westa, sorry, nepakomentavau..
man sūpynės patinka, bet ne antras varianta,s nes jis rodosi kreivas. patiko tai, kad tyška lašiukai lietaus. nepatiko tai, kad pasikartojo vis tik pernelyg panaši foto. ta prasme, vaizdas labai matytas. va su sniegu dar nematėm.. su daug sniego.. tada dar nematėm apjuostų žaluma arba rudenį. patariu šiek tiek palaukti ir užbaigti savo seriją iki rudens arba kitos žiemos.. keturiais metų laikais, kardinaliai priešingomis oro sąlygomis.. techniškai didesnių priekaištų kaip ir nėra, išskyrus antrame variante, kaip minėjau, kreivumas..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:07)
ačiūū.. iš tiesų sunku daryt seriją pasirodo .. lai tai būna ne serijai.. patiko man tas pagautas momentas.. verta buvo pamirkt lauke ir padaryt kokius.. 100 jei ne daugiau kadrų .. ačiū sayonara dar kartą .. ir primenu dėl skaičiukų, laukiu
tebūnie šiandien spalvotos supynės ..
Elina, iš tiesų man nepatiko nei viena foto .. ir spalvos ir lyg peršarpinta.. ir kompozicija.. bet žinau kaip sunku fotografuot pastatus.. todėl nepergyvenk reikės geresniu oru mums kartu išsiruošt pafotografuot ane
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 19:49)
bet sutinku su Bitele, Sillwio, Desiree, laputaite
Najokai, ko jus pykstat? (senu naujoku neturiu galvoje ) ... Kam merginos bloga kure? Kam visos pries tai rasytos virs 40 temu saugoma? Ar laiko ir noro neturit pasiskaityti? O kodel tada seniokai, turetu tureti laiko kiekvienoje temoje apie tas pacais klaidas rasyti? Nekomentuojat, nes nezinot ka komentuoti, o kodel seniokai apie jusu nuotraukas turetu po puse puslapio komentarus rasyti? Nepastebeta nuotrauka - vadinasi nepataisoma - meskit lauk (ar susidekit i seimos albuma) ir eikit toliau fotografuoti. Nezinot kaip padaryti, kad nuotrauka nesujudinta atrodytu? o ar zinot, kad islaikymas yra? Diafragma? Nemokat WB sureguliuoti? O ar isvis zinot, kas cia tokio? Jei tai butu naujiena - kazkas tokio, ko bent pries pora savaiciu rasytoje temoje nebuvo, atsakyma gautumet.... Zodziu pasaka be galo...
Najokai, ko jus pykstat? (senu naujoku neturiu galvoje ) ... Kam merginos bloga kure? Kam visos pries tai rasytos virs 40 temu saugoma? Ar laiko ir noro neturit pasiskaityti? O kodel tada seniokai, turetu tureti laiko kiekvienoje temoje apie tas pacais klaidas rasyti? Nekomentuojat, nes nezinot ka komentuoti, o kodel seniokai apie jusu nuotraukas turetu po puse puslapio komentarus rasyti? Nepastebeta nuotrauka - vadinasi nepataisoma - meskit lauk (ar susidekit i seimos albuma) ir eikit toliau fotografuoti. Nezinot kaip padaryti, kad nuotrauka nesujudinta atrodytu? o ar zinot, kad islaikymas yra? Diafragma? Nemokat WB sureguliuoti? O ar isvis zinot, kas cia tokio? Jei tai butu naujiena - kazkas tokio, ko bent pries pora savaiciu rasytoje temoje nebuvo, atsakyma gautumet.... Zodziu pasaka be galo...
Pasirasau po tavo postu Ir negaliu nesutikti su Sillwio, Bitute, Desiree, laputaite...
Del absoliuciai visu nuotrauku komentavimo turiu pasakyti, kad as niekaip nesuspeju visu uzmatyti, o tuo labiau absoliuciai visu pakomentuoti. Ir dar...man lengviau portretus komentuoti, jau sakiau ne karta, kad architektura ir peizazai man tiesiog grazu, kabina...arba ne
O tavo Wyshniuk, nuotrauka po visu siu pliurpalu, tikra atgaiva akims Manau net fonas tinka siam kadrui, na gal kazkiek baltas puodelis blasko kaireje. Bet si karta sio berniuko portretas nepalyginamai geresnis, nei anksciau viena rodei
Dekui visiems komentavusiems mano portretus
Westa, taip žymiai geriau
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:16)
neparašiau nieko iš to pykčio tai va, žinai, ko aš norėčiau - stipresnio lietaus. kad matytųsi, kaip vanduo taškosi. bet šiaip vis tiek patinka. čia su tuo crosu žaidei?
Greitai perzvelgiau tema... Tiksliau tik foto Neperskaitysiu jusu diskusiju.
Parasysiu kas uzkabino.
Labai patiko bites majos crosinimai. Labai patinka spalvinis apdirbimas. Atradai savo recepta Sveikinu. As bandziau, man nelabai isejo, apleidau ta dalyka
Sita faina, tik palyginciau pastato sienas nes del objektyvo savybiu deformavosi vaizdas.
Paskutine Elinos foto labiausiai uzkabino. Patinka ir ta simetrija nuotraukoje. Tik vaiko veideliui daugiau erdves noretusi. Susidaro ispudis, kad truksta erdves aplink. O siaip LABAI
Patiko sita. Gal net labiau uz crossinta. Tokia gyva foto, sprendimas idomus.
Na, californiagirl, zaviuosi tavo portretais. Eilini syki keliu skrybele . Sis portretukas suzavejo. Ziurejau, ziurejau. Grazu. Kaip tu suvaldei sia nenuoramu trijule? Va cia menas!
Parasysiu kas uzkabino.
Labai patiko bites majos crosinimai. Labai patinka spalvinis apdirbimas. Atradai savo recepta Sveikinu. As bandziau, man nelabai isejo, apleidau ta dalyka
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 15:56)
QUOTE(bite maja,)
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 20:25)
Sita faina, tik palyginciau pastato sienas nes del objektyvo savybiu deformavosi vaizdas.
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 19:32)
Paskutine Elinos foto labiausiai uzkabino. Patinka ir ta simetrija nuotraukoje. Tik vaiko veideliui daugiau erdves noretusi. Susidaro ispudis, kad truksta erdves aplink. O siaip LABAI
QUOTE(westa @ 2008 02 19, 00:35)
Patiko sita. Gal net labiau uz crossinta. Tokia gyva foto, sprendimas idomus.
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 19, 17:52)
Na, californiagirl, zaviuosi tavo portretais. Eilini syki keliu skrybele . Sis portretukas suzavejo. Ziurejau, ziurejau. Grazu. Kaip tu suvaldei sia nenuoramu trijule? Va cia menas!
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 20, 20:22)
Westa, taip žymiai geriau
žinai ir man ..ačiū
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 20:25)
neparašiau nieko iš to pykčio tai va, žinai, ko aš norėčiau - stipresnio lietaus. kad matytųsi, kaip vanduo taškosi. bet šiaip vis tiek patinka. čia su tuo crosu žaidei?
nu gi taip gi.. susirgau ačiū už pagalbą dar kartą o lietus patikėk stiprus buvo, bet ..smulkus turbūt
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 20:49)
Kadangi pati pasiūliau detaliai analizuoti nuotraukas, tai ir pradėsiu.
Centrinė kompozicija. Pagrindinis objektas - berniuko veidas. Jis išskirtas natūralaus dienos apšvietimo einančio iš kairės, bei mažos ryškumo zonos. Berniuko akys auksiniame taške - vienas trečdalis nuo viršaus. Žvilgsnis nuo berniuko veido krypsta į berniuko rankas. Berniuko priekyje sudėtos rankos, palenkta galvytė ir pirštukas prie lūpų rodo susikuklinimą bei smalsumą. Kadangi fonas ne ryškumo zonoj į jį dėmesys nekrypsta, bet šiek tiek blaško balti objektai - puodeliai ant stalo ir šviesus baldo kampas.
Gal ką ir nusišnekėjau , prašau pataisyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 02 20, 20:26)
Oi aciu ciburaskinai net susinepatoginau , nes man ta nuotrauka kaip nuotrauka nera tokia jau wow Bet esu patenkinta, butent tuo, kad trijule suvaldziau siai trumpai akimirkai...ir dar kad sis portretas labai gerai atspindi abieju vyresneliu charakterius. O kaip suvaldziau...??? saldainiu pazadejau nors dazniausiai jokie saldainiai nepadeda
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 20:29)
Kiek kartų jau fotografavai miestą??? kai išėjau pirmą kartą, patikėk turėjau ne ką geresnį rezultatą.. ir dabar kaži kokį turėčiau.. taip kad gakvą aukštyn.. atšyla oras, atvažiuoju pas tave ir važiuosim miesto fotografuot.. parodysim Bitutei, kad ir KLP graži
ciburaska, ačiū už pastebėjimus.. vertinu