pietu / vakarienes mano saskaita - rasyk as tave apie fotografija patorturuosiu, o tu zinosi as - m ar /f
Elina, paskutiniu metu tavo visos nuotraukos panasios, nepriklausomai, nuo to ka fotkini. kaip as sakau - nedziugina. Paziurek i savo paskutinias - ar tave asmeniskai tai kabina? vargu... turi puikius vaikus, bet nuotrauku atveju tai nera geris pats savaime. as irgi ju turiu, o-bet-taciau.... na nesinervink...
ir, na, siaip, ar kas mate mano pasaka? ******* komentarus, ar kas mate - man smalsu?
Elina, paskutiniu metu tavo visos nuotraukos panasios, nepriklausomai, nuo to ka fotkini. kaip as sakau - nedziugina. Paziurek i savo paskutinias - ar tave asmeniskai tai kabina? vargu... turi puikius vaikus, bet nuotrauku atveju tai nera geris pats savaime. as irgi ju turiu, o-bet-taciau.... na nesinervink...
ir, na, siaip, ar kas mate mano pasaka? ******* komentarus, ar kas mate - man smalsu?
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 23:02)
Nedaug ir tik nemažintas. Sillwio, o puikiai pradėjau, čia tu apie miestą? Maniau, kad visai nusifotkinau į pievas . Net nebežinau ką galvoti. Sakai, normalios nuotraukos, lėkt ryt į miestą? Gal dar po kortelę pasiknist? Fotkinau tai daug, bet baisiai kreivai gavosi , net nesitikėjau tokio kreivumo