Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

beje, nežinau, ar niekas nematė, ar nepatiko, bet albume apie klaipėdiečių susitikimą man patiko kai kurios peppi nuotraukos.. tokios tamsios, sodrios.. kai kurias siūlyčiau į temą dėti ir padiskutuoti..
Atsakyti
[quote=Pupeliukas,2008 02 20, 20:06]
Vinjetės viršelis nžn kas biggrin.gif o kaip tiksliai nori ant kartono spausdinti, netiks klijavimas ant putų kartono? atrodo va taip: klijuotos nuotraukos tą daro bet koks rėminimo centras.

Ne, toks variantas netinka.
Man stai kam reikia...
Pafotkinau mokinukus, noriu ketvirtokams padaryti vinjete isleistuviu proga. Galvoju iklijuoti foto i kietus virselius arba padaryti albumeli ant kartoniniu kietu lapu. Va ir suku galva kur man tai padaryti.
Drauges mazyles gimtadienio progai dariau kalendoriu, spausdinau tiesiog dideles foto fotoatelje, bet nepatinka tai, kad kita puse tokia kaip nuotrauku su uzrasais ir nepakankamai kietas lapas. Albumeliui ar vinjetei nelabai tinka. g.gif

Gal turit ideju?
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 20, 20:32)
ir dar kad sis portretas labai gerai atspindi abieju vyresneliu charakterius. O kaip suvaldziau...??? biggrin.gif saldainiu pazadejau cool.gif nors dazniausiai jokie saldainiai nepadeda doh.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
Vis dar prie dienos sviesos kambary fotkini?

QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:35)
ačiū už pastebėjimus.. vertinu  smile.gif

Prasom.
Tyliai stebiu tavo nuotraukas, matau pazanga.
Taip ir toliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:36)
beje, nežinau, ar niekas nematė, ar nepatiko, bet albume apie klaipėdiečių susitikimą man patiko kai kurios peppi nuotraukos.. tokios tamsios, sodrios.. kai kurias siūlyčiau į temą dėti ir padiskutuoti..

klausyk, tikiuos tu ne apie tai, apie ką aš galvoju, a????

ciburaska, dar kartą ačiū.. susigėdau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 vasario 2008 - 20:49
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 19, 21:24)
Pagyrėt čia mane, tai darvieną idėsiu iš tos pačios serijos

Čia gal reikėjo palaukti, kol tas keltas paplauks šiek tiek? Gal įdomiau būtų buvę. O dangus efektingas smile.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 19, 22:54)
Turėjau mintį įamžinti, beveik kieme esančius, pastatus vaiduoklius.

Patiko 4 nuotrauka. Tas žibintas virš to sugriuvusio pastato. Gal būčiau kirpusi vertikalų kadrą, palikus pilną žibintą, dar šiek tiek erdvės virš žibinto ir nedidelę dalį tos būdelės.

QUOTE(westa @ 2008 02 19, 23:35)
pilnatis už lango smile.gif

Viską valdanti pilnatis smile.gif Gerai ir ryškiai gavosi. Reiktų ir man pabandyti iš naujo.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 19, 23:54)
As Vilniuje fotografavau kamina, bandziau pagauti idomiau, ir kaip pavyko? Noreciau komentaru 4u.gif

Na ne, kaminas per krūmus ir tiek. O kaži, kaip tada būtų neįdomiai?

QUOTE(linute1030 @ 2008 02 20, 01:01)
geras idomu net pasidare. Jungiuosi prie jusu be kalbu bigsmile.gif
ir iseinu registruotis  mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Ryškumo trūksta, ypač 2,3 nuotraukose.

QUOTE(olo @ 2008 02 20, 08:23)
1."Visraktis"
2."Prie šventovės "

1. O kodėl toks pavadinimas? Būtų koks efektingas raktas, tai gal ir tiktų. O dabar kažkaip nelabai.
2. Na, net nžn. Gal norisi labiau tą šventovės tvorą matyt. Sunku pasakyt.
O kodėl abi pilkos, o ne spalvotos?

QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 08:29)
gulėjo mano katinai ant akvariumo visai įdomiai susirangę. man ši nuotrauka pasirodė kažkuom įdomi. ką manot?

Įdomi bigsmile.gif ištyrinėjau kiek įmanoma knygas, parodžiau vyrui lentyną, kaip priimtiną pavyzdį. Argi galima sakyt, kad neįdomi? Apie katinus irgi tyliai užsiminiau, bet tikiuosi, neišgirdo hihihi.gif nes nepradėjo mano norų kitų skaičiuoti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 20, 10:36)
Nukirpom kasas verysad.gif

Sveikit, laikykitės console.gif O nuotraukytės nesimato...

QUOTE(Keite @ 2008 02 20, 12:29)
Laba diena,
prašysiuos pas Jus į būrį. 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
O gėlei trūksta viršaus, gaila, kad nukramtyta.

QUOTE(Jurga @ 2008 02 20, 12:45)
1.
2.
Šioje galvojau, gal nukirpti apačią smarkiai, bet dar nenukirpau...

1. Atsirėmė bokštas į kraštą, mašina pgl mane ne į temą, pati nuotrauka tokia pilkšva. Ir ženklai bei iškabos blaško.
2. Gal ne nukirpti apačią reikėjo, o tiesiog paeiti iki to tilto. Aišku, jei jį norėjai parodyti. Pgl mane čia šiaip turistinė nuotraukėlė.

QUOTE(westa @ 2008 02 20, 12:48)
Ir aš neišlaikiau nepafotografavus orchidėjų

Žiūrisi. Tik bandžiau sukinėt kitais kampais. Ale vistiek neradau geriausiai žiūrimo kampo ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 20, 15:07)
svelni ramybe

Stulpas kelyje smile.gif Žiūrisi. Spalvos malonios.

QUOTE(westa @ 2008 02 20, 16:40)
pabandžiau derint prie serijos.. pakoregavau dar šiek tiek

Įdomiai lašai tykšta. Bet pati supynė kiek kreivoka, užtai negaliu į ją ramiai žiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 20 vasario 2008 - 20:49
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:47)
klausyk, tikiuos tu ne apie tai, apie ką aš galvoju, a????

ciburaska, dar kartą ačiū.. susigėdau

aš nežinau, apie ką Tu galvoji.. blush2.gif aš turėjau omenyje peppi darytas naktinės Klaipėdos, uosto nuotraukas.. bent jau man atrodo, kad atpažinau ten peppi braižą..biggrin.gif
Atsakyti
Taip, nuotrauku nekomentuoju. blush2.gif Bet Bitei Majai - as lietuviskai neskaitau, todel muge nedomina. Jei tikrai ruosies sekmadieni, imesiu nr., susiderinsim. Vyna/ar dar ka statau, neabejotinai. Beje, viena is Tavo nuotrauku imciau dovanai, gal net dvi - savo nuoziura sakyk kurios to vertos... man, deja, visos super!....
Beje, netinginciu, labai prasau pakomentuot mano paskutine nuotrauka - tiketina, kad greitai ja perfotografuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:54)
aš nežinau, apie ką Tu galvoji.. blush2.gif aš turėjau omenyje peppi darytas naktinės Klaipėdos, uosto nuotraukas.. bent jau man atrodo, kad atpažinau ten peppi braižą..biggrin.gif

galvojau apie mano morzografiją kalbi biggrin.gif
Atsakyti
de Nada, galima kvailą klausima? Tu jis ar ji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2008 02 20, 16:53)
spalvų žaismas
1.
2.

1. Spalvinga, bet man norėtusi aiškesnių spalvų, grynesnių.
2. Maloniai žiūrisi smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 02 20, 17:11)
Desiree, meškiukų užduotis buvo man. Tuo tobulėjimas ir pasibaigė smile.gif

Kaip paveiksliukas smile.gif Visai nieko.

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 19:49)
ir dedu viena savo siandienine, idomu, ka apie ja galvojat  g.gif

Bendras vaizdas smagus, bet žiūrint įdėmiau, man atrodo, kad ryškumą susirinko užtiesalas, o vaikučio akytėms jo ir nebeliko ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 20:05)
Mano miestas

Gal man trečioji patiktų, jei matytusi pilnai Anikės postamentas. Na, kiek atgal ir dešiniau būtum paėjusi ir iš žemai fotkinusi ax.gif Nors, sunku man komentuoti pastatų nuotraukas, pati niekad nžn, kaip geriau būtų...

Atsakyti
Wyshnios įkeltą portretą norisi pakomentuoti. Tiesą sakant labai patiko. Toks angeliukas... su ragiukais. Žvilgsnis toks gudrutis, bet ir kiek drovus, susidomėjęs, tuo pačiu pasitikintis. Patinka kaip pasirėmęs rankomis, o ir iš kūnelio iš linkimo įtariu stovėjo ant vienos kojos, kita pasimėnęs, tik, o gal pirštukais nedrąsiai per grindis brūžendamas. Tikriausiai ne, bet vat norisi taip galvoti bežiūrint. Fonas. Ir fonas man liuks. Toks mažas bardakėlis. Spalvų, daiktų. Gerai nuteikia. Žaismingumo įneša. Spalvos aplamai geros. Žodžiu. pagyriau ir einu.
Atsakyti
Wyshnia dazniau rodyk savo darbus, tikrai yra ko mokytis is ju 4u.gif Ir dar patiko Laputaites komentaras, perskaicius paziurejau kiek kitaip, ale vis tiek patinka ax.gif

Iseinu kuriam laikui, tikrai ne del to kad gavau slaptazodi, tiesiog pati apsileidau ir perskaiciau tik iki 13 temos blush2.gif liko dar 15, ir dar Blog'a seniai varciau. Tikrai paciai del saves geda. Jei pamatysit mane cia rasancia nesamones, prasom varyti lauk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar tokia nuotraukytė unsure.gif

user posted image
Atsakyti