Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 19:30)
Žmogus -patikimas, turi savo internetinį puslapį, menininkas. Gal nevogtas? Plius nesutinka siųsti, nori susitikti, kad apžiūrčiau prie jo

nesupratau.. tai tau čia optiką ar fotiką parduoda? g.gif
Atsakyti
Senokai ir as nerasiau, bet va bitele pajudino biggrin.gif

bet sutinku su Bitele, Sillwio, Desiree, laputaite 4u.gif

Najokai, ko jus pykstat? (senu naujoku neturiu galvoje biggrin.gif ) ... Kam merginos bloga kure? Kam visos pries tai rasytos virs 40 temu saugoma? Ar laiko ir noro neturit pasiskaityti? O kodel tada seniokai, turetu tureti laiko kiekvienoje temoje apie tas pacais klaidas rasyti? Nekomentuojat, nes nezinot ka komentuoti, o kodel seniokai apie jusu nuotraukas turetu po puse puslapio komentarus rasyti? Nepastebeta nuotrauka - vadinasi nepataisoma - meskit lauk (ar susidekit i seimos albuma) ir eikit toliau fotografuoti. Nezinot kaip padaryti, kad nuotrauka nesujudinta atrodytu? o ar zinot, kad islaikymas yra? Diafragma? Nemokat WB sureguliuoti? O ar isvis zinot, kas cia tokio? Jei tai butu naujiena - kazkas tokio, ko bent pries pora savaiciu rasytoje temoje nebuvo, atsakyma gautumet.... Zodziu pasaka be galo...

vvvv ramybe patiko - tikiuosi tavo nuotaikos taisosi 4u.gif

laputaite - niekad nebandziau blizgaus pavirsiaus fotografuoti, tai nezinau ka bepasakyti... Va ir tema techniniams ND... 4u.gif

ir dedu viena savo siandienine, idomu, ka apie ja galvojat g.gif
user posted image

Atsakyti
Wyshnia, atsigavo akys bigsmile.gif 4u.gif Labai gerai! Šviesa nuostabi! Vaikiuko poza, išraiška.. tikrai nuostabus darbas 4u.gif

Juosta? kokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 vasario 2008 - 19:58
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:34)
nesupratau.. tai tau čia optiką ar fotiką parduoda?  g.gif

Ir tą ir tą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 19:18)
Gali būti blush2.gif . O vogtą daiktą didelė nuodėmė pirkti? blush2.gif

Žiūrėsiu kokias foto padariau blush2.gif . Bijau ir dėt čia unsure.gif

Jei vaikstai i baznycia - pora ratu keliais aplink baznycia ir viskas biggrin.gif
Jei rimtai tai ziauroka...as pasidomeciau is kur gavo ir jei butu vogtas gal net i policija skambinciau mirksiukas.gif kazkas turbut kruvinom asarom verkia...

Tu nebijok deti nuotrauku, tiesiog kuo maziau jas liesk su PS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 20 vasario 2008 - 20:04
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 20:58)
Ir tą ir tą unsure.gif

Dokumentus, dėžutes, fotoaparato, objektyvo dangtelius, pakrovėją, laidus visus jis turi? jei taip, tai nevogtas, jei ne, tai greičiausiai vogtas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 vasario 2008 - 20:02
biggrin.gif Sveiki gyvi biggrin.gif

Ilendu su klausimuku. Gal zinote kur galima nusipirkti vinjetes virseli? Gal zinote kur galima atsispausdinti nuotrauka ant kartono?

Labai aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 19:58)
Ir tą ir tą unsure.gif

o tai tu ką ir fotiką dar pirksi? smile.gif

kaip supratau tai ignoravimas kad ir mano supynių tolygu foto metimui į šiukšliadėžę? g.gif .. taip išeina, kad bekomentuojam tik puikias foto smile.gif ..

wyshniuk, foto tikrai puiki.. spalvos geros ir berniuko išraiška .. šiek tiek gal maišo kairėj tas atlošas foteliuko smile.gif bet šiaip tai gražu man, kai foto tokios namų aplinkoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 vasario 2008 - 20:03
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 19:49)
ir dedu viena savo siandienine, idomu, ka apie ja galvojat  g.gif
user posted image

matka bosca vyborowa.. dzieve dzieve.. elina, gal nori mano 40d pirkti? biggrin.gif

p.s. wyshnia, spalvos tobulos.. labai graži išraiška.. neturiu prie ko prikibti, bet kadangi jaučiu, kad reikia prie ko nors prikibti, tai kimbu prie fono.. (nors jis man netrukdo, kimbu grynai iš mandagumo tongue.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
Mano miestas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir pasišildėm bariuke

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 20, 21:01)
Dokumentus, dėžutes, fotoaparato, objektyvo dangtelius, pakrovėją, laidus visus jis turi? jei taip, tai nevogtas, jei ne, tai greičiausiai vogtas..

Viską turi. Pilną komplektaciją parduoda.
Dėl nuotraukų- neturiu PS, visas nuotraukas sulanguoja, negaliu nieko padaryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 20 vasario 2008 - 20:21
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 19:18)
Gali būti blush2.gif . O vogtą daiktą didelė nuodėmė pirkti? blush2.gif

o tu pagalvok... jei ten ajas fotikas būtų blink.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 19:28)
Bitut, as ta mineta vieta Uzupy tiksliai zinau, ne karta vaiksciojau...

labai gerai, nes aš ten nesu buvus.

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 20, 19:49)
ir dedu viena savo siandienine, idomu, ka apie ja galvojat  g.gif

smagi, spalvos puikios, momentas irgi geras... tik man šiek tiek kliūna tas kairys šonas ... toks link peršvietimo... bet gal aš čia šiandien jau per daug kabinėjuosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 02 20, 21:01)
biggrin.gif Sveiki gyvi  biggrin.gif

Ilendu su klausimuku. Gal zinote kur galima nusipirkti vinjetes virseli? Gal zinote kur galima atsispausdinti nuotrauka ant kartono?

Labai aciu uz atsakymus.

Vinjetės viršelis nžn kas biggrin.gif o kaip tiksliai nori ant kartono spausdinti, netiks klijavimas ant putų kartono? atrodo va taip: klijuotos nuotraukos tą daro bet koks rėminimo centras.

Elina, neklausei kodėl parduoda? paprastai parduoda, jei upgrade'ina savo turimą įrangą..

Westa, na man kadangi pirmoji, ta kur buvo su sniegu, buvo tikrai gerai, tai visos to pačio siužeto kol kas nublanksta.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 vasario 2008 - 20:13