Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

westa, sorry, nepakomentavau..

man sūpynės patinka, bet ne antras varianta,s nes jis rodosi kreivas. patiko tai, kad tyška lašiukai lietaus. nepatiko tai, kad pasikartojo vis tik pernelyg panaši foto. ta prasme, vaizdas labai matytas. va su sniegu dar nematėm.. su daug sniego.. tada dar nematėm apjuostų žaluma arba rudenį. patariu šiek tiek palaukti ir užbaigti savo seriją iki rudens arba kitos žiemos.. keturiais metų laikais, kardinaliai priešingomis oro sąlygomis.. techniškai didesnių priekaištų kaip ir nėra, išskyrus antrame variante, kaip minėjau, kreivumas..

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:07)
westa, sorry, nepakomentavau..

ačiūū.. iš tiesų sunku daryt seriją pasirodo smile.gif .. lai tai būna ne serijai.. patiko man tas pagautas momentas.. verta buvo pamirkt lauke ir padaryt kokius.. 100 jei ne daugiau kadrų smile.gif .. ačiū sayonara dar kartą 4u.gif .. ir primenu dėl skaičiukų, laukiu smile.gif

tebūnie šiandien spalvotos supynės smile.gif ..

user posted image

Elina, iš tiesų man nepatiko nei viena foto unsure.gif unsure.gif unsure.gif .. ir spalvos ir lyg peršarpinta.. ir kompozicija.. bet žinau kaip sunku fotografuot pastatus.. todėl nepergyvenk mirksiukas.gif reikės geresniu oru mums kartu išsiruošt pafotografuot ane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 vasario 2008 - 20:18
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 19:49)
bet sutinku su Bitele, Sillwio, Desiree, laputaite 4u.gif

Najokai, ko jus pykstat? (senu naujoku neturiu galvoje  biggrin.gif ) ... Kam merginos bloga kure? Kam visos pries tai rasytos virs 40 temu saugoma? Ar laiko ir noro neturit pasiskaityti? O kodel tada seniokai, turetu tureti laiko kiekvienoje temoje apie tas pacais klaidas rasyti? Nekomentuojat, nes nezinot ka komentuoti, o kodel seniokai apie jusu nuotraukas turetu po puse puslapio komentarus rasyti? Nepastebeta nuotrauka - vadinasi nepataisoma - meskit lauk (ar susidekit i seimos albuma) ir eikit toliau fotografuoti. Nezinot kaip padaryti, kad nuotrauka nesujudinta atrodytu? o ar zinot, kad islaikymas yra? Diafragma? Nemokat WB sureguliuoti? O ar isvis zinot, kas cia tokio? Jei tai butu naujiena - kazkas tokio, ko bent pries pora savaiciu rasytoje temoje nebuvo, atsakyma gautumet.... Zodziu pasaka be galo...

Pasirasau po tavo postu drinks_cheers.gif Ir negaliu nesutikti su Sillwio, Bitute, Desiree, laputaite... drinks_cheers.gif

Del absoliuciai visu nuotrauku komentavimo turiu pasakyti, kad as niekaip nesuspeju visu uzmatyti, o tuo labiau absoliuciai visu pakomentuoti. Ir dar...man lengviau portretus komentuoti, jau sakiau ne karta, kad architektura ir peizazai man tiesiog grazu, kabina...arba ne smile.gif

O tavo Wyshniuk, nuotrauka po visu siu pliurpalu, tikra atgaiva akims bigsmile.gif Manau net fonas tinka siam kadrui, na gal kazkiek baltas puodelis blasko kaireje. Bet si karta sio berniuko portretas nepalyginamai geresnis, nei anksciau viena rodei ax.gif

Dekui visiems komentavusiems mano portretus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 vasario 2008 - 20:27
Westa, taip žymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:16)
tebūnie šiandien spalvotos supynės  smile.gif ..

neparašiau nieko iš to pykčio lotuliukas.gif tai va, žinai, ko aš norėčiau - stipresnio lietaus. kad matytųsi, kaip vanduo taškosi. bet šiaip vis tiek patinka. čia su tuo crosu žaidei?
Atsakyti
Greitai perzvelgiau tema... Tiksliau tik foto blush2.gif Neperskaitysiu jusu diskusiju.
Parasysiu kas uzkabino.

Labai patiko bites majos crosinimai. Labai patinka spalvinis apdirbimas. Atradai savo recepta mirksiukas.gif Sveikinu. As bandziau, man nelabai isejo, apleidau ta dalyka tongue.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 15:56)
user posted image

QUOTE(bite maja,)

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 20:25)

Sita faina, tik palyginciau pastato sienas nes del objektyvo savybiu deformavosi vaizdas.

QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 19:32)

Paskutine Elinos foto labiausiai uzkabino. Patinka ir ta simetrija nuotraukoje. Tik vaiko veideliui daugiau erdves noretusi. Susidaro ispudis, kad truksta erdves aplink. O siaip LABAI thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 19, 00:35)

Patiko sita. Gal net labiau uz crossinta. Tokia gyva foto, sprendimas idomus.

QUOTE(californiagirl @ 2008 02 19, 17:52)

clap_1.gif Na, californiagirl, zaviuosi tavo portretais. Eilini syki keliu skrybele hi.gif . Sis portretukas suzavejo. Ziurejau, ziurejau. Grazu. Kaip tu suvaldei sia nenuoramu trijule? Va cia menas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 20 vasario 2008 - 20:30
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 20, 20:22)
Westa, taip žymiai geriau 4u.gif

žinai ir man smile.gif ..ačiū mirksiukas.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 20:25)
neparašiau nieko iš to pykčio  lotuliukas.gif  tai va, žinai, ko aš norėčiau - stipresnio lietaus. kad matytųsi, kaip vanduo taškosi. bet šiaip vis tiek patinka. čia su tuo crosu žaidei?

nu gi taip gi.. susirgau smile.gif ačiū už pagalbą dar kartą 4u.gif o lietus patikėk stiprus buvo, bet ..smulkus turbūt biggrin.gif
Atsakyti
westa, man spalvota labai net neblogai xixixi biggrin.gif

ryt pažadu skaičiukus biggrin.gif
p.s. pas peppi dar nebuvau, nieko nežinau, todėl nedėkoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 21:16)

Elina, iš tiesų man nepatiko nei viena foto 

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 20:49)
ir dedu viena savo siandienine, idomu, ka apie ja galvojat  g.gif
user posted image

Kadangi pati pasiūliau detaliai analizuoti nuotraukas, tai ir pradėsiu.

Centrinė kompozicija. Pagrindinis objektas - berniuko veidas. Jis išskirtas natūralaus dienos apšvietimo einančio iš kairės, bei mažos ryškumo zonos. Berniuko akys auksiniame taške - vienas trečdalis nuo viršaus. Žvilgsnis nuo berniuko veido krypsta į berniuko rankas. Berniuko priekyje sudėtos rankos, palenkta galvytė ir pirštukas prie lūpų rodo susikuklinimą bei smalsumą. Kadangi fonas ne ryškumo zonoj į jį dėmesys nekrypsta, bet šiek tiek blaško balti objektai - puodeliai ant stalo ir šviesus baldo kampas.

Gal ką ir nusišnekėjau doh.gif , prašau pataisyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 20 vasario 2008 - 20:32
QUOTE(ciburaska @ 2008 02 20, 20:26)
clap_1.gif  Na, californiagirl, zaviuosi tavo portretais. Eilini syki keliu skrybele hi.gif . Sis portretukas suzavejo. Ziurejau, ziurejau. Grazu. Kaip tu  suvaldei sia nenuoramu trijule? Va cia menas!

Oi aciu ciburaskinai wub.gif net susinepatoginau blush2.gif , nes man ta nuotrauka kaip nuotrauka nera tokia jau wow biggrin.gif Bet esu patenkinta, butent tuo, kad trijule suvaldziau siai trumpai akimirkai...ir dar kad sis portretas labai gerai atspindi abieju vyresneliu charakterius. O kaip suvaldziau...??? biggrin.gif saldainiu pazadejau cool.gif nors dazniausiai jokie saldainiai nepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 20:29)

Kiek kartų jau fotografavai miestą??? kai išėjau pirmą kartą, patikėk turėjau ne ką geresnį rezultatą.. ir dabar kaži kokį turėčiau.. taip kad gakvą aukštyn.. atšyla oras, atvažiuoju pas tave ir važiuosim miesto fotografuot.. parodysim Bitutei, kad ir KLP graži biggrin.gif

ciburaska, ačiū už pastebėjimus.. vertinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 vasario 2008 - 20:35